Canım benim kizinda dün akşama kadar hareketi çok azdı akşam çok şükür hareketlendi bugunde iyi çok şükür arada yorgun oluyor onlarda galibamerhaba kızlar..
gece ilk kez *3.00 te yatağa gıttım.. yattım kalktım uyuyamadım..birşeyde bulamadım yapacak.. uykusuz gecelerim başlamamıştır inşallah..
sabahta uyandığımda bebek hareket etmıyor dıye ağladım,bi panik yaşadım..çikolata yedım bekledim..bugün yorgun sanırım..az hareketli..
çok şükür ki hareket etti..ne büyük korkuymuş..ALLAH hepimizi ve bebekleri korusun..
Deniz şu yeni analık yasasını okudunmu benim kafam karıştı çok ya iyileştirme mi bu şimdi anlamadımo hatunun sayaç durdu :) eve geçti huzura kavuştu.. dimi @begri
Canım benim kizinda dün akşama kadar hareketi çok azdı akşam çok şükür hareketlendi bugunde iyi çok şükür arada yorgun oluyor onlarda galiba
Deniz şu yeni analık yasasını okudunmu benim kafam karıştı çok ya iyileştirme mi bu şimdi anlamadım
Emzirme iznini alıp yarı zamanlı çalışma yapmışlar birde ücretsiz izin hakkımız wardi 6 ay ondan bahsedilmiyo bile yaaya bebişim okumazmıyım.. ne iyileştirmesi zaten özele bi halt yok aynen devam kamuda da baya haklar azaltılıyor yalandan bişi yapıyoz ayağına yasa çıkarmışlar ama detaya inersen zararlı. bakalım bi iyileştirme gelcekmiş tekrar... ne yapçaklar onu bekliyorum. özel sektörü de kapsıcakmış.
biz insan değiliz tabi sanırsın biz okumadık arkadaş bizde emek verdik okuduk analarımız babalarımız eziyeti maddi sıkıntıyı boşa mı çekti bu nedir yaa tabiri caizse hem it gibi çalışıyruz hem hiç bir haktan faydalanamıyoruzya bebişim okumazmıyım.. ne iyileştirmesi zaten özele bi halt yok aynen devam kamuda da baya haklar azaltılıyor yalandan bişi yapıyoz ayağına yasa çıkarmışlar ama detaya inersen zararlı. bakalım bi iyileştirme gelcekmiş tekrar... ne yapçaklar onu bekliyorum. özel sektörü de kapsıcakmış.
Emzirme iznini alıp yarı zamanlı çalışma yapmışlar birde ücretsiz izin hakkımız wardi 6 ay ondan bahsedilmiyo bile yaa
canım 6 ay ücretsiz devam onda bir sıkıntı yok. devlete ekstra yarı zaman gelmiş bizi bağlamıyor. yani özeldemisin bilmiyorum ama özeli bağlamıyor.
Kurumsal da çalışıyorum canım sanırım beni etkiliyor yani eski yasayken yararlanabiliyordumcanım 6 ay ücretsiz devam onda bir sıkıntı yok. devlete ekstra yarı zaman gelmiş bizi bağlamıyor. yani özeldemisin bilmiyorum ama özeli bağlamıyor.
İşçilere sadece 60 gün ücretsiz izin yazıyor ne kadar da komik insanları neden ayiriyolar herkes anne istebiz insan değiliz tabi sanırsın biz okumadık arkadaş bizde emek verdik okuduk analarımız babalarımız eziyeti maddi sıkıntıyı boşa mı çekti bu nedir yaa tabiri caizse hem it gibi çalışıyruz hem hiç bir haktan faydalanamıyoruzttu89
Sonraki 6 ayda da 1 buçuk saat iznimiz vardı acaba o da mı kaldırıldıdevettekilere faydası yokki bunun bence. ilk çocuğa 2 ay yarı zamanlı , 2. çocuğa dört ay gelmiş. kamu personelinin zaten ilk 6 ay günde 3 saat süt izni vardı ve yarı zamanlıya karşılık geliyor hemen hemen.. o hakkı almışlar onun yerine 2 ay yarı zamna gelmiş:)
gecmiş olsun canım rahım acıklıgına bakmıs agrısını bılırımKızlar oglusumla ben geldik 2186 gr 43 cm olmusuz doktor yıne alttan baktı bırde elını soktu bastırdı vajınama cok acıdı yaaa acılma yok hala cok sukur suyum normal dedı ama emın olamıo hala akıntım var bırde yıne o ped den verdı akıntıdada pedın rengı degısebılıomus ama suan ıcın rısklı bır durum yok dedı bu arada ben 1 kg vermısım 76 kg ya dustum ama bebıs aldıgı surece sıkıntı yokmus vajınal akıntı ıcınde bır ılac yazdı cok yorma kendını dınlen dedı
ben her ay gıdıyorum canım saglık ocagına.ebe rutın kontrollerı yapıyo kılo tansıyon kalp atısı....sen ılkkezmı gıdeceksınBu arada kızlar dün bni sağlık ocağından hemşire aradı. Haftaya gebelik izlenimleri İçin çağırdı. Sizide aradılar mı?
ay ne guzel arkadasmıs onlarbugün iş arkadaşlarım bana sürpriz kutlama yaptılar, baktılar kötüyüm. gelmem artık diye düşündüler , sanırım da gelmeyeceğim. pasta almışlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?