How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kizlar kalcam fena agrio sabahdan beri nedendir ki belim de oyle yarin nasil ise gitcem bilmiyorum Zor yuruyorum

hamişler bebekleriniz icin babynest dusunurseniz fatosunbabynestleri hesabini takip edebilirsiniz:)

Kizlarrrrr ben turkiyedeyimmmmm.4 saat surdu ucak bunaldim.resmennn hickimaenin hamile cocuklu edebi kalmamis bir allahin kuli elimdekileri almaya yeltenmedi..insanlik malesef olmus durumdaaa..neyseki gumrukte kuzenm calisiyor kardesimu gecirdiler yardimci oldu bana..neyseki iyi kotu geldik..artik baslasin hazirliklar:KK45::KK16:

Kizlarrrrr ben turkiyedeyimmmmm.4 saat surdu ucak bunaldim.resmennn hickimaenin hamile cocuklu edebi kalmamis bir allahin kuli elimdekileri almaya yeltenmedi..insanlik malesef olmus durumdaaa..neyseki gumrukte kuzenm calisiyor kardesimu gecirdiler yardimci oldu bana..neyseki iyi kotu geldik..artik baslasin hazirliklar:KK45::KK16:
Gözün aydın canım geldin kazasız belasız çok şükür..Hoşgeldin anavatanına :KK68:

Günaydın kızlar..Ben işe geldim bu hafta artık..Geçen haftayı raporla evde geçirdim o yüzden pek giremedim.Haftaya da izne ayrılcam inşallah.Bu hava şartlarında daha fazla çalışamıcam:( Heryer buz pistiydi eşime tutunarak geldim o da kayıyo arada düşecek olursam bırak beni diyor bide..Ayy nasıl korktum Allah yardımcımız olsun 1 haftayı da sağsalim geçirelim inşallah..Sizler neler yaptınız herkes iyidir inşallah gerçi geçmişi okudum hep de yazamadım evde..

hoş geldin canım, zor olmuş ama sağ salim gelmişsin. Hangi şehre geldin? İstanbul mu?

Günaydın kızlar..Ben işe geldim bu hafta artık..Geçen haftayı raporla evde geçirdim o yüzden pek giremedim.Haftaya da izne ayrılcam inşallah.Bu hava şartlarında daha fazla çalışamıcam:KK43: Heryer buz pistiydi eşime tutunarak geldim o da kayıyo arada düşecek olursam bırak beni diyor bide..Ayy nasıl korktum Allah yardımcımız olsun 1 haftayı da sağsalim geçirelim inşallah..Sizler neler yaptınız herkes iyidir inşallah gerçi geçmişi okudum hep de yazamadım evde..
günaydın canım, eğer öyleyse riske atma tabi kendini. ben çalışabilir raporu aldım, bakalım nereye kadar giderse.

günaydınnn kızlar nasılsınız uykusuzluktan gözler,m yanıyor kafamda deli sorular uykularım tamamen gitmiş durumda evde olsam hiç düşünmem gündüz uyurum ee malum oda yok çalışmaca allah yardımcımız olsun :(

Hoşgeldin cnm:KK45::KK16:

günaydınnn kızlar nasılsınız uykusuzluktan gözler,m yanıyor kafamda deli sorular uykularım tamamen gitmiş durumda evde olsam hiç düşünmem gündüz uyurum ee malum oda yok çalışmaca allah yardımcımız olsun :KK43:
Günaydın canım, ben de uyuyamıyorum. Dün gece hiç uyumadım desem yeridir :KK47:

Günaydın canım, ben de uyuyamıyorum. Dün gece hiç uyumadım desem yeridir :KK47:
pffff napcas böyle yaa kii ben uykuyu çok seven biriydim deliksiz uyurdum yani şimdi gözlerim kapalı olsa bile aklımdan geçenler uyutmuyor bide tuvalete gitmekten helak oluyorum zor günler bizi bekler diyorduk yaa hıhhh tamda içindeyiz o zor günlerin :KK12:

pffff napcas böyle yaa kii ben uykuyu çok seven biriydim deliksiz uyurdum yani şimdi gözlerim kapalı olsa bile aklımdan geçenler uyutmuyor bide tuvalete gitmekten helak oluyorum zor günler bizi bekler diyorduk yaa hıhhh tamda içindeyiz o zor günlerin :KK12:
aynen bir nevi hazırlık yapıyor vücudumuz. böyle böyle alışacağız.. inşallah uyuyan bebeklerimiz olur diye dua edelim...

daha çok haftamız var ama :( neler görcez kimbilir..Ben de çok kötüyüm afedersin basur oldum ve kanıyo çok acı çekiyorum napcamı bilemiyorum artık..Kan görünce aklım çıktı:(

Gozunaydin hosgelmissin nihayet

daha çok haftamız var ama :KK43: neler görcez kimbilir..Ben de çok kötüyüm afedersin basur oldum ve kanıyo çok acı çekiyorum napcamı bilemiyorum artık..Kan görünce aklım çıktı:KK43:
Yedigine ictigine dikkat etmen lazim cnm en ufak bisey tetikliyo. Kendi haline birakcan malesef :KK43:

daha çok haftamız var ama :KK43: neler görcez kimbilir..Ben de çok kötüyüm afedersin basur oldum ve kanıyo çok acı çekiyorum napcamı bilemiyorum artık..Kan görünce aklım çıktı:KK43:
aaayy canım geçmiş olsun basur hakkında hiç bir bilgim yok doktora mı sorsan ki yaa tüh

Back