- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Amin canım hepimiz inşallah :)Canım gözünaydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hepimiz inşallah :)Canım gözünaydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım cumlemiz inşallah saq salim alalim bebeklerimjzi..hayırlı olsun prensesinnn, saglıkla kucagına al ınsallah
Amin canjm çok saol hep birlikte insallah :)CanSev_Can tatlimmm prensesine masallahhhh...hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
Canim ben tebrik ettimi bilmiyorum masalh hergün kacta ne cinsiyet öğrenenlern haberini alıyoruz artık karsti yorum tebrik edrim saglikla gelsin güzel prensesin annesi Güle güle al kucana❤❤❤Allah razı olsun canım cumlemiz inşallah saq salim alalim bebeklerimjzi..
Canim eğer bişeye benzetdiyosan daha çok kıza benziyor. Ama göremiyorum tam hiç emin değilim.Bidaha bak canim yakin cektim bu sefer
çok hoş ya..ilk ne zaman hissederim acaba varlığını.sanki bir şeyler oluyor içerde ama anlayamıyorumaaaa saka yapıyorsun canım hıckırmayı hıc duymamısın kıyamam yaa tavuk gıbı ıcerde gık gık yapacaklar senın kacıncı bebek canım?
Evet o bi kizzz prenses geliyomus bizim evimizede :))Canim eğer bişeye benzetdiyosan daha çok kıza benziyor. Ama göremiyorum tam hiç emin değilim.
Maşallah :))) bizim de prensesimiz geliyorEvet o bi kizzz prenses geliyomus bizim evimizede :))
Guzel guzel gelsinler annelerinin kizlari :)Maşallah :))) bizim de prensesimiz geliyor
Guzel guzel gelsinler annelerinin kizlari :)Maşallah :))) bizim de prensesimiz geliyor
Ayyyyyşş çok güzeller. Güle güle giysin bebiş hepsini eskitsin inşallah. Benide bi heyecan sardı. İyileşince bnde de hemen alışveriş çılgınlığı başlayacak herhalde :)))Kizlarr bugün tüm gün magza dolandık zevkle askla bebisime bir sürü şey aldık ay bunu da alalım bunu da alalım derken ahaha:))
Canim hayırlı olsun hepsi Güle güle kullansın insalhh mutlu sağlıklı günlerde ❤❤❤Kizlarr bugün tüm gün magza dolandık zevkle askla bebisime bir sürü şey aldık ay bunu da alalım bunu da alalım derken ahaha:))
Cok guzel seyler almissin gule gule giysin bebisinKizlarr bugün tüm gün magza dolandık zevkle askla bebisime bir sürü şey aldık ay bunu da alalım bunu da alalım derken ahaha:))
Kizlarr bugün tüm gün magza dolandık zevkle askla bebisime bir sürü şey aldık ay bunu da alalım bunu da alalım derken ahaha:))
Merhaba amişler. Bebek Arabası bakan oldu mu aramızda. Ben bir stede bunları buldum yorumlarınızı alabilir miyim.
Kizlarr bugün tüm gün magza dolandık zevkle askla bebisime bir sürü şey aldık ay bunu da alalım bunu da alalım derken ahaha:))
Markafonide başka modeller de var. Biz de bi kac mağazaya baktık ama ben karar veremiyorum cok Uçuk fiyatlara da var. Marka olarak da nasıldır bilemiyorum. Kanz diye bir marka bumerhaba canım ben de bakıyorum yavaştan ama cinsiyet belli olmadan hiç bişiy almayacam diye söz verdim kendime
bildiğim kadarıyla travel sistem olması, kolay toparlanabiliyor olması bi de çift yönlü olması bi bebek arabasında bulunması gereken özellikler bu baktıklarının fiyatları çok uygunmuş ama 1000 den aşağı pek görmemiştim hangi site bu?