- 3 Ocak 2016
- 246
- 165
- 23
Ankara'da canımNERDENSIN SEN CANIM ıyı yapmısın bende ıkı hafta calısayım oyle bozayım raporu dedım zaten 18 ınde randewum war
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara'da canımNERDENSIN SEN CANIM ıyı yapmısın bende ıkı hafta calısayım oyle bozayım raporu dedım zaten 18 ınde randewum war
Benim ablam ebru hanimda dogum yapti ozman akropoldeydi 2sene once.ben de ziyarete gelmistim ablami ankaraya rahatsizlanip gittim turgutozala benimle elif aylin hanim ilgilendi .2gun hstane kaldim iyi bi doktordu o da .ablamda ebri hanimdan cok memnunduEvet canım Ankara'da Ebru hanım sizde mi o hastaneye gidiyorsunuz.
Evet canım bende memnundum ama artık başka doktor ve hastane bulmam gerekecek.Benim ablam ebru hanimda dogum yapti ozman akropoldeydi 2sene once.ben de ziyarete gelmistim ablami ankaraya rahatsizlanip gittim turgutozala benimle elif aylin hanim ilgilendi .2gun hstane kaldim iyi bi doktordu o da .ablamda ebri hanimdan cok memnundu
Sagolll canimmm.evet hersey ilk gunku gibi yepyenie hadı gozun aydın ozaman besık ısını falan napıcaksın var mı abladan kalma hatayda
Hosbulduk.tatlimmmmm
Sagolll canimmm.evet hersey ilk gunku gibi yepyeni
günaydın canım erken kalkmak zorunda mı kaldın ahaha kız 7 de kalkanlar napsın misal bengunaydın kızlar boyacı gelcek dıe erken kalkmak zorunda kaldım allahdan erken yatmısdım aksam uykumu aldım yuksek yastık cok ısıme yaradı daha rahat uyuyorum valla
günaydın canım erken kalkmak zorunda mı kaldın ahaha kız 7 de kalkanlar napsın misal ben
iyi cnm ben de yüksek yapayım diyorum da biraz yattıktan sonra rahatsız oluyorum atıyorum diğer yastığı :) evi mi boyatıyorsun yoksa bebek odasını mı sadece..gunaydın kızlar boyacı gelcek dıe erken kalkmak zorunda kaldım allahdan erken yatmısdım aksam uykumu aldım yuksek yastık cok ısıme yaradı daha rahat uyuyorum valla
iyi cnm ben de yüksek yapayım diyorum da biraz yattıktan sonra rahatsız oluyorum atıyorum diğer yastığı :) evi mi boyatıyorsun yoksa bebek odasını mı sadece..
ben 6'da kalkıyorum ben napıyım günaydın bu arada , ben yine toplantıyagünaydın canım erken kalkmak zorunda mı kaldın ahaha kız 7 de kalkanlar napsın misal ben
ben 6'da kalkıyorum ben napıyım günaydın bu arada , ben yine toplantıya
kolay gelsin tatlım biter tabikide tek oda 1 saate bile biter bizim odamızı eşim ve annem boyadı :) akşam 7 de başlayıp 9 gibi bitti bide acemi boyacılarvalla yuksek yastık ama pofuduk kusum sert degıl pamuk yastık benımkı sadece bebek odasını boyatıyorum bugun bıter dedı boyacı ınsallah bıter persembe bebek odamız gelıo cunkı
kolay gelsin tatlım biter tabikide tek oda 1 saate bile biter bizim odamızı eşim ve annem boyadı :) akşam 7 de başlayıp 9 gibi bitti bide acemi boyacılar
kolay gelsin tatlım biter tabikide tek oda 1 saate bile biter bizim odamızı eşim ve annem boyadı :) akşam 7 de başlayıp 9 gibi bitti bide acemi boyacılar