• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Allah razı olsun canım cumlemiz inşallah saq salim alalim bebeklerimjzi..
Canim ben tebrik ettimi bilmiyorum masalh hergün kacta ne cinsiyet öğrenenlern haberini alıyoruz artık karsti yorum tebrik edrim saglikla gelsin güzel prensesin annesi Güle güle al kucana❤❤❤

Kizlarr bugün tüm gün magza dolandık zevkle askla :KK70: bebisime bir sürü şey aldık ay bunu da alalım bunu da alalım derken ahaha:))

Eklentiler

• 20150919_202255.jpg
    20150919_202255.jpg
    114,8 KB · Görüntüleme: 113
aaaa saka yapıyorsun canım hıckırmayı hıc duymamısın kıyamam yaa tavuk gıbı ıcerde gık gık yapacaklar :KK70::KK70: senın kacıncı bebek canım?
:KK54::KK54: çok hoş ya..ilk ne zaman hissederim acaba varlığını.sanki bir şeyler oluyor içerde ama anlayamıyorum

Kizlarr bugün tüm gün magza dolandık zevkle askla :KK70: bebisime bir sürü şey aldık ay bunu da alalım bunu da alalım derken ahaha:))
Ayyyyyşş çok güzeller. Güle güle giysin bebiş hepsini eskitsin inşallah. Benide bi heyecan sardı. İyileşince bnde de hemen alışveriş çılgınlığı başlayacak herhalde :)))

Merhaba amişler. Bebek Arabası bakan oldu mu aramızda. Ben bir stede bunları buldum yorumlarınızı alabilir miyim.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 48
  • image.jpg
    image.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 48
  • image.jpg
    image.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 48

oyy ne şirin şeyler bunlar :KK45: ne yalan söyleyim kız bebiş kıyafetlerini görünce insanın kızı olası geliyo Allah hayırlısını versin herkese :KK28: güle güle giysin bebişin cicilerini :KK39:

Merhaba amişler. Bebek Arabası bakan oldu mu aramızda. Ben bir stede bunları buldum yorumlarınızı alabilir miyim.

merhaba canım ben de bakıyorum yavaştan ama cinsiyet belli olmadan hiç bişiy almayacam diye söz verdim kendime :KK76:
bildiğim kadarıyla travel sistem olması, kolay toparlanabiliyor olması bi de çift yönlü olması bi bebek arabasında bulunması gereken özelliklero_O bu baktıklarının fiyatları çok uygunmuş ama 1000 den aşağı pek görmemiştim hangi site bu?

Kizlarr bugün tüm gün magza dolandık zevkle askla bebisime bir sürü şey aldık ay bunu da alalım bunu da alalım derken ahaha:))

ayyyy cok güzelllerrrrr masallah güle güle giysin minik prenses:)) born to be loved kardesi olacaklar Yaz la :) hm den biiir sürü bir sürüü güzel seyler begendim hepsinide alırsam giydirirmeye fırsat bulur muyum :KK70:

Son düzenleme:
Ahah kızlar sagolun:KK70: ben şimdi evde rahat giydirmek şeyleri alayım önce diyorum süslü elbiselere ayakkabilara sonra gecicem :KK70:
Üst damağımda iki ön disimin arasi korkunç biçimde şişti ve aciyor:KK43: önerisi olan varmı kızlar? ?

merhaba canım ben de bakıyorum yavaştan ama cinsiyet belli olmadan hiç bişiy almayacam diye söz verdim kendime :KK76:
bildiğim kadarıyla travel sistem olması, kolay toparlanabiliyor olması bi de çift yönlü olması bi bebek arabasında bulunması gereken özelliklero_O bu baktıklarının fiyatları çok uygunmuş ama 1000 den aşağı pek görmemiştim hangi site bu?
Markafonide başka modeller de var. Biz de bi kac mağazaya baktık ama ben karar veremiyorum cok Uçuk fiyatlara da var. Marka olarak da nasıldır bilemiyorum. Kanz diye bir marka bu

Back