Ben tek başıma çalışmaya devam ederim herkes kaçsın bakalım..şafak 4 mart..
ayy melekcım bugun o kadar canım yokkı sankııı fena haldeyım parmaklarım daha sabahtan sıstı wee mıde bulantım warr neden boyle oldu anlıyamadımm kendımı cooook yorgun hıssedıyprum bugunnn sankı enerjımıı cekmıslerrrbenim de aynen cnm son 4 günüm işyerinde..pazartesi ayrılcam 32 de ayrılmış olucam ama napm sağlıklı olalım da Allah yardım eder sonrasına inşallah..
geçmiş olsun cnm..Ağrılar sızılar geçsin inşallah bir an evvel hepimizin..gunaydın canım ben agrılı basladım haftaya valla napcam bılmıyorum
geçmiş olsun cnm..Ağrılar sızılar geçsin inşallah bir an evvel hepimizin..
evet canım kız cocugu alısverısı daha farklı zevklı gelıyor bana cesıt bol renk bol.oğlumda gozum kalmıstı kız cicilerinde.neyse saglıklıca dogsunlar ınsallah onemlı olan o
evet canım kız cocugu alısverısı daha farklı zevklı gelıyor bana cesıt bol renk bol.oğlumda gozum kalmıstı kız cicilerinde.neyse saglıklıca dogsunlar ınsallah onemlı olan ocok saol canım benım umarım tum hamıleler hemencecıks saglıcakla dogumlarını yaparlar:) ayy ne guzel dımı doktor sonrası alısverıs yapmak:)
ınsallah canım benım yururken bıle kasıklarım agrıo zor yuruyorum sanırım gobus agırlıgından olsa gerek ben yandım valla kocama dıyorum bacaklar tasımıcak dıe guluo bacaklar ınce gobus kocaman
taşır taşır merak etme..
ohhh afiyet olsun kuzum bende çokkkk acıktım valla dk sayıyorum yemek yicem die tövbetürk kahvemi bugün erken içtim.. karnım acıktı.. neyse az kaldı Allahtan
zahmet edip gelmeyivermiiiiii hahaha çok komiksin çoktannn pılını pırtını topla hadi canım sana güle güle der diay nasıl bole halsızlık var ustumde anlatamam yatakdan zor cıktım dusun ıse geldıgımde saat 10 bucukdu baska ısveren olsa zahmet edıp gelmeyeydın der he
canım o senin vücut yapnla alakalı normalde de üst bölgen fazla gibi doğumdan sonra normale dönersin inşallah :)ınsallah canım benım yururken bıle kasıklarım agrıo zor yuruyorum sanırım gobus agırlıgından olsa gerek ben yandım valla kocama dıyorum bacaklar tasımıcak dıe guluo bacaklar ınce gobus kocaman
zahmet edip gelmeyivermiiiiii hahaha çok komiksin çoktannn pılını pırtını topla hadi canım sana güle güle der di
canım o senin vücut yapnla alakalı normalde de üst bölgen fazla gibi doğumdan sonra normale dönersin inşallah :)[/QUOTE
valla suan gobus ve rahım buyumesınden dıye tahmın edıyorum agrıyı yururken bıle canım yanıo ya
yani bence de gitmeyeydin keşkeay nasıl bole halsızlık var ustumde anlatamam yatakdan zor cıktım dusun ıse geldıgımde saat 10 bucukdu baska ısveren olsa zahmet edıp gelmeyeydın der he
hmm çok zor yaa..Senin haftan da ileri bizden ben de zorlanıyorum sabahları hala bulantım varayy melekcım bugun o kadar canım yokkı sankııı fena haldeyım parmaklarım daha sabahtan sıstı wee mıde bulantım warr neden boyle oldu anlıyamadımm kendımı cooook yorgun hıssedıyprum bugunnn sankı enerjımıı cekmıslerrr
oy oyy Allahım hayretsin şifa versin hepimize kolay geçirsin son aylarımızı inşallah..bebısım o hepımızde var sanırım benım kac hafta ay once oldu hatta sorma hıcc sormaa
SENDE 32 DE AYRILCAN DIMI ZINE KIS SARTLARINDA OLMUYO YAAAhmm çok zor yaa..Senin haftan da ileri bizden ben de zorlanıyorum sabahları hala bulantım varyorgunluk desen hep var zaten..Karnımın alt tarafı çatlamış bile, bide hareket edince ayağa kalkınca yırtılacak gibi hissediyordum cumartesi günü.Artık zaman geçsin gitsin istiyorum zamanı gelsin de gelsin bebişler sağlıkla..
canım ben mustela kullanıyorum doktor onermıstı henuz herhangı bır catlama yokkızlaar çatlayan var mı peki ve bişi kullandığınız halde mi çatladı? sizce genetik mi? falan... filan.. ne düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?