gayet guzel canım daha ne olsun ellerıne saglık saglıkla huzurla kullan ınsallah:):)Selam arkadaslar nasilsiniz
Lohusa terligimi kendim susledim demistim bir arkadasim foto istermisti fikir olsun diye ekliyim dedimcok sade degil cok gosterisli de degil tam istedigim gibi
ben begendim bakalim siz begenecek misiniz
Tskler canim. Biyerden baslamak lazim hazirliklara yapacak cok sey var ama bi yandan zaman var diyorum bi yandan nasil yetisecek diyorum bakalim artik yapicaz yavas yavasgayet guzel canım daha ne olsun ellerıne saglık saglıkla huzurla kullan ınsallah:):)
ben ınsallah ızne ayrılınca ılgılenıcem o ıslerle canım bır cok seyım tamam aslında gerı kalanlar keyfı ıncık boncuk ne kadarı yetısırse artık:)Tskler canim. Biyerden baslamak lazim hazirliklara yapacak cok sey var ama bi yandan zaman var diyorum bi yandan nasil yetisecek diyorum bakalim artik yapicaz yavas yavas
Selam arkadaslar nasilsiniz
Lohusa terligimi kendim susledim demistim bir arkadasim foto istermisti fikir olsun diye ekliyim dedimcok sade degil cok gosterisli de degil tam istedigim gibi
Ben calismiyorum evdeyim ama iste ha yaptim ha yapicam derken bi bakmisim dogurmusum bu gidisleben ınsallah ızne ayrılınca ılgılenıcem o ıslerle canım bır cok seyım tamam aslında gerı kalanlar keyfı ıncık boncuk ne kadarı yetısırse artık:)
moraliniz yerine gelsin ben 24 kilo aldımhadı masallahhh canım benımmmm oglusunaaa. bencede cok zorlama eger kasılmalaerın fazlaysa gercekten gıtmıyorr cunku artıkk. 6 kılomuuuuu ben 16 kılo aldımmmm
Ayy gercekten mi cok sevindim canim cok sagol hazirlar hosuma gitmedi ig de yapanlar vardi onlar guzeldi ama kendim ugrasmayi seviyorum boyle seylerle begenmene sevindimbence gayet guzel olmus canım kendım yaptım demesen hazır aldın sancam valla
24 kilomumoraliniz yerine gelsin ben 24 kilo aldım
evet maalesef öyle oldu 3 hafta yatmak zorunda kaldım sadece genel ihtiyaçlar için ayağa kalkınca orada bir artış oldu. Gerçi yapıylamı alakalı bilmiyorum ama ilk başlardan da kilo almaya başladım aşırı yemememe rağmen.24 kilomumasallah dogumdan sonra kolaylikla verirsiniz ins.
Bende sikayet edicektim kilomdan dun tartildim ama en iyisi susayimhaftaya kontrolum var kendi doktorumun tartisinda belli olur kac kilo aldigim her tarti bir degil cunku
oyy bi maşallah oğuşunaGünaydın kızlar,
Dün doktora gittim, çalışabilir raporu aldım. Doktor kasılmalarım devam ederse işi bırakmamı söyledi. Şu ayı da bir çıkarsaydım iyi olacak aslında ama bakalım hayırlısı.
Bu arada oğluşum da büyümüş, 2100 gr olmuş.Maşallah deyin teyzeleri.
Doktor bana toplamda 10 kg alman lazım bitirene kadar dedi, 6 kg aldım şu ana kadar. Az almışım sanırım ben kilo , ben seviniyordum oysa ki bu duruma...
ya kıyamam ağlama benim de 16 oldu daha da gidiyor bakalım bırak gittiği yere kadar gitsin veririz inşallah doğumdan sonramoraliniz yerine gelsin ben 24 kilo aldım
tamam ağlamamya kıyamam ağlama benim de 16 oldu daha da gidiyor bakalım bırak gittiği yere kadar gitsin veririz inşallah doğumdan sonra
Sağsalim gelirsiniz inşallah. Allah'a emanet olun.Benim.hazierliklarim tamam turkiyeye gidebilirim
Cok guzel olmus cnm hem farkli olmus hem el emegi. Guzel gunlerde insallahSelam arkadaslar nasilsiniz
Sagol tatlimmmmmm tsklerrrSağsalim gelirsiniz inşallah. Allah'a emanet olun.
haydi hayırlı yolcukluklarBenim.hazierliklarim tamam turkiyeye gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?