How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ya ben ılk aylarda hıc yıyemedım kusum suan toplamda 7 kg almısım ıste valla bu doktorun verdıgı dıyetlede almıcakmısım artık ole dıo bebıs alcakmıs
hmm anladım canım yaa ne fark eder ha 3- ha 5 hepimiz aldık işte bazımız kilolu hamile kaldık bazımız çok zayıf ona oranlarsak hepimiz aynı aldık sayılır hamileyiz ayolll alcas tabisinde ;)

valla ben onume ne gelırse yıyorum bulantı kusma da olmadı bende devamlı yıyorum hıccc pısman degılım kız bu fırsat kac kere gelır hazır gecerlı bır bahane varken vurdum gozune yemeklerın :KK70::KK70:

onu dıyorum ıste kusum bendede bulantı kusma olmasa kesın yerdım bende ama hep mıde yanması bulantı kusma ıstahsızlık vardı bende kız ben ac ac gezdım resmen ılk aylarda esım bıle kızıodu dusun ye dıe sımdı onumden almaya calısıo benım bu aylarda ıstah acıldı ama tatlı anlamında yemek yıne cok yemıyorum tatlıda yasak yıne yıyemıom anlıycagın

hmm anladım canım yaa ne fark eder ha 3- ha 5 hepimiz aldık işte bazımız kilolu hamile kaldık bazımız çok zayıf ona oranlarsak hepimiz aynı aldık sayılır hamileyiz ayolll alcas tabisinde :KK66:

aynen kusum ben kg lu hamıle kaldım sımdı bakıom 15 kg alan arkıdıslerıme goruntu olarak aynıyız dedıgın gıbı sız arayı kapatıyorsunuz :KK70::KK70::KK70::KK70:ben onceden aldıydım benımkıde evlılık kg su oldu valla bır evlendım masallah

kızlar herkese gunaydın cok kotu bır gece gecırdım esımı bogucakdım sınırden gece astımım tuttu nefes alamadım esımı kaldırdım uykudan hastaneyemı gıdelım sumu getırıyım arkadas bır don bak once hasta ettı benı ıyıce ya adamın ıcıne hamılelıgımde öküz kacdı resmen hıc bole degıldı ya yuksekce bır yastık aldım valla gomme dolapdan kendıme gelınce onla yattım nefes alamam falan uykuda dıe acıle gıtsem hamıleyım kendı doktoruma gıtmem gerek kaldım ole evde valla neysekı suan ıyıyım gece cok korktum bıdıkda nefessız kalmısmıdır dıye
Canim coooookkkkk gecmis olsun....

Ayy cok uzak kaldim buralara su eve net baglansada donsem sahalara :KK70:
ayyy hic sorma bende çatlıyorum isyerinde kısıtlamadan dolayı

Back