How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.. ne düşünüyosunuz?
canım ben hiç bir şey kullanmıyorum bi karışım yap almıştım aktardan 10 günde 1 aklıma gelirse onu sürüyorum ama bi çatlama olmadı şükürler olsun tabi şimdilik

kızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.. ne düşünüyosunuz?
benim karnımın alt tarafı çatladı canım..Organik yağ karışımı kullandım ama genetik olunca pek faydası olmuyormuş..Annemde de ablamda da oldu çatlak.

benim karnımın alt tarafı çatladı canım..Organik yağ karışımı kullandım ama genetik olunca pek faydası olmuyormuş..Annemde de ablamda da oldu çatlak.
ben genetık olup olmayacagını hıc bılmıyorum cunku annem toplamda 9 kılo almıs ben sımdıde 15 oldum bıle :D:D

denıscım bıooıl elenıeee bebek yagıı lıaracc ne kullandıyam kar etmedı bır gun bır uyandım catlamısımm hala suruyorum ama yınede catlıyorumm

denıscım bıooıl elenıeee bebek yagıı lıaracc ne kullandıyam kar etmedı bır gun bır uyandım catlamısımm hala suruyorum ama yınede catlıyorumm
kıyamam tatlım yaa demekki kremler fasa fiso doğumdan sonra geçiyor mu bu çatlaklar

bu gebeliğimde henüz çatlamadım. ama ilk gebeliğimde bolca çatlamıştım zaten.. kullnılan ürünlerin bi fonksiyonu olduğunu düşünmüyorum. ilkinde bir sürü para verdim, bir sürü ürün kullandım. bu sefer sadece bebe yağı kullanıyorum oda duştan sonra aklıma gelirse.. düzenli değil yani. arada da eserse vazelin sürüyorum. olacaksa oluyo bu çatlaklar maalesef

oy kuzum yaaa.. yapacak bişey yok ne yazıkki dediğin gibi bende henüz çatlama yok ama psikolojik olarak hazırım :) çünkü annem çatlamış..takma kafana kızından en büyük anı. annem hep öle söler.. ben bakarım üzülürüm canın çok yandımı derim. bakar güler sarılır hiç der.. ama en güzel anım der.. aranızda bağlantınız olur...

kızlar bende 32 hafta çalışamaz raporu aldım 2 hafta daha çalışayım dedim sonra aman uğraşamam 2 hafta için rapor al boz. zaten sgk gittiğim hastaneyle ilişiği kesmiş. benim doktor eğitime başlamış muayne kabul etmiyor. Oradaki raporda geçerli değil devlet hastanesine gittim. Takip yaptığım hastane raporu geçerli olmuyormuş sgk dan dolayı. Zaten iyice ağırlaştım. geceleri ağrılardan bazen bağırdığım oluyor. Bende çalışıp izin aktarmayı isterdim olmadı maalesef. Düzeni de baya bozdum geç yatıp geç kalkıyorum.

kızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.
benim oldu çatlaklar ben çok kilo aldım muhtemelen ondan mustelayı da aklıma eserse sürüyom bazen bebek yağı sürüyorum.

daha çok haftamız var ama :KK43: neler görcez kimbilir..Ben de çok kötüyüm afedersin basur oldum ve kanıyo çok acı çekiyorum napcamı bilemiyorum artık..Kan görünce aklım çıktı:KK43:

geçmiş olsun doktora gidince sor muhakkak su iç. kabız olamamaya çalış. baharatlı acı şeyler iyi gelmiyor.

kızlar bu arada biz cumartesi oğlumu görmeye gittik çok şükür herşey yolundaymış 1750 gr olmuşuz fakat benim suyum sınıra gelmiş azalmamış ama alt sınırdaymış bu aralar günü 1 bardak suyla kapatıyorum çünkü :KK43: neyse korkulcak bi durum yok su içmeye devammmm
. ne düşünüyosunuz?[/QUOTE]
İnşallah her şey yolundadır. Bu su azalmasıyla ilgili bir ara araştırma yapmıştım. Kadınlar kulübü forumda yazmışlardı bu topikmiydi bilmiyorum epey zaman oldu http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yu-amniyon-sivisi-azalan-var-mi.290876/page-6
havuç suyu ve armut bol su içmek iyi geliyormuş su arttırma konusunda ama iyice araştır. sonuçta hamileyiz bitkisel her şeyleri dikkatli tüketmemiz gerekiyor. doktorun ne önerdi.

kızlar bende 32 hafta çalışamaz raporu aldım 2 hafta daha çalışayım dedim sonra aman uğraşamam 2 hafta için rapor al boz. zaten sgk gittiğim hastaneyle ilişiği kesmiş. benim doktor eğitime başlamış muayne kabul etmiyor. Oradaki raporda geçerli değil devlet hastanesine gittim. Takip yaptığım hastane raporu geçerli olmuyormuş sgk dan dolayı. Zaten iyice ağırlaştım. geceleri ağrılardan bazen bağırdığım oluyor. Bende çalışıp izin aktarmayı isterdim olmadı maalesef. Düzeni de baya bozdum geç yatıp geç kalkıyorum.

benim oldu çatlaklar ben çok kilo aldım muhtemelen ondan mustelayı da aklıma eserse sürüyom bazen bebek yağı sürüyorum.

geçmiş olsun doktora gidince sor muhakkak su iç. kabız olamamaya çalış. baharatlı acı şeyler iyi gelmiyor.

. ne düşünüyosunuz?
İnşallah her şey yolundadır. Bu su azalmasıyla ilgili bir ara araştırma yapmıştım. Kadınlar kulübü forumda yazmışlardı bu topikmiydi bilmiyorum epey zaman oldu http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yu-amniyon-sivisi-azalan-var-mi.290876/page-6
havuç suyu ve armut bol su içmek iyi geliyormuş su arttırma konusunda ama iyice araştır. sonuçta hamileyiz bitkisel her şeyleri dikkatli tüketmemiz gerekiyor. doktorun ne önerdi.[/QUOTE]
bende ayrılacağım cnm pazartesi inşallah 32.haftada..Ne yapalım kısmet olmadı bende çalışmayı düşünüyordum da evdeki hesap çarşıya uymadı malesef..Annemlere gideceğim o yüzden mutluyum aslında gurbetteyim ben 4 aydır görmüyordum annemleri iyi oldu hem hazırlıklar falan derken daha çabuk geçer vakit inşallah..

Back