• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Iyi geceler :21:uyku duzenim iyice bozulmus durumda izinden oncede uyumam 1i buluodu iyice cozuttum neyse gece nobeti bende olsun:KK31:
Cikolatalar mi ekmekli nutellalar mi:kk77::kk77::kk77::kk77: doktorum diyet verdikten sonra hayal oldu sizlere afiyetler olsun bacim:KK72::KK73:
nutellamı ekmek mi:kk77: ımmm sabah geç kaldım yiyemedim aklım evde :KK43: ama gece yatmadan 2 kaşık yemiştim :D

Günaydın, hayırlı Cumalar...
Ben de güya izin alacaktım yine geldim işe. Hayırlısı ile biter bu gün de inşallah.
günaydın canımm ayy bende sabah çok düşündüm kalkmak işkence gibiydi ama mecburen kalktım geldim cuma olmasının verdiği bi mutluluk var yarın yataktan çıkmicam bu hafta çok zorlandım günler geçmedi

günaydın canımm ayy bende sabah çok düşündüm kalkmak işkence gibiydi ama mecburen kalktım geldim cuma olmasının verdiği bi mutluluk var yarın yataktan çıkmicam bu hafta çok zorlandım günler geçmedi
aynen öyle bu hafta bana da çok zor geçti, gittikçe zorlaşıyor. dün akşam evde yere eğildim , ki bende çocuk var mecburen eğilmek zorunda kalıyorum. öyle bir canım yandı ki ödüm koptu. yarın nst 'ye giricem sonra dinlenicem haftasonu ben de inşallah.

SÜPER o halde canımcım azimli bu yolda seni tebrik ederim kesinlikle genetik bir durum kişiden kişiye çok değişiyor ben 11 kilo aldım hızla almaya devam ediyorum mesela sen kadar göbeğim yok diğer yerlerim de yok nerde lan benim 11 kilom ahahaha :KK70:
Canım doktorlarda soluo zayıflar daha cok alıomus bır de benım karın ıcım dar ve gobek fıtıgım var ondan cok fırladı karnım

boşverin kiloları, herkesin bünyesi farklı. 20 kilo alıp kırkının içinde verende var.. oda arkadaşım 23 kilo aldı, bebeği 3 aylık 5-6 kilosu kalmış.. diyet filanda yapmadı tabii. sıkmayın canınızı güzeller
Ablam 25 kg aldı 40 gun sonra hıc bısı yoktu emzırmek cok onemlı cabuk verdırıo

günaydın güzel anneler. cumaları çok seviyorum:):):) gerçi haftasonu daha çok yoruluyorum ben.. malum benim oğlan var bide.. habire onunla oyun oynamaktan pertim çıkıyor ama olsun evde olmak güzel yine de

günaydın kızlaarrrr ... bir cuma günü.. bir mesai haftasının son günü :) biiir huzur günü ;) hemen akşam olsaaa

Canım doktorlarda soluo zayıflar daha cok alıomus bır de benım karın ıcım dar ve gobek fıtıgım var ondan cok fırladı karnım
yaaa aman salla öyle yada böyle hamileyis işte çok şükür bin şükür kilo espri kısmı bu topiği diyet topiğine taşırız biz :D

bende artık bu hafta yıkama ütüleme işlerine başlasammı:) ammaaa hiç yapasım yok.. haftaya bırakayım en iyisi. pijamalarım da yok zaten daha

bende artık bu hafta yıkama ütüleme işlerine başlasammı:) ammaaa hiç yapasım yok.. haftaya bırakayım en iyisi. pijamalarım da yok zaten daha
ahahah kız başla başla minnak minnak zor valla anca biter bide malum git gide ağırlaşıyoruz bende bi çanta hazırlicam 2 haftadan beri düşünüyorum :D pijamalarım terzide bi alamadım hatta dün eşime dedimki onları almak için hiç çaba sarfetme ben doğuma giderim sende peşimden alıp getirirsin :D

Back