olmaz mı yaa değişik duygular içine giriyorum sürekli ağlarken bide gülme geliyor arada bi o daha fena
ayyy canımcım aldım aldım merat etme ....o eskiiiii halimdennnnn eser yok şimdi....çevre baskısından yıtrabilriseniz düşmeyin valla.. ama değişik bi psikoloji, yemeyince suçluluk hissediyor insan. şunuda yesem belki sütüm olurdu diye kendini yiyorsun:) sen almazsın zaten, alsanda fena olmaz birazcık:)
ay kızlar haftaya çalışıp çalışmama konusunda çok kararsız kaldım. gerçi cmt nst var bakalım ne çıkacak. sabah çok kasık ağrım oldu tırstım. yarın izin alıp dinlenirim belki
alla alla neden ben neden arkadaşlar olmazki ama bukadar baskı çok sinirlendim bi çikolata yicem şimdi
ahahahah abartmayın canımmmmm çikolatadan bol ne var cicimkız sus hamile falan vardır şimdi buralarda
ahahahah abartmayın canımmmmm çikolatadan bol ne var cicim
neee çikolata mı??????ahahahah abartmayın canımmmmm çikolatadan bol ne var cicim
ay kızlar haftaya çalışıp çalışmama konusunda çok kararsız kaldım. gerçi cmt nst var bakalım ne çıkacak. sabah çok kasık ağrım oldu tırstım. yarın izin alıp dinlenirim belki
afiyet bal şeker olsun yi şekerim yii can boğazdan gelirneee çikolata mı??????bu hamileliğimde çikolata müptelası oldum resmen..
ooo maşallah sana size iyi büyütmüşsün kız burcu
hee aynen öyle yiyorum valla.. az önce sabah getirdiğim minik nutellamın dibini de yedimafiyet bal şeker olsun yi şekerim yii can boğazdan gelir
maşallah canım size, ben de dün foto paylaştım gördün mü? burada değil ama. göbüş aldı başını gidiyorsorma ya zor yuruyorum dogurunca bısı kalmıcak ama ınsallah
maşallah canım size, ben de dün foto paylaştım gördün mü? burada değil ama. göbüş aldı başını gidiyor
yazamıyorumsagol canım yok gormedım nerde paylasdın
ohhhh süpper bende sabah evden çıkmadan nutellalı ekmek yedimhee aynen öyle yiyorum valla.. az önce sabah getirdiğim minik nutellamın dibini de yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?