canım ben hiç bir şey kullanmıyorum bi karışım yap almıştım aktardan 10 günde 1 aklıma gelirse onu sürüyorum ama bi çatlama olmadı şükürler olsun tabi şimdilikkızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.. ne düşünüyosunuz?
aynen cnm 32 de ayrılcam..SENDE 32 DE AYRILCAN DIMI ZINE KIS SARTLARINDA OLMUYO YAAA
benim karnımın alt tarafı çatladı canım..Organik yağ karışımı kullandım ama genetik olunca pek faydası olmuyormuş..Annemde de ablamda da oldu çatlak.kızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.. ne düşünüyosunuz?
ben genetık olup olmayacagını hıc bılmıyorum cunku annem toplamda 9 kılo almıs ben sımdıde 15 oldum bılebenim karnımın alt tarafı çatladı canım..Organik yağ karışımı kullandım ama genetik olunca pek faydası olmuyormuş..Annemde de ablamda da oldu çatlak.
denıscım bıooıl elenıeee bebek yagıı lıaracc ne kullandıyam kar etmedı bır gun bır uyandım catlamısımm hala suruyorum ama yınede catlıyorummkızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.. ne düşünüyosunuz?
kıyamam tatlım yaa demekki kremler fasa fiso doğumdan sonra geçiyor mu bu çatlaklardenıscım bıooıl elenıeee bebek yagıı lıaracc ne kullandıyam kar etmedı bır gun bır uyandım catlamısımm hala suruyorum ama yınede catlıyorumm
GECMIYORMUS CANIM ZAMANLA GOZE BATMIYOR DIYORLAR YAA BAKALIM BELKI KENDILIGINDEN KAYBOLURRRkıyamam tatlım yaa demekki kremler fasa fiso doğumdan sonra geçiyor mu bu çatlaklar
sağlık olsun kuşum defneden sana anı kalır misler gibi iyi tarafından bakmak lazımGECMIYORMUS CANIM ZAMANLA GOZE BATMIYOR DIYORLAR YAA BAKALIM BELKI KENDILIGINDEN KAYBOLURRR
kızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.. ne düşünüyosunuz?
OYLE DIYORUZ ARTIK CANIM YAPICAK BISEY YOKKsağlık olsun kuşum defneden sana anı kalır misler gibi iyi tarafından bakmak lazım
kuzum bu arada sen kaç kilo aldın bi anda aldıysan belki onunda etkisi olabilir bakOYLE DIYORUZ ARTIK CANIM YAPICAK BISEY YOKK
yok canım bı anda almadım 14 kılo almısım ama zamanla aldım sadece karnım bı anda buyuor bazennnkuzum bu arada sen kaç kilo aldın bi anda aldıysan belki onunda etkisi olabilir bak
denıscım bıooıl elenıeee bebek yagıı lıaracc ne kullandıyam kar etmedı bır gun bır uyandım catlamısımm hala suruyorum ama yınede catlıyorumm
kızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.. ne düşünüyosunuz?
benim oldu çatlaklar ben çok kilo aldım muhtemelen ondan mustelayı da aklıma eserse sürüyom bazen bebek yağı sürüyorum.kızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.
daha çok haftamız var amaneler görcez kimbilir..Ben de çok kötüyüm afedersin basur oldum ve kanıyo çok acı çekiyorum napcamı bilemiyorum artık..Kan görünce aklım çıktı
. ne düşünüyosunuz?[/QUOTE]kızlar bu arada biz cumartesi oğlumu görmeye gittik çok şükür herşey yolundaymış 1750 gr olmuşuz fakat benim suyum sınıra gelmiş azalmamış ama alt sınırdaymış bu aralar günü 1 bardak suyla kapatıyorum çünküneyse korkulcak bi durum yok su içmeye devammmm
Sagol canim.benimm cok sukur geldimmmGözün aydın canım geldin kazasız belasız çok şükür..Hoşgeldin anavatanına
Canimmmm antakyaya geldimmmm..mis gibi havaaa icime ceke ceke doyamiyorumm ama bir kax hafta sonra bikarim.burdanhoş geldin canım, zor olmuş ama sağ salim gelmişsin. Hangi şehre geldin? İstanbul mu?
İnşallah her şey yolundadır. Bu su azalmasıyla ilgili bir ara araştırma yapmıştım. Kadınlar kulübü forumda yazmışlardı bu topikmiydi bilmiyorum epey zaman oldu http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yu-amniyon-sivisi-azalan-var-mi.290876/page-6kızlar bende 32 hafta çalışamaz raporu aldım 2 hafta daha çalışayım dedim sonra aman uğraşamam 2 hafta için rapor al boz. zaten sgk gittiğim hastaneyle ilişiği kesmiş. benim doktor eğitime başlamış muayne kabul etmiyor. Oradaki raporda geçerli değil devlet hastanesine gittim. Takip yaptığım hastane raporu geçerli olmuyormuş sgk dan dolayı. Zaten iyice ağırlaştım. geceleri ağrılardan bazen bağırdığım oluyor. Bende çalışıp izin aktarmayı isterdim olmadı maalesef. Düzeni de baya bozdum geç yatıp geç kalkıyorum.
benim oldu çatlaklar ben çok kilo aldım muhtemelen ondan mustelayı da aklıma eserse sürüyom bazen bebek yağı sürüyorum.
geçmiş olsun doktora gidince sor muhakkak su iç. kabız olamamaya çalış. baharatlı acı şeyler iyi gelmiyor.
. ne düşünüyosunuz?
:) ben de pazartesi günü antepe gideceğim inş annemlere..Yakın olcaz desene :)Canimmmm antakyaya geldimmmm..mis gibi havaaa icime ceke ceke doyamiyorumm ama bir kax hafta sonra bikarim.burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?