- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
oyyy kuzum valla çok haklısın yaa hadi cips yiyelim çikolata yok mu çikolata
cips yeşim bebeeem çikilatayı da halletmiştik zaten.. ama üstüne yoğurt yedim sağlıklı sayılmıştır demi hepsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy kuzum valla çok haklısın yaa hadi cips yiyelim çikolata yok mu çikolata
Eki Görüntüle 1757320
arkadaşlar bu nasıl sizce.. kararsız kaldım ben.. uzun süre pijamayla dolaşacağımı zannetmiyorum doğumdan sonra, misafirlerin yanında zaten pijamayla duramam ben.. bunun da üstü çok kısa gibi geldi ama, fikirlere eleştrilere açığım. alsammı bilemedim
zehirlenmelerden sonra yoğurt iyidir:) panzehir denissineb
ahahahha tabi tabi hemde en sağlıklısı onun çikilita olduğu anlaşılmamıştır bile yoğurt kabul olmuştur merak etme sencips yeşim bebeeem çikilatayı da halletmiştik zaten.. ama üstüne yoğurt yedim sağlıklı sayılmıştır demi hepsi
yaa sen az almissin ne guzeellben ha bire alip duruyorum korkuyorumm nasil verilecek o kilolarrr[/QUOTE]QUOTE="failatunfailun, post: 44878636, member: 706175"]ben de 46yla hamile kaldım 58 kiloyum şimdi :)
En azindan sen bi sekilde gormussun bende bu gun gittim ama malesef doktorum yoktu boyu kilosu cok super senin kizin bende cok merak ediyorum Yarini sabirsizlikla bekliyorumMerhaba kızlar Bugün kontrolümüz vardı cadı kızımızı görecektik.Göstermedi elini yüzüne getirdi bir daha da açmadı yüzünü 15 dk boyunca gıcık oldum resmen kızçeme. boyu 41 cm kilosu 1800 olmuş.kısa günün karı bilgim.Şimdi 3 hafta sonrayı beklemem lazım yeniden görmek için
ay kizlarrahahahha tabi tabi hemde en sağlıklısı onun çikilita olduğu anlaşılmamıştır bile yoğurt kabul olmuştur merak etme sen
sağol cnaım inşallah sen de görürsün bebişi yarın.kilosu boyu normal aralıkta.bana çekerse minyon olacakEn azindan sen bi sekilde gormussun bende bu gun gittim ama malesef doktorum yoktu boyu kilosu cok super senin kizin bende cok merak ediyorum Yarini sabirsizlikla bekliyorum
Canim bence bu mantikla moral verme bizlere zira herkes dogum kilolarini hemen verirse aramizda en mutsuz sen kalmis olacaksin
Yaa cok meraklaniyorum cok korkuyorum Ama icimden bi ses erken dogacakmisgibi soyluyo Yada ben hemn dogmasini istedigim icindir kizina isim dusundun mu pekipinkibal
canım çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıklı olur inşallahkasıklarda ağrı ve baskıyı ben de hissediyorum canı hatta doktora erken doğum olabilir mi diye ben de sordum.o da bu haftalarda normal bunlar dedi.zaten erken doğum başka sebeplerden dolayı da %3 oranında herkeste olabilirmiş.sen kendini rahatlatmaya çalış
benimki de muhtemelen 40 haftayı bulmaz defne koyacağız inşallahYaa cok meraklaniyorum cok korkuyorum Ama icimden bi ses erken dogacakmisgibi soyluyo Yada ben hemn dogmasini istedigim icindir kizina isim dusundun mu peki
benimki de muhtemelen 40 haftayı bulmaz defne koyacağız inşallah
ay cok guzel biz daha kararsisiz napicam bilmiyorum ikra, nisa, mira, bide cemre var cok kararsisiz bizbenimki de muhtemelen 40 haftayı bulmaz defne koyacağız inşallah
Supersinn canim ya hemn Indirdim telefonaakızlar ilerde işimize yarayacak
Superkızlar ilerde işimize yarayacak