• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

:):) aynen paşa gönlü bilir.. beraber yatıyoruz biz, gecenin ilerleyen saatlerinde elimde yastıkla dolanıyorum ben:) haberi bile olmuyor

Selam cici anneler bende suana kadar 13kilo aldim.saglik ocagindaki ebe sürekli kiziyo yaa gidesim gelmiyo kontrole:-)
Ilk gebeliğimde 18kilo almistim 9kilosu dogumda gitti 9kaldi lohusalikta dikkat etmek lazım ayni hizla aliniyo malesef

bende ilk hamileliğimde, hamilelik sırasında hiç kilo almadım saylır. 6 kg ile bitirdim gebeliğimi ve ilk haftada eski kıyafetlerime giriyordm.. sonra süt olsun diye bol bol yedim ve lohusa döneminde hamilelikten daha fazla kilo aldım:)

valla hiç sorma arkadaşım, bileğimde bir ağrı var, geçen bi ortopedist tavsiye ettiler gittim yerinde yok, bi kaç gün sonra tekrar gittim yine yok 1-2 ay gelmez dediler çıktım dışarı ağladım :KK70:dünyada başka yok çünkü :KK70:

:) ilahi.. kız doktor yok dıye mı ağladın..çok hassasız çok :)

bende ilk hamileliğimde, hamilelik sırasında hiç kilo almadım saylır. 6 kg ile bitirdim gebeliğimi ve ilk haftada eski kıyafetlerime giriyordm.. sonra süt olsun diye bol bol yedim ve lohusa döneminde hamilelikten daha fazla kilo aldım:)
Aynen bwnde dogumdan cikinca bir hafta sonra eski kiyafetlerime giriyodum sonra oglum cok iyi emiyodu süt olsun diye yedim sonra gelsin kilolar tabikisi.....

32+6 hafta gobus fotomuz teyzoslar :KK45::anneadayı::KK46:

Eklentiler

• 12650359_10205102292308471_1221565934_n.jpg
    12650359_10205102292308471_1221565934_n.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 95
:) ilahi.. kız doktor yok dıye mı ağladın..çok hassasız çok :)
Bende gecen kontrolumde doktorum hastaneden ayrilcagini soyleyince gozlerim doldu damla dustu dusecek :KK1: ayy kendimi salak gibi hissettim resmen doktorun karsisinda. bide esim gormesin diyede kivranip durdum simdi aklima geldikce guluyorum iyice dengesizlestim :KK23:

Bende gecen kontrolumde doktorum hastaneden ayrilcagini soyleyince gozlerim doldu damla dustu dusecek :KK1: ayy kendimi salak gibi hissettim resmen doktorun karsisinda. bide esim gormesin diyede kivranip durdum simdi aklima geldikce guluyorum iyice dengesizlestim :KK23:

bn bu aralar çk alınıyorum..eşimin gerçekçiliği benim hormonlarımla uyuşmuyor şu sıralar.. kırılıp ağlıyorum koltuğa kapanıp..ergen gıbıyım :p

Aynen bwnde dogumdan cikinca bir hafta sonra eski kiyafetlerime giriyodum sonra oglum cok iyi emiyodu süt olsun diye yedim sonra gelsin kilolar tabikisi.....

emmiş en azından.. benim yediklerim bana kilo yaptı sadece. 3 ay zor emzirdim. ama ilk bir aydaaldım zaten alacağımı:) lohusa dönemi daha tehlikeli bencede. bu sefer aynı hataya düşmicem inşallah.. olacaksa her türlü oluyor. olmayacaksa da dünyayı yesen olmuyor bu süt. bunu kavradım ama geç oldu:)

bn bu aralar çk alınıyorum..eşimin gerçekçiliği benim hormonlarımla uyuşmuyor şu sıralar.. kırılıp ağlıyorum koltuğa kapanıp..ergen gıbıyım :p
ahaahah kendimi gördüm sanki bende öyleyim hatta uzanıp tv izlerken ağlıyorum ağlıyorum eşim görmeden siliyorum bide yakalanınca da bişey yok diyip daha çok ağlıyorum ahahaha salak gibiyim :D

ozaman tecrübeli annişlerin bilgilerinden yararlanıp biz bu hatalara düşmeyelim :D

ozaman tecrübeli annişlerin bilgilerinden yararlanıp biz bu hatalara düşmeyelim :KK70:

çevre baskısından yıtrabilriseniz düşmeyin valla.. ama değişik bi psikoloji, yemeyince suçluluk hissediyor insan. şunuda yesem belki sütüm olurdu diye kendini yiyorsun:) sen almazsın zaten, alsanda fena olmaz birazcık:)

ahaahah kendimi gördüm sanki bende öyleyim hatta uzanıp tv izlerken ağlıyorum ağlıyorum eşim görmeden siliyorum bide yakalanınca da bişey yok diyip daha çok ağlıyorum ahahaha salak gibiyim :KK70:

kahkaha atttım yaa :) ağlarken ''niye bn bunu yapıyorum,çok garibim'' diyor musunuz içinizden :) bana oluyor da:)

emmiş en azından.. benim yediklerim bana kilo yaptı sadece. 3 ay zor emzirdim. ama ilk bir aydaaldım zaten alacağımı:) lohusa dönemi daha tehlikeli bencede. bu sefer aynı hataya düşmicem inşallah.. olacaksa her türlü oluyor. olmayacaksa da dünyayı yesen olmuyor bu süt. bunu kavradım ama geç oldu:)
ben emzirdim canim 14 aylikti birakmak zorunda kaldik bi de sütüm yariyodu iyiydi bakalim bu nolcak

B bsrd bak anladık seni hepimiz hıhh! kızım al sen kilo al yediğin yarasın löpüdük löpüdük et olsun inşalla maşallaaa :)))))))))

Back