2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ahahahha güldürdün kız beni inşallah da nasıl bu kadar eminsin 10 kez doğum yapmış gibisin hayranım sana

yavrucum 8 kg aldım zaten su zamana kadar 10 kg alcak degılım 4-5 haftada pek ıstahlı degılım ben cunkı ayda en fazla 1 kg aldım su ana kadar zaten 5-6 kg dogumla gıdıyormus ablam ve annemdede oyle oldu genetık bızde dogumdan sonra pek bısı kalmıo

SÜPER o halde canımcım azimli bu yolda seni tebrik ederim kesinlikle genetik bir durum kişiden kişiye çok değişiyor ben 11 kilo aldım hızla almaya devam ediyorum mesela sen kadar göbeğim yok diğer yerlerim de yok nerde lan benim 11 kilom ahahaha

Kız benim 20 kilo nerde göbeqim zaten yok anlamadım ben :)

boşverin kiloları, herkesin bünyesi farklı. 20 kilo alıp kırkının içinde verende var.. oda arkadaşım 23 kilo aldı, bebeği 3 aylık 5-6 kilosu kalmış.. diyet filanda yapmadı tabii. sıkmayın canınızı güzeller

kusum ama bır tarafdan sole dusun sız acıgı kapadınız ben de evlılık kglarım vardı 69.5 la hamıle kaldım sız zaten cok zayıfmıssınız aradakı farkı kapadınız
Canim bence bu mantikla moral verme bizlere zira herkes dogum kilolarini hemen verirse aramizda en mutsuz sen kalmis olacaksin

kızlar bu kilo muhabbeti açılınca geriliyor ortalık! gereksiz yere kalp kırmaya gerek yok... kim ne aldıysa kendine alan kendi aldığı gibi verende kendisi olacak! şimdi yediğimiz hurmalar gelip bizi tırmalayacak yani.. o yüzden sakin...

oyyy kuzum valla çok haklısın yaa hadi cips yiyelim çikolata yok mu çikolata

arkadaşlar bu nasıl sizce.. kararsız kaldım ben.. uzun süre pijamayla dolaşacağımı zannetmiyorum doğumdan sonra, misafirlerin yanında zaten pijamayla duramam ben.. bunun da üstü çok kısa gibi geldi ama, fikirlere eleştrilere açığım. alsammı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…