• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Evet canım Ankara'da Ebru hanım sizde mi o hastaneye gidiyorsunuz.
Benim ablam ebru hanimda dogum yapti ozman akropoldeydi 2sene once.ben de ziyarete gelmistim ablami ankaraya rahatsizlanip gittim turgutozala benimle elif aylin hanim ilgilendi .2gun hstane kaldim iyi bi doktordu o da .ablamda ebri hanimdan cok memnundu

Benim ablam ebru hanimda dogum yapti ozman akropoldeydi 2sene once.ben de ziyarete gelmistim ablami ankaraya rahatsizlanip gittim turgutozala benimle elif aylin hanim ilgilendi .2gun hstane kaldim iyi bi doktordu o da .ablamda ebri hanimdan cok memnundu
Evet canım bende memnundum ama artık başka doktor ve hastane bulmam gerekecek.

gunaydın kızlar boyacı gelcek dıe erken kalkmak zorunda kaldım allahdan erken yatmısdım aksam uykumu aldım yuksek yastık cok ısıme yaradı daha rahat uyuyorum valla

gunaydın kızlar boyacı gelcek dıe erken kalkmak zorunda kaldım allahdan erken yatmısdım aksam uykumu aldım yuksek yastık cok ısıme yaradı daha rahat uyuyorum valla
günaydın canım erken kalkmak zorunda mı kaldın ahaha kız 7 de kalkanlar napsın misal ben :D

günaydın canım erken kalkmak zorunda mı kaldın ahaha kız 7 de kalkanlar napsın misal ben :KK70:

aynen kusum ben 8 de de kalksam yetısıyorum normal mesaı saatıne ama babam sabahdan ayaga dıktı hepımızı boyacıyla o kalcak dıe 7 bucukda kalkdım valla ama allahdan gece erken yatmısdım :KK49::KK45:

iyi cnm ben de yüksek yapayım diyorum da biraz yattıktan sonra rahatsız oluyorum atıyorum diğer yastığı :) evi mi boyatıyorsun yoksa bebek odasını mı sadece..

iyi cnm ben de yüksek yapayım diyorum da biraz yattıktan sonra rahatsız oluyorum atıyorum diğer yastığı :) evi mi boyatıyorsun yoksa bebek odasını mı sadece..

valla yuksek yastık ama pofuduk kusum sert degıl pamuk yastık benımkı sadece bebek odasını boyatıyorum bugun bıter dedı boyacı ınsallah bıter persembe bebek odamız gelıo cunkı

valla yuksek yastık ama pofuduk kusum sert degıl pamuk yastık benımkı sadece bebek odasını boyatıyorum bugun bıter dedı boyacı ınsallah bıter persembe bebek odamız gelıo cunkı
kolay gelsin tatlım biter tabikide tek oda 1 saate bile biter bizim odamızı eşim ve annem boyadı :) akşam 7 de başlayıp 9 gibi bitti bide acemi boyacılar :D

kolay gelsin tatlım biter tabikide tek oda 1 saate bile biter bizim odamızı eşim ve annem boyadı :) akşam 7 de başlayıp 9 gibi bitti bide acemi boyacılar :KK70:

annlerin elinden geliyor böyle şeyler. benim annemde çok beceriklidir o işlerde. ama bana zerresi bulaşmamış:)

kolay gelsin tatlım biter tabikide tek oda 1 saate bile biter bizim odamızı eşim ve annem boyadı :) akşam 7 de başlayıp 9 gibi bitti bide acemi boyacılar :KK70:

ne bılım altına once astar atması gerekıyorda bu duvar kagıdı gıbı duran boyalardan becerebılır boyacı ınsallah

Back