How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aaayy canım geçmiş olsun basur hakkında hiç bir bilgim yok doktora mı sorsan ki yaa tüh
sağol cnm haftaya gideceğim pazartesi günü sorarım yapılcak birşey var mı diye..İnşallah geçer yoksa normal doğum olursa daha fazla acı çekerim dikişler falano_Oallah korusun geçer inşallah o zamana..

ayy canım ben 34 te bırakıcam ınsallah yanı bugunu saymassak son 4 ıste :)muhtemelen ewet ben dogurdugunda sen dha yenı ızıne cıkmıs olabılırsın :) yaa sımdı artık bu donemlerde suyumuzun bıraz azalması normal dıye okumustum ben cunku bebıs ıyıce buyudugu ıcın sıvıyı azaltıyormus
benim de aynen cnm son 4 günüm işyerinde..pazartesi ayrılcam 32 de ayrılmış olucam ama napm sağlıklı olalım da Allah yardım eder sonrasına inşallah..

bende 28 haftalığım normalde dogumum nısan gozuksede rısklı gebelık oldugu ıcın 38 . haftada dogumum olması lazım.ılkınde oyle olmustu.oyuzden mart annelerıne gelıyorum.sız benden baya buyuksunuz allah herkese en kolayından hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın
bende bu cumartesı kızımı gorecegım ınsallah ıyıdır.ve alısverısımı yapacagım sabırsızlıkla beklıyorum:KK51::KK51:

bende 28 haftalığım normalde dogumum nısan gozuksede rısklı gebelık oldugu ıcın 38 . haftada dogumum olması lazım.ılkınde oyle olmustu.oyuzden mart annelerıne gelıyorum.sız benden baya buyuksunuz allah herkese en kolayından hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın
bende bu cumartesı kızımı gorecegım ınsallah ıyıdır.ve alısverısımı yapacagım sabırsızlıkla beklıyorum:KK51::KK51:
cok saol canım benım umarım tum hamıleler hemencecıks saglıcakla dogumlarını yaparlar:) ayy ne guzel dımı doktor sonrası alısverıs yapmak:)

kuzumm ıllakı sende bı ara ızne cıkıcan dımı sende o tarıhı gır soyle sanıye gectıkce valla guluyorum manyaga bagladım sanırım :KK70::KK70::
çalışmanın zor geldiği şu günlerde iyi olmuştur hakkaten benim şafak karanlık gibi ama bende şubat sonunu beklemeyebilirim yaa çok sıkıldım artık hem iş stresi hem ev hem gece uykusuzluk öğğğ geldi artık :)

çalışmanın zor geldiği şu günlerde iyi olmuştur hakkaten benim şafak karanlık gibi ama bende şubat sonunu beklemeyebilirim yaa çok sıkıldım artık hem iş stresi hem ev hem gece uykusuzluk öğğğ geldi artık :)
ayy kıyamam sana yaa zor valla tatlım her gecen gun daha da zorlasıyor sankı

ayy kıyamam sana yaa zor valla tatlım her gecen gun daha da zorlasıyor sankı
aynen öyle canım bide hepsi üst üste geliyo benim hayatımda iş stresi hamilelikten daha çok zorluyo beni bide üstüne hamilelik olunca çekilmez bi hal oldu bende çıkarım yani şubat ortası

cok saol canım benım umarım tum hamıleler hemencecıks saglıcakla dogumlarını yaparlar:) ayy ne guzel dımı doktor sonrası alısverıs yapmak:)
evet canım kız cocugu alısverısı daha farklı zevklı gelıyor bana cesıt bol renk bol.oğlumda gozum kalmıstı kız cicilerinde.neyse saglıklıca dogsunlar ınsallah onemlı olan o

evet canım kız cocugu alısverısı daha farklı zevklı gelıyor bana cesıt bol renk bol.oğlumda gozum kalmıstı kız cicilerinde.neyse saglıklıca dogsunlar ınsallah onemlı olan o

Kizlarrrrr ben turkiyedeyimmmmm.4 saat surdu ucak bunaldim.resmennn hickimaenin hamile cocuklu edebi kalmamis bir allahin kuli elimdekileri almaya yeltenmedi..insanlik malesef olmus durumdaaa..neyseki gumrukte kuzenm calisiyor kardesimu gecirdiler yardimci oldu bana..neyseki iyi kotu geldik..artik baslasin hazirliklar:KK45::KK16:

hosgeldın kuzum hadı kurtuldun stresden nasıl gelcem gıtcem derken hoppp burdasın gordunmu hadı kolları sıvarsın sen artık hazırlıklar ıcın

Günaydın kızlar..Ben işe geldim bu hafta artık..Geçen haftayı raporla evde geçirdim o yüzden pek giremedim.Haftaya da izne ayrılcam inşallah.Bu hava şartlarında daha fazla çalışamıcam:KK43: Heryer buz pistiydi eşime tutunarak geldim o da kayıyo arada düşecek olursam bırak beni diyor bide..Ayy nasıl korktum Allah yardımcımız olsun 1 haftayı da sağsalim geçirelim inşallah..Sizler neler yaptınız herkes iyidir inşallah gerçi geçmişi okudum hep de yazamadım evde..

gunaydın canım ben agrılı basladım haftaya valla napcam bılmıyorum :KK61:

günaydınnn kızlar nasılsınız uykusuzluktan gözler,m yanıyor kafamda deli sorular uykularım tamamen gitmiş durumda evde olsam hiç düşünmem gündüz uyurum ee malum oda yok çalışmaca allah yardımcımız olsun :KK43:

canım yuksek yastıkla yatmayı denesene bana bıraz ıyı geldı hemde ates bey cok sıkısmıo yuksekde kaldıgım ıcın rahat bırakıo uyuyorum eskıye nazaran ıyı en azından

daha çok haftamız var ama :KK43: neler görcez kimbilir..Ben de çok kötüyüm afedersin basur oldum ve kanıyo çok acı çekiyorum napcamı bilemiyorum artık..Kan görünce aklım çıktı:KK43:

bebısım o hepımızde var sanırım benım kac hafta ay once oldu hatta sorma hıcc sormaa :KK12:

kızlar bu arada biz cumartesi oğlumu görmeye gittik çok şükür herşey yolundaymış 1750 gr olmuşuz fakat benim suyum sınıra gelmiş azalmamış ama alt sınırdaymış bu aralar günü 1 bardak suyla kapatıyorum çünkü :KK43: neyse korkulcak bi durum yok su içmeye devammmm

canım benım masallah oglusuna ama suyu ıhmal etme wc den dolayıda ıcmıyorsundur sen bende dısardayken ıcemıyorum korkudan

Back