- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
kusummelek
Kuzum bizim şeyma var ya hamileymiş yeni öqrenmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım. kabız olmaman lazım. bana doktor bir toz vermişti çok kabız olduğum için , işe yarıyordu gerçekten.daha çok haftamız var ama neler görcez kimbilir..Ben de çok kötüyüm afedersin basur oldum ve kanıyo çok acı çekiyorum napcamı bilemiyorum artık..Kan görünce aklım çıktı
Maşallah oğluna canım, benim suyum için de doktor aynı şeyi söyledi. takip edeceğiz dedi. Sen çok az içiyormuşsun, ben 2 lt içmeye çalışıyorum. Su içmeyle direkt alakası var mı bilmem ama.kızlar bu arada biz cumartesi oğlumu görmeye gittik çok şükür herşey yolundaymış 1750 gr olmuşuz fakat benim suyum sınıra gelmiş azalmamış ama alt sınırdaymış bu aralar günü 1 bardak suyla kapatıyorum çünkü neyse korkulcak bi durum yok su içmeye devammmm
canım işte su ve sulu şeyler ben bu aralar ciddi anlamda azaltmıştım yaa bide kış günü iş yerinde wc gitmeye eriniyorumMaşallah oğluna canım, benim suyum için de doktor aynı şeyi söyledi. takip edeceğiz dedi. Sen çok az içiyormuşsun, ben 2 lt içmeye çalışıyorum. Su içmeyle direkt alakası var mı bilmem ama.
öyle yapıyorum da kan görünce korkuyorum..Yedigine ictigine dikkat etmen lazim cnm en ufak bisey tetikliyo. Kendi haline birakcan malesef
pfff ne dertli bi haftaya başladık hepimizde aynı sorunlarmış meğersem sen ne zaman ayrılıyorsun ben daha 27 sinde gidip çalışabilir alcam muhtemel sen doğurduğunda ben daha çalışıyor olcam :)gunaydın kızlarrr ıyı haftalar herkeseeee bugun ıse zor geldımmm nerdeyse bugunden bozucaktım raporuuuu. gecelerı o kadar uykum olmasına ragmen kalca agrısından bende uyyamıyorummm anca 5 10 dk sırt ustu yatınca ıyı gelıyor ama sonra gene aynıııı
CNM İÇ SUYU İHMAL ETME DÜZELİR İNŞALLAH..kızlar bu arada biz cumartesi oğlumu görmeye gittik çok şükür herşey yolundaymış 1750 gr olmuşuz fakat benim suyum sınıra gelmiş azalmamış ama alt sınırdaymış bu aralar günü 1 bardak suyla kapatıyorum çünkü neyse korkulcak bi durum yok su içmeye devammmm
ayy canım ben 34 te bırakıcam ınsallah yanı bugunu saymassak son 4 ıste :)muhtemelen ewet ben dogurdugunda sen dha yenı ızıne cıkmıs olabılırsın :) yaa sımdı artık bu donemlerde suyumuzun bıraz azalması normal dıye okumustum ben cunku bebıs ıyıce buyudugu ıcın sıvıyı azaltıyormuspfff ne dertli bi haftaya başladık hepimizde aynı sorunlarmış meğersem sen ne zaman ayrılıyorsun ben daha 27 sinde gidip çalışabilir alcam muhtemel sen doğurduğunda ben daha çalışıyor olcam :)
arkadaşım nispet yapar gibi noluyo hayırdır aaaaabende şimdi iş yerindeki bilgisayarın masaüstüne sayaç koydum izne dogru sayıyor moral olarak cok ıyı geldı baktıkca kendıme guluyorum
cok guzel harıka olmus canım bende cok sevıyorum boyle şeylerle ugrasmayı .gule gule gıy ayakcıklar usumesınSelam arkadaslar nasilsiniz
Lohusa terligimi kendim susledim demistim bir arkadasim foto istermisti fikir olsun diye ekliyim dedim cok sade degil cok gosterisli de degil tam istedigim gibi
ben begendim bakalim siz begenecek misiniz
hmm çok sevindim cnm..Allah kucağına almyı da nasip etsin inşallahh..kusummelek Kuzum bizim şeyma var ya hamileymiş yeni öqrenmiş
kuzumm ıllakı sende bı ara ızne cıkıcan dımı sende o tarıhı gır soyle sanıye gectıkce valla guluyorum manyaga bagladım sanırım :arkadaşım nispet yapar gibi noluyo hayırdır aaaaa
sağol cnm haftaya gideceğim pazartesi günü sorarım yapılcak birşey var mı diye..İnşallah geçer yoksa normal doğum olursa daha fazla acı çekerim dikişler falanallah korusun geçer inşallah o zamana..aaayy canım geçmiş olsun basur hakkında hiç bir bilgim yok doktora mı sorsan ki yaa tüh