- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
harbı yaa oglen yemegı olsa da yesek :ahahahh ben yuvarlarım seni ohhh yarasın tuna paşaya nede olsa hep birlikte vercez o kiloları kuzum boşverr hazır öğle yemeğide geliyor kasma kendini :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harbı yaa oglen yemegı olsa da yesek :ahahahh ben yuvarlarım seni ohhh yarasın tuna paşaya nede olsa hep birlikte vercez o kiloları kuzum boşverr hazır öğle yemeğide geliyor kasma kendini :)
gecen hafta 15 tı bu haftada bır kılo falan almısımdır heralde
haaa haa tartı gunu dıyorsun yanı :senin kilolarını yerim :) ben seni geçmişimdir len akşama bidaha tartılayım sen 15 yı bulduysam benim 20 olmam lazım
ohhh misler gibi en temizinden 15 yirim yirim kilolar bile çok yakıştı :) poncikella senin kilolarını ayrı yirim yumuk gözlerini severim :)gecen hafta 15 tı bu haftada bır kılo falan almısımdır heralde
gecen hafta 15 tı bu haftada bır kılo falan almısımdır heralde
ahahaha videolu muhaaa haa tartı gunu dıyorsun yanı :
en vıdeolusundan hemde gecelıklerleahahaha videolu mu
ohhh misler gibi en temizinden 15 yirim yirim kilolar bile çok yakıştı :) poncikella senin kilolarını ayrı yirim yumuk gözlerini severim :)
canım sen kaç aldın ki toplamdavalla kusum aslında yıne cok degıl bızım turk kadınlarının bunye bole ablam 25 kg aldı yanı dusun ama ben alamadım benım ılk 3 ay hep bulantı kusma gecdı ıstah yoktu olsa belkı senden fazla alırdım hala nanemolla yemek yıyorum ben korkuyorum tabı dokunur eder dıe bıraz fazla yıyım rahatsız oluyorum zaten yoksa kesın senden fazla alırdm
haaa haa tartı gunu dıyorsun yanı :
aaaa tesüf ederim ne çakması misler gibi göbeğim var lenn sizi göbeğimlen bile döverim hııııısen kg deme kızım cakma gobus senı hos sana dıom ama bendede bır gobus bolgesı buyuyo baska yerde bısı yok
sen zayıf hamile kalmışsındır ondan hep6 derken duz altı mı o bızım hafıza depomuzda yok kuzum yaa ılk ogrendık 5 kılo aldım cunku ben su an gecen hafta tartılmıstım 15 kılo ıle devam edıyordum kı bu aylarda alınıyor asıl dıyorlar hayırlısı bakalım doguma yuvarlanarak gıdıcem anlasılan bayırdan yuvarlayacak benı
bende yapıyor maalesef. aç içemiyorum bengunaydın kızlar demır hapı sızede bulantı ve kusma yapıomu bana bazen yapıoda
valla ben onume ne gelırse yıyorum bulantı kusma da olmadı bende devamlı yıyorum hıccc pısman degılım kız bu fırsat kac kere gelır hazır gecerlı bır bahane varken vurdum gozune yemeklerınvalla kusum aslında yıne cok degıl bızım turk kadınlarının bunye bole ablam 25 kg aldı yanı dusun ama ben alamadım benım ılk 3 ay hep bulantı kusma gecdı ıstah yoktu olsa belkı senden fazla alırdım hala nanemolla yemek yıyorum ben korkuyorum tabı dokunur eder dıe bıraz fazla yıyım rahatsız oluyorum zaten yoksa kesın senden fazla alırdm
senın gobegını ne yaparız bız bılıyormusun yerız yerızzz ::)):)aaaa tesüf ederim ne çakması misler gibi göbeğim var lenn sizi göbeğimlen bile döverim hııııı
sen zayıf hamile kalmışsındır ondan hep
ohhh bendensin hiç kusmam olmadı benimde ne yediysem yaradı maşallahvalla ben onume ne gelırse yıyorum bulantı kusma da olmadı bende devamlı yıyorum hıccc pısman degılım kız bu fırsat kac kere gelır hazır gecerlı bır bahane varken vurdum gozune yemeklerın
benim eşim ve çevremdekiler inşallah kilolaların kalır die dua ediyor aaa dedim beddua mı ediyorsunuz tmm yani biraz kalsın bende sevdim ama birazcık49 ıle kaldım canım bakalım dogumlardan sonra ne kadarı kalacak onemlı olan o :):)
sende harbı cırozmussun ama 3-4 kalsın sende :):) yemegın salcalısı kadının kalcalısı hesabıbenim eşim ve çevremdekiler inşallah kilolaların kalır die dua ediyor aaa dedim beddua mı ediyorsunuz tmm yani biraz kalsın bende sevdim ama birazcık
canım sen kaç aldın ki toplamda