How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Selam arkadaslar nasilsiniz:KK15:
Lohusa terligimi kendim susledim demistim bir arkadasim foto istermisti fikir olsun diye ekliyim dedim :KK76: cok sade degil cok gosterisli de degil tam istedigim gibi
ben begendim bakalim siz begenecek misiniz :KK14:
gayet guzel canım daha ne olsun ellerıne saglık saglıkla huzurla kullan ınsallah:):)

gayet guzel canım daha ne olsun ellerıne saglık saglıkla huzurla kullan ınsallah:):)
Tskler canim. Biyerden baslamak lazim hazirliklara yapacak cok sey var ama bi yandan zaman var diyorum bi yandan nasil yetisecek diyorum bakalim artik yapicaz yavas yavas :KK14:

Tskler canim. Biyerden baslamak lazim hazirliklara yapacak cok sey var ama bi yandan zaman var diyorum bi yandan nasil yetisecek diyorum bakalim artik yapicaz yavas yavas :KK14:
ben ınsallah ızne ayrılınca ılgılenıcem o ıslerle canım bır cok seyım tamam aslında gerı kalanlar keyfı ıncık boncuk ne kadarı yetısırse artık:)

Lohusa terligimi kendim susledim demistim bir arkadasim foto istermisti fikir olsun diye ekliyim dedim :KK76: cok sade degil cok gosterisli de degil tam istedigim gibi

bence gayet guzel olmus canım kendım yaptım demesen hazır aldın sancam valla

ben ınsallah ızne ayrılınca ılgılenıcem o ıslerle canım bır cok seyım tamam aslında gerı kalanlar keyfı ıncık boncuk ne kadarı yetısırse artık:)
Ben calismiyorum evdeyim ama iste ha yaptim ha yapicam derken bi bakmisim dogurmusum bu gidisle :eek: benimde demirbaslarim hazir aslinda kiyafetleri yikamak utulemek kaldi. Birde mevlut kolonyalarini hazirlicam bisey kalmamis aslinda ama kolonyalar oyalayacak biraz.

bence gayet guzel olmus canım kendım yaptım demesen hazır aldın sancam valla
Ayy gercekten mi cok sevindim canim cok sagol hazirlar hosuma gitmedi ig de yapanlar vardi onlar guzeldi ama kendim ugrasmayi seviyorum boyle seylerle begenmene sevindim :KK15:
Artik yavas yavas baslayalim hazirliklara yaptikcada paylasalim birbirimizle fikir olur hepimize :cool:

moraliniz yerine gelsin ben 24 kilo aldım:KK42:
24 kilomu :rolleyes::rolleyes: masallah dogumdan sonra kolaylikla verirsiniz ins.
Bende sikayet edicektim kilomdan dun tartildim ama en iyisi susayim :oops: haftaya kontrolum var kendi doktorumun tartisinda belli olur kac kilo aldigim her tarti bir degil cunku

24 kilomu :rolleyes::rolleyes: masallah dogumdan sonra kolaylikla verirsiniz ins.
Bende sikayet edicektim kilomdan dun tartildim ama en iyisi susayim :oops: haftaya kontrolum var kendi doktorumun tartisinda belli olur kac kilo aldigim her tarti bir degil cunku
evet maalesef öyle oldu 3 hafta yatmak zorunda kaldım sadece genel ihtiyaçlar için ayağa kalkınca orada bir artış oldu. Gerçi yapıylamı alakalı bilmiyorum ama ilk başlardan da kilo almaya başladım aşırı yemememe rağmen.:KK51: İnşallah doğumdan sonra veririm.

kuşummelek 17. cüz kahvemin köpüğü 23. cüz jeepers 24. aeaeinan 19. alk-can 9. melek anne 6. melekasil 12. aaxyz 27.cüz gasoline 3. cüz bitti Allah kabul etsin

Günaydın kızlar,
Dün doktora gittim, çalışabilir raporu aldım. Doktor kasılmalarım devam ederse işi bırakmamı söyledi. Şu ayı da bir çıkarsaydım iyi olacak aslında ama bakalım hayırlısı.
Bu arada oğluşum da büyümüş, 2100 gr olmuş. :nazar::nazar::nazar: Maşallah deyin teyzeleri.
Doktor bana toplamda 10 kg alman lazım bitirene kadar dedi, 6 kg aldım şu ana kadar. Az almışım sanırım ben kilo , ben seviniyordum oysa ki bu duruma...:KK45:
oyy bi maşallah oğuşuna:nazar: bi maşallah da sana :nazar:
iyi büyütümüşsün sen de kuzuyu hem de kendini büyütmeden :KK70:

moraliniz yerine gelsin ben 24 kilo aldım:KK42:
ya kıyamam ağlama benim de 16 oldu daha da gidiyor bakalım bırak gittiği yere kadar gitsin veririz inşallah doğumdan sonra :KK28:

kuşummelek 17. cüz kahvemin köpüğü 23. cüz jeepers 24. aeaeinan 19. alk-can 9. melek anne 6. melekasil 12. aaxyz 27.cüz gasoline 3. cüz, bettünaz 4. cüz bitti Allah kabul etsin

Cok guzel olmus cnm hem farkli olmus hem el emegi. Guzel gunlerde insallah

kuşummelek 17. cüz kahvemin köpüğü 23. cüz jeepers 24. aeaeinan 19. alk-can 9. melek anne 6. melekasil 12. aaxyz 27.cüz gasoline 3. cüz, bettünaz 4. smile53 16. cüz bitti Allah kabul etsin

Back