• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Eki Görüntüle 1757320

arkadaşlar bu nasıl sizce.. kararsız kaldım ben.. uzun süre pijamayla dolaşacağımı zannetmiyorum doğumdan sonra, misafirlerin yanında zaten pijamayla duramam ben.. bunun da üstü çok kısa gibi geldi ama, fikirlere eleştrilere açığım. alsammı bilemedim

tatlım ya ben bu öksüz kol mantığına karşıyım gecelikte ne bilim daraltı geliyor bide sanki kumaşı kalın gibi geldi... üstü de dediğin gibi kısa bence başka bir model baksan daha iyi.. naçizane fikrim... açığım dedin die diyom bak ;)

QUOTE="failatunfailun, post: 44878636, member: 706175"]ben de 46yla hamile kaldım 58 kiloyum şimdi :)
yaa sen az almissin ne guzeell:KK76:ben ha bire alip duruyorum korkuyorumm :KK57: nasil verilecek o kilolarrr:KK43:[/QUOTE]
veririz canım inşallah emzirme döneminde.sen bebişin ssağlığını düşün şimdi ;)

Merhaba kızlar :KK45: Bugün kontrolümüz vardı cadı kızımızı görecektik.Göstermedi elini yüzüne getirdi bir daha da açmadı yüzünü 15 dk boyunca gıcık oldum resmen kızçeme.:oops: boyu 41 cm kilosu 1800 olmuş.kısa günün karı bilgim.Şimdi 3 hafta sonrayı beklemem lazım yeniden görmek için :KK54:

Merhaba kızlar :KK45: Bugün kontrolümüz vardı cadı kızımızı görecektik.Göstermedi elini yüzüne getirdi bir daha da açmadı yüzünü 15 dk boyunca gıcık oldum resmen kızçeme.:oops: boyu 41 cm kilosu 1800 olmuş.kısa günün karı bilgim.Şimdi 3 hafta sonrayı beklemem lazım yeniden görmek için :KK54:
En azindan sen bi sekilde gormussun:KK53: bende bu gun gittim ama malesef doktorum yoktu :KK43:boyu kilosu cok super senin kizin bende cok merak ediyorum :KK23:Yarini sabirsizlikla bekliyorum:KK75:

En azindan sen bi sekilde gormussun:KK53: bende bu gun gittim ama malesef doktorum yoktu :KK43:boyu kilosu cok super senin kizin bende cok merak ediyorum :KK23:Yarini sabirsizlikla bekliyorum:KK75:
sağol cnaım inşallah sen de görürsün bebişi yarın.kilosu boyu normal aralıkta.bana çekerse minyon olacak :D

Canim bence bu mantikla moral verme bizlere zira herkes dogum kilolarini hemen verirse aramizda en mutsuz sen kalmis olacaksin :KK66::KK70::KK70:

canım ben halımden memnunum mutsuz olucagımıda sanmıyorum oglum saglıklı olsunda kg verılır sen benı dusunme

TE="failatunfailun, post: 44892584, member: 706175"]sağol cnaım inşallah sen de görürsün bebişi yarın.kilosu boyu normal aralıkta.bana çekerse minyon olacak :KK70:[/QUOTE]
Anali babali saglikli olsunlar:KK19: bende bi ogrenseydim :KK68: Rahmimde cok baski var o_O zaten supeleniyorum erken dogum olabilirmiyim diye:KK17:

pinkibal pinkibal

canım çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıklı olur inşallah:KK45:kasıklarda ağrı ve baskıyı ben de hissediyorum canı hatta doktora erken doğum olabilir mi diye ben de sordum.o da bu haftalarda normal bunlar dedi.zaten erken doğum başka sebeplerden dolayı da %3 oranında herkeste olabilirmiş.sen kendini rahatlatmaya çalış

pinkibal pinkibal

canım çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıklı olur inşallah:KK45:kasıklarda ağrı ve baskıyı ben de hissediyorum canı hatta doktora erken doğum olabilir mi diye ben de sordum.o da bu haftalarda normal bunlar dedi.zaten erken doğum başka sebeplerden dolayı da %3 oranında herkeste olabilirmiş.sen kendini rahatlatmaya çalış
Yaa:KK17: cok meraklaniyorum cok korkuyorum :KK16:Ama icimden bi ses erken dogacakmisgibi soyluyo :KK53:Yada ben hemn dogmasini istedigim icindir:KK70: kizina isim dusundun mu peki :KK69:

kızlar ilerde işimize yarayacak :anneadayı:

Eklentiler

• 12651362_545452978952967_2521327864711472783_n.jpg
    12651362_545452978952967_2521327864711472783_n.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 63
Iyi geceler :21:uyku duzenim iyice bozulmus durumda izinden oncede uyumam 1i buluodu iyice cozuttum neyse gece nobeti bende olsun:KK31:
Cikolatalar mi ekmekli nutellalar mi:kk77::kk77::kk77::kk77: doktorum diyet verdikten sonra hayal oldu sizlere afiyetler olsun bacim:KK72::KK73:

Back