Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 KİLOYU GEÇTİM BİLE :)
valla hiç sorma arkadaşım, bileğimde bir ağrı var, geçen bi ortopedist tavsiye ettiler gittim yerinde yok, bi kaç gün sonra tekrar gittim yine yok 1-2 ay gelmez dediler çıktım dışarı ağladım dünyada başka yok çünkü
Aynen bwnde dogumdan cikinca bir hafta sonra eski kiyafetlerime giriyodum sonra oglum cok iyi emiyodu süt olsun diye yedim sonra gelsin kilolar tabikisi.....bende ilk hamileliğimde, hamilelik sırasında hiç kilo almadım saylır. 6 kg ile bitirdim gebeliğimi ve ilk haftada eski kıyafetlerime giriyordm.. sonra süt olsun diye bol bol yedim ve lohusa döneminde hamilelikten daha fazla kilo aldım:)
Bende gecen kontrolumde doktorum hastaneden ayrilcagini soyleyince gozlerim doldu damla dustu dusecek ayy kendimi salak gibi hissettim resmen doktorun karsisinda. bide esim gormesin diyede kivranip durdum simdi aklima geldikce guluyorum iyice dengesizlestim:) ilahi.. kız doktor yok dıye mı ağladın..çok hassasız çok :)
32+6 hafta gobus fotomuz teyzoslar
Bende gecen kontrolumde doktorum hastaneden ayrilcagini soyleyince gozlerim doldu damla dustu dusecek ayy kendimi salak gibi hissettim resmen doktorun karsisinda. bide esim gormesin diyede kivranip durdum simdi aklima geldikce guluyorum iyice dengesizlestim
Aynen bwnde dogumdan cikinca bir hafta sonra eski kiyafetlerime giriyodum sonra oglum cok iyi emiyodu süt olsun diye yedim sonra gelsin kilolar tabikisi.....
ooo maşallah sana size iyi büyütmüşsün kız burcu32+6 hafta gobus fotomuz teyzoslar
ahaahah kendimi gördüm sanki bende öyleyim hatta uzanıp tv izlerken ağlıyorum ağlıyorum eşim görmeden siliyorum bide yakalanınca da bişey yok diyip daha çok ağlıyorum ahahaha salak gibiyimbn bu aralar çk alınıyorum..eşimin gerçekçiliği benim hormonlarımla uyuşmuyor şu sıralar.. kırılıp ağlıyorum koltuğa kapanıp..ergen gıbıyım
ozaman tecrübeli annişlerin bilgilerinden yararlanıp biz bu hatalara düşmeyelimbende ilk hamileliğimde, hamilelik sırasında hiç kilo almadım saylır. 6 kg ile bitirdim gebeliğimi ve ilk haftada eski kıyafetlerime giriyordm.. sonra süt olsun diye bol bol yedim ve lohusa döneminde hamilelikten daha fazla kilo aldım:)
ozaman tecrübeli annişlerin bilgilerinden yararlanıp biz bu hatalara düşmeyelim
ahaahah kendimi gördüm sanki bende öyleyim hatta uzanıp tv izlerken ağlıyorum ağlıyorum eşim görmeden siliyorum bide yakalanınca da bişey yok diyip daha çok ağlıyorum ahahaha salak gibiyim
ben emzirdim canim 14 aylikti birakmak zorunda kaldik bi de sütüm yariyodu iyiydi bakalim bu nolcakemmiş en azından.. benim yediklerim bana kilo yaptı sadece. 3 ay zor emzirdim. ama ilk bir aydaaldım zaten alacağımı:) lohusa dönemi daha tehlikeli bencede. bu sefer aynı hataya düşmicem inşallah.. olacaksa her türlü oluyor. olmayacaksa da dünyayı yesen olmuyor bu süt. bunu kavradım ama geç oldu:)
olmaz mı yaa değişik duygular içine giriyorum sürekli ağlarken bide gülme geliyor arada bi o daha fenakahkaha atttım yaa :) ağlarken ''niye bn bunu yapıyorum,çok garibim'' diyor musunuz içinizden :) bana oluyor da:)