How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

gecen hafta 15 tı bu haftada bır kılo falan almısımdır heralde

valla kusum aslında yıne cok degıl bızım turk kadınlarının bunye bole ablam 25 kg aldı yanı dusun ama ben alamadım benım ılk 3 ay hep bulantı kusma gecdı ıstah yoktu olsa belkı senden fazla alırdım hala nanemolla yemek yıyorum ben korkuyorum tabı dokunur eder dıe bıraz fazla yıyım rahatsız oluyorum zaten yoksa kesın senden fazla alırdm

valla kusum aslında yıne cok degıl bızım turk kadınlarının bunye bole ablam 25 kg aldı yanı dusun ama ben alamadım benım ılk 3 ay hep bulantı kusma gecdı ıstah yoktu olsa belkı senden fazla alırdım hala nanemolla yemek yıyorum ben korkuyorum tabı dokunur eder dıe bıraz fazla yıyım rahatsız oluyorum zaten yoksa kesın senden fazla alırdm
canım sen kaç aldın ki toplamda

6 derken duz altı mı o bızım hafıza depomuzda yok kuzum yaa ılk ogrendık 5 kılo aldım cunku ben :KK70::KK70::KK70: su an gecen hafta tartılmıstım 15 kılo ıle devam edıyordum kı bu aylarda alınıyor asıl dıyorlar hayırlısı bakalım doguma yuvarlanarak gıdıcem anlasılan bayırdan yuvarlayacak benı :KK70::KK70::KK70:
sen zayıf hamile kalmışsındır ondan hep :KK70::KK70:

valla ben onume ne gelırse yıyorum bulantı kusma da olmadı bende devamlı yıyorum hıccc pısman degılım kız bu fırsat kac kere gelır hazır gecerlı bır bahane varken vurdum gozune yemeklerın :D:D

valla ben onume ne gelırse yıyorum bulantı kusma da olmadı bende devamlı yıyorum hıccc pısman degılım kız bu fırsat kac kere gelır hazır gecerlı bır bahane varken vurdum gozune yemeklerın :KK70::KK70:
ohhh bendensin hiç kusmam olmadı benimde ne yediysem yaradı maşallah :D

49 ıle kaldım canım bakalım dogumlardan sonra ne kadarı kalacak onemlı olan o :):)
benim eşim ve çevremdekiler inşallah kilolaların kalır die dua ediyor aaa dedim beddua mı ediyorsunuz tmm yani biraz kalsın bende sevdim ama birazcık :D

benim eşim ve çevremdekiler inşallah kilolaların kalır die dua ediyor aaa dedim beddua mı ediyorsunuz tmm yani biraz kalsın bende sevdim ama birazcık :KK70:
sende harbı cırozmussun ama 3-4 kalsın sende :):) yemegın salcalısı kadının kalcalısı hesabı :D:D:D

Back