- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.958
- 723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karanfil koyabilirsin. Ben bi doktor tanığımız tarafımdan karanfil Yağı tavsiye etmişti onu kullandım. Ama kadın doğum uzmanı değil. Kullan diye karanfil yağını direkt tavsiye edemem. Ama karanfil in bi sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.Ahah kızlar sagolun ben şimdi evde rahat giydirmek şeyleri alayım önce diyorum süslü elbiselere ayakkabilara sonra gecicem
Üst damağımda iki ön disimin arasi korkunç biçimde şişti ve aciyor önerisi olan varmı kızlar? ?
Bana cok Pahalı geldi ama işte karar veremiyorum ben de. Insan bebeği için en iyisi olsun istiyor.Araba olarak kraft üçlü setini düşüyorum. 1900 gibi bir fiyatı var ama Saraçhane ye bakicaz bir de...
Markafonide başka modeller de var. Biz de bi kac mağazaya baktık ama ben karar veremiyorum cok Uçuk fiyatlara da var. Marka olarak da nasıldır bilemiyorum. Kanz diye bir marka bu
Benim ek derslerle birlikte bir aylık maaşım. Bilemiyorum. Gerçekten. Gönül en iyisi olsun derken cok uçmamak en mantıklısı geliyor bana.anladım canım duymadım o markayı bugün gezerken bi araba beğendim 3 bin küsür diyor ay üzerine biraz daha koyar kendime araba alırım
Benim ek derslerle birlikte bir aylık maaşım. Bilemiyorum. Gerçekten. Gönül en iyisi olsun derken cok uçmamak en mantıklısı geliyor bana.
Aynen canım bende manısalıyım ama cok fazla bılmem yemeklerinioooo aslında elazıgın yemeklerinide pek bilen yoktur sasırdım ahh sormaa.. benim baba tarafı manisalı ne yemeklerini bilirim ne manisayı ama elazıgıda avucumun ici gibi bilirim yemekleride tabiii :))
Aa öyle mi.. Elazıg gelinisin yani yemekler nefistir nefiissssss
Kizlarr bugün tüm gün magza dolandık zevkle askla bebisime bir sürü şey aldık ay bunu da alalım bunu da alalım derken ahaha:))
Canım benımde oyleydı dıs tası temızlettım basta doktora kızdım ama suan cok rahatım baya rahatlattıAhah kızlar sagolun ben şimdi evde rahat giydirmek şeyleri alayım önce diyorum süslü elbiselere ayakkabilara sonra gecicem
Üst damağımda iki ön disimin arasi korkunç biçimde şişti ve aciyor önerisi olan varmı kızlar? ?
Aynini dun bende yasadim bide sabahlari uyandigimda on dis etlerim kanli uyaniyorum doktor hamilelikten arada temizlet iltihaplanma yapmasin dedi ayrica geceleri burun tikanikligi yasiyorum hamilelikten saniyodum ama hamilelikte burun tikanikligi hergece yasanmazmis sanirim geniz akıntısindan odaAhah kızlar sagolun ben şimdi evde rahat giydirmek şeyleri alayım önce diyorum süslü elbiselere ayakkabilara sonra gecicem
Aynini dun bende yasadim bide sabahlari uyandigimda on dis etlerim kanli uyaniyorum doktor hamilelikten arada temizlet iltihaplanma yapmasin dedi ayrica geceleri burun tikanikligi yasiyorum hamilelikten saniyodum ama hamilelikte burun tikanikligi hergece yasanmazmis sanirim geniz akıntısindan odaAhah kızlar sagolun ben şimdi evde rahat giydirmek şeyleri alayım önce diyorum süslü elbiselere ayakkabilara sonra gecicem
Evet lise matematik öğretmeniyim. Bende sizin gibi düşünüyorum.sen de mi öğretmensin benim ek dersim yok bilee ben nöreyim en iyisi olsun tabi ama sonuçta ömür boyu kullanılacak bişiy değil daha uygununu bulup farklı şeylere de bütçe ayırmak lazım
Kizlarr bugün tüm gün magza dolandık zevkle askla bebisime bir sürü şey aldık ay bunu da alalım bunu d
Cok guzeller gule gule kullan. Grilerde var kiz icin sasirdim ama bence tum bebeklere yakisacak bir renk ben oglumada dusunur6m pembe cok kullanmamissin
Facede sat satabildigini bayanlara ozel bir site var orda cok az kulkanilmis travel modeller var ara sira cikiyir yada isteyen ben travel sistem yada bebek arabasi yada besik ne ararsa yaziyor millet satmak istediginin fotosuyla fiyatini yaziyor guzel uygun fiyata varBana cok Pahalı geldi ama işte karar veremiyorum ben de. Insan bebeği için en iyisi olsun istiyor.
canıms dun kardesler bebeye gıttık karabaglarda bır tane begendım oda yıne abım aracılıgıyla gıttım cunku abımınde orda dukkanı war fıyat konusunda anlasırız dedıler hatta hedıye felanda werıceklermıs buyuk ıhtımal orda behendımı alıcam gıbı gıbı helebı cınsıyetımız bellı olsun bakalım mutlaka sende gıt urunler cok saglamcanım o mobilyalar cok cezbediyor degil mi, bak karabaglarda newjoy, cilek ve kardesler bebeye ugramanı tavsiye ederim. Gerci ben gitmedim daha, cinsiyet ogrenince gitcem. simdilik karsıma cıkan yerlerde bakınıyorum sadece. Oralarda cok secenek var zaten hepsi aynı sırada biliyorsun. Hem ilk yerleri, mina sonucta ikinci yer oldugundan pazarlık ihtimalin dha az olur.Direk ureticilere git daha hesaplı olabilir.
Kim ne derse desin icinden geldigi gibi yap herseyi, 3. sahislari bosver. kocan da destekcin madem, bosveer deyip gecmeyi ogrencez.
canım dıger dr un kım merak ettım bıldıgım kadarıyla cınarlıya gıdıyordun cunkummmmgunaydın kızlar, guzel bir gun olsun insallah. Dua edin bana bebisim gostersin bugun kendini annesini daha fazla catlatmadan. 4 te randevumuz