ahahahha güldürdün kız beni inşallah da nasıl bu kadar eminsin 10 kez doğum yapmış gibisin hayranım sanasorma ya zor yuruyorum dogurunca bısı kalmıcak ama ınsallah
sağol canım, sorma çok güzelim hahahahohhhh süpper bende sabah evden çıkmadan nutellalı ekmek yedimbu arada ben gördüm senin fotoyu maşallah çok güzel olmşsun
görme görme hatta görmeyinsağol canım, sorma çok güzelim hahahahsizler de koyun foto görelim
ahahahha güldürdün kız beni inşallah da nasıl bu kadar eminsin 10 kez doğum yapmış gibisin hayranım sana
Ben burcuya hayarnım zaten ben 20 kilo aldım kız 8 ayda 8 kilo aldı maşallah
Vala ben de hayran kaldım 4 ay yiyemediğim 6 kilo verdiğim halde 6+5=11 kilo aldım ki ben de 70 le hamile kaldımBen burcuya hayarnım zaten ben 20 kilo aldım kız 8 ayda 8 kilo aldı maşallah
SÜPER o halde canımcım azimli bu yolda seni tebrik ederim kesinlikle genetik bir durum kişiden kişiye çok değişiyor ben 11 kilo aldım hızla almaya devam ediyorum mesela sen kadar göbeğim yok diğer yerlerim de yok nerde lan benim 11 kilom ahahahayavrucum 8 kg aldım zaten su zamana kadar 10 kg alcak degılım 4-5 haftada pek ıstahlı degılım ben cunkı ayda en fazla 1 kg aldım su ana kadar zaten 5-6 kg dogumla gıdıyormus ablam ve annemdede oyle oldu genetık bızde dogumdan sonra pek bısı kalmıo
Kız benim 20 kilo nerde göbeqim zaten yok anlamadım ben :)SÜPER o halde canımcım azimli bu yolda seni tebrik ederim kesinlikle genetik bir durum kişiden kişiye çok değişiyor ben 11 kilo aldım hızla almaya devam ediyorum mesela sen kadar göbeğim yok diğer yerlerim de yok nerde lan benim 11 kilom ahahaha
ahahahhah bebekler 10 kilo doğarmışKız benim 20 kilo nerde göbeqim zaten yok anlamadım ben :)
Bencede çocuklar 10 kilo doqcak heralde töbe töbe :)ahahahhah bebekler 10 kilo doğarmışsu onlar su hepisi gidecek arkadaş kalmicak kilo milo kalsada no problem sağlık olsun
Bencede çocuklar 10 kilo doqcak heralde töbe töbe :)
Canim bence bu mantikla moral verme bizlere zira herkes dogum kilolarini hemen verirse aramizda en mutsuz sen kalmis olacaksinkusum ama bır tarafdan sole dusun sız acıgı kapadınız ben de evlılık kglarım vardı 69.5 la hamıle kaldım sız zaten cok zayıfmıssınız aradakı farkı kapadınız
Vala ben de hayran kaldım 4 ay yiyemediğim 6 kilo verdiğim halde 6+5=11 kilo aldım ki ben de 70 le hamile kaldım
İşte orası sıkıntılı boydan boya kesmeleri lazım :) Ayyy korktum valla töbe de
Ben 3 gün aç yattığımı bilirim yine sen yiyipte çıkarmışsınben yedıgımı cıkarıyordum kusum sonrada malum mıde problemlerı sımdı ıstesemde yıyemıyorum
oyyy kuzum valla çok haklısın yaa hadi cips yiyelimkızlar bu kilo muhabbeti açılınca geriliyor ortalık! gereksiz yere kalp kırmaya gerek yok... kim ne aldıysa kendine alan kendi aldığı gibi verende kendisi olacak! şimdi yediğimiz hurmalar gelip bizi tırmalayacak yani.. o yüzden sakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?