• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

çevre baskısından yıtrabilriseniz düşmeyin valla.. ama değişik bi psikoloji, yemeyince suçluluk hissediyor insan. şunuda yesem belki sütüm olurdu diye kendini yiyorsun:) sen almazsın zaten, alsanda fena olmaz birazcık:)
ayyy canımcım aldım aldım merat etme ....o eskiiiii halimdennnnn eser yok şimdi.... :D yani 3-5 kilo kalabilir kabulumdür ama bu biraz fazla:110:

ay kızlar haftaya çalışıp çalışmama konusunda çok kararsız kaldım. gerçi cmt nst var bakalım ne çıkacak. sabah çok kasık ağrım oldu tırstım. yarın izin alıp dinlenirim belki :KK17:

ay kızlar haftaya çalışıp çalışmama konusunda çok kararsız kaldım. gerçi cmt nst var bakalım ne çıkacak. sabah çok kasık ağrım oldu tırstım. yarın izin alıp dinlenirim belki :KK17:

geçmiş olsun..dinlen tabi canım..insan ağırlaşıyor..

nst ye göre karar ver bence. işin çok yorucu değilse diren bir hafta daha.. sonra çok kıymetli bu birkaç günler bizim için. doktorunun yönlendirmesi önemli.

bende hamileliklerimde tatlı yiyemiyorum.. yiyemiyorum derken eskiye göre yani:):) ne kadar varsa o kadar yerim normal zamanda. ama hamilelikte hemen kesiyo beni

Back