- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Hosbuldukkk tatlimm..Hoşgeldin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldukkk tatlimm..Hoşgeldin cnm
kızlar bende 32 hafta çalışamaz raporu aldım 2 hafta daha çalışayım dedim sonra aman uğraşamam 2 hafta için rapor al boz. zaten sgk gittiğim hastaneyle ilişiği kesmiş. benim doktor eğitime başlamış muayne kabul etmiyor. Oradaki raporda geçerli değil devlet hastanesine gittim. Takip yaptığım hastane raporu geçerli olmuyormuş sgk dan dolayı. Zaten iyice ağırlaştım. geceleri ağrılardan bazen bağırdığım oluyor. Bende çalışıp izin aktarmayı isterdim olmadı maalesef. Düzeni de baya bozdum geç yatıp geç kalkıyorum.
bende ayrılacağım cnm pazartesi inşallah 32.haftada..Ne yapalım kısmet olmadı bende çalışmayı düşünüyordum da evdeki hesap çarşıya uymadı malesef..Annemlere gideceğim o yüzden mutluyum aslında gurbetteyim ben 4 aydır görmüyordum annemleri iyi oldu hem hazırlıklar falan derken daha çabuk geçer vakit inşallah..
AA HANGI HASTANE CANIMM OOO EEE TEKRARDAN RAPORMU ALDIN DEWLET HASTANESINDEN
NERDENSIN SEN CANIM ıyı yapmısın bende ıkı hafta calısayım oyle bozayım raporu dedım zaten 18 ınde randewum warTurgut Özal hastanesi'nden rapor alamadan, devlet hastanesinden aldım. Sgk, Turgut ile ilişiği kesmiş. Direk 32 çalışamaz aldım.
inşallah canım..Ne yapalım bizimde böyle erken oldu izne çıkmak. İnş her şey iyi olur.
Sagol canimmmmmmmGozunaydin hosgelmissin nihayet
Hosbuldulkkk canim benimmmmmHAbibte Canım hoşqeldin turkeye
Hosbuldukkkk sekerimmmGünaydın annisler.çok güzel haberler alacağımız bi hafta olsun ve de çabucak geçsin inşallah..
HAbibte hoşgeldin canım..
@bsrd aman kuzum azıcık daha gayret az kalmışken..limon fln mı sıksan suya biraz daha kolay olur belki içmen..
Geceleri Hacıyatmaz gibiyim ben de..bi tuvalete bi suya..klimayi kapatiyorum eşim üşüyo.aciyorum ben terliyorum.bi yandan kedi üstümde geziniyo..komedi filmi gibiyiz bu ara..
sonunda gelebildin hoşgeldin hadi donlardan başla artık alışverişe işin çokKizlarrrrr ben turkiyedeyimmmmm.4 saat surdu ucak bunaldim.resmennn hickimaenin hamile cocuklu edebi kalmamis bir allahin kuli elimdekileri almaya yeltenmedi..insanlik malesef olmus durumdaaa..neyseki gumrukte kuzenm calisiyor kardesimu gecirdiler yardimci oldu bana..neyseki iyi kotu geldik..artik baslasin hazirliklar
hiç bir şey senin bebeğin sağlığından önemli değil al raporunu tabi sonrasında Allah bi yoluna koyar nasılsaGünaydın kızlar..Ben işe geldim bu hafta artık..Geçen haftayı raporla evde geçirdim o yüzden pek giremedim.Haftaya da izne ayrılcam inşallah.Bu hava şartlarında daha fazla çalışamıcam Heryer buz pistiydi eşime tutunarak geldim o da kayıyo arada düşecek olursam bırak beni diyor bide..Ayy nasıl korktum Allah yardımcımız olsun 1 haftayı da sağsalim geçirelim inşallah..Sizler neler yaptınız herkes iyidir inşallah gerçi geçmişi okudum hep de yazamadım evde..
canım şu su içme işine başla artık koy yanına bi şişe bitir bitir doldur . tuvalete de gidip geliver napalım canım kuzular için her şey bu arada havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyor diye duymuştumkızlar bu arada biz cumartesi oğlumu görmeye gittik çok şükür herşey yolundaymış 1750 gr olmuşuz fakat benim suyum sınıra gelmiş azalmamış ama alt sınırdaymış bu aralar günü 1 bardak suyla kapatıyorum çünkü neyse korkulcak bi durum yok su içmeye devammmm
valla arkadaşım bi yağ karışımı verdi ayda bir falan hatırlarsam sürüyorum onu toplamda 3-4 kere anca sürmüşümdür ama maşallah deyim hiç çatlamadım . bence herkesin kişisel vücut yapısı ile alakalı çatlayacak olana ne kullansan kar etmiyorkızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.. ne düşünüyosunuz?
aynen cnm katılıyorum..Hiçbirşey bizden önemli değil..Sağsalim gelsinler inş zamanında..sonunda gelebildin hoşgeldin hadi donlardan başla artık alışverişe işin çok
hiç bir şey senin bebeğin sağlığından önemli değil al raporunu tabi sonrasında Allah bi yoluna koyar nasılsa
canım şu su içme işine başla artık koy yanına bi şişe bitir bitir doldur . tuvalete de gidip geliver napalım canım kuzular için her şey bu arada havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyor diye duymuştum
valla arkadaşım bi yağ karışımı verdi ayda bir falan hatırlarsam sürüyorum onu toplamda 3-4 kere anca sürmüşümdür ama maşallah deyim hiç çatlamadım . bence herkesin kişisel vücut yapısı ile alakalı çatlayacak olana ne kullansan kar etmiyor
jealous artik donlari olacak garibimin
Ankaradaki turgut ozal has. Mi bahsettigin doktorun kimdi ordaTurgut Özal hastanesi'nden rapor alamadan, devlet hastanesinden aldım. Sgk, Turgut ile ilişiği kesmiş. Direk 32 çalışamaz aldım.
Evet canım Ankara'da Ebru hanım sizde mi o hastaneye gidiyorsunuz.Ankaradaki turgut ozal has. Mi bahsettigin doktorun kimdi orda