How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar bir ara depend muhabbeti vardı burada ama hatırlayamıyorum. Ben de almayı düşünüyorum da, siz nasıl aldınız?
beden vs.? benim ilk doğumda suyum komple gelmişti. Allahtan evdeydim ama hastaneye gidene kadar ıslanmıştım epey :110: şimdi korkuyorum, yanımda yedek taşıyayım diyorum da.

kızlar bir ara depend muhabbeti vardı burada ama hatırlayamıyorum. Ben de almayı düşünüyorum da, siz nasıl aldınız?
beden vs.? benim ilk doğumda suyum komple gelmişti. Allahtan evdeydim ama hastaneye gidene kadar ıslanmıştım epey :110: şimdi korkuyorum, yanımda yedek taşıyayım diyorum da.
tatlım dependın sıtesınden hemen bır tane ornek ısteee 1 hafta ıcınde yolluyolarrr

koca gobusum ve ben :KK70::KK70::KK70::KK70:

Eklentiler

• 29week.jpg
    29week.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 192
maşallah canım büyütmüşsün valla senin alt yok da üstün maşallahı var kız :) neyse dert etme su akar yolunu bulur battı balık yan gider hesabı ohhh gelsin göbüşler

evet kusum omuzlarda genıs benım gogusler zaten dolgundu oyuzden estra almadım hamılelıkde :KK70::KK70::KK70::KK70:

Selam arkadaslar nasilsiniz:KK15:
Lohusa terligimi kendim susledim demistim bir arkadasim foto istermisti fikir olsun diye ekliyim dedim :KK76: cok sade degil cok gosterisli de degil tam istedigim gibi
ben begendim bakalim siz begenecek misiniz :KK14:

Eklentiler

• 4.jpg
    4.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 166
  • 1.jpg
    1.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 189
  • 2.jpg
    2.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 173
  • 3.jpg