How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

benim de aynen cnm son 4 günüm işyerinde..pazartesi ayrılcam 32 de ayrılmış olucam ama napm sağlıklı olalım da Allah yardım eder sonrasına inşallah..
ayy melekcım bugun o kadar canım yokkı sankııı fena haldeyım parmaklarım daha sabahtan sıstı wee mıde bulantım warr neden boyle oldu anlıyamadımm kendımı cooook yorgun hıssedıyprum bugunnn sankı enerjımıı cekmıslerrr

geçmiş olsun cnm..Ağrılar sızılar geçsin inşallah bir an evvel hepimizin..

ınsallah canım benım yururken bıle kasıklarım agrıo zor yuruyorum sanırım gobus agırlıgından olsa gerek ben yandım valla kocama dıyorum bacaklar tasımıcak dıe guluo bacaklar ınce gobus kocaman :KK70:

cok saol canım benım umarım tum hamıleler hemencecıks saglıcakla dogumlarını yaparlar:) ayy ne guzel dımı doktor sonrası alısverıs yapmak:)
evet canım kız cocugu alısverısı daha farklı zevklı gelıyor bana cesıt bol renk bol.oğlumda gozum kalmıstı kız cicilerinde.neyse saglıklıca dogsunlar ınsallah onemlı olan o

ınsallah canım benım yururken bıle kasıklarım agrıo zor yuruyorum sanırım gobus agırlıgından olsa gerek ben yandım valla kocama dıyorum bacaklar tasımıcak dıe guluo bacaklar ınce gobus kocaman :KK70:
:KK70::KK70:taşır taşır merak etme..

ay nasıl bole halsızlık var ustumde anlatamam yatakdan zor cıktım dusun ıse geldıgımde saat 10 bucukdu baska ısveren olsa zahmet edıp gelmeyeydın der he :KK70::KK70::KK70:
zahmet edip gelmeyivermiiiiii hahaha çok komiksin çoktannn pılını pırtını topla hadi canım sana güle güle der di :D

canım o senin vücut yapnla alakalı normalde de üst bölgen fazla gibi doğumdan sonra normale dönersin inşallah :)

canım o senin vücut yapnla alakalı normalde de üst bölgen fazla gibi doğumdan sonra normale dönersin inşallah :)[/QUOTE

valla suan gobus ve rahım buyumesınden dıye tahmın edıyorum agrıyı yururken bıle canım yanıo ya

ayy melekcım bugun o kadar canım yokkı sankııı fena haldeyım parmaklarım daha sabahtan sıstı wee mıde bulantım warr neden boyle oldu anlıyamadımm kendımı cooook yorgun hıssedıyprum bugunnn sankı enerjımıı cekmıslerrr
hmm çok zor yaa..Senin haftan da ileri bizden ben de zorlanıyorum sabahları hala bulantım var :( yorgunluk desen hep var zaten..Karnımın alt tarafı çatlamış bile, bide hareket edince ayağa kalkınca yırtılacak gibi hissediyordum cumartesi günü.Artık zaman geçsin gitsin istiyorum zamanı gelsin de gelsin bebişler sağlıkla..

kızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.. ne düşünüyosunuz?

hmm çok zor yaa..Senin haftan da ileri bizden ben de zorlanıyorum sabahları hala bulantım var :KK43: yorgunluk desen hep var zaten..Karnımın alt tarafı çatlamış bile, bide hareket edince ayağa kalkınca yırtılacak gibi hissediyordum cumartesi günü.Artık zaman geçsin gitsin istiyorum zamanı gelsin de gelsin bebişler sağlıkla..
SENDE 32 DE AYRILCAN DIMI ZINE KIS SARTLARINDA OLMUYO YAAA

Back