2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayyy canımcım aldım aldım merat etme ....o eskiiiii halimdennnnn eser yok şimdi.... yani 3-5 kilo kalabilir kabulumdür ama bu biraz fazla

ay kızlar haftaya çalışıp çalışmama konusunda çok kararsız kaldım. gerçi cmt nst var bakalım ne çıkacak. sabah çok kasık ağrım oldu tırstım. yarın izin alıp dinlenirim belki

ay kızlar haftaya çalışıp çalışmama konusunda çok kararsız kaldım. gerçi cmt nst var bakalım ne çıkacak. sabah çok kasık ağrım oldu tırstım. yarın izin alıp dinlenirim belki

geçmiş olsun..dinlen tabi canım..insan ağırlaşıyor..

nst ye göre karar ver bence. işin çok yorucu değilse diren bir hafta daha.. sonra çok kıymetli bu birkaç günler bizim için. doktorunun yönlendirmesi önemli.

bende hamileliklerimde tatlı yiyemiyorum.. yiyemiyorum derken eskiye göre yani:):) ne kadar varsa o kadar yerim normal zamanda. ama hamilelikte hemen kesiyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…