aaaa tesüf ederim ne çakması misler gibi göbeğim var lenn sizi göbeğimlen bile döverim hııııı
bende yapıyor maalesef. aç içemiyorum ben
hmm anladım canım yaa ne fark eder ha 3- ha 5 hepimiz aldık işte bazımız kilolu hamile kaldık bazımız çok zayıf ona oranlarsak hepimiz aynı aldık sayılır hamileyiz ayolll alcas tabisindeya ben ılk aylarda hıc yıyemedım kusum suan toplamda 7 kg almısım ıste valla bu doktorun verdıgı dıyetlede almıcakmısım artık ole dıo bebıs alcakmıs
valla ben onume ne gelırse yıyorum bulantı kusma da olmadı bende devamlı yıyorum hıccc pısman degılım kız bu fırsat kac kere gelır hazır gecerlı bır bahane varken vurdum gozune yemeklerın
aynen ben de, diğer taraftan foto paylaşayım da görün. 6 kg komple göbekteay benım gobek fuze gıbı tam erkek gobusu ahahaha kız onden onden gıdıo acayıp agırlık yapıo ya belım agrıo dur ben fotı atıyım sıze bugun
hmm anladım canım yaa ne fark eder ha 3- ha 5 hepimiz aldık işte bazımız kilolu hamile kaldık bazımız çok zayıf ona oranlarsak hepimiz aynı aldık sayılır hamileyiz ayolll alcas tabisinde
al işte 49 nedir ya???49 ıle kaldım canım bakalım dogumlardan sonra ne kadarı kalacak onemlı olan o :):)
al işte 49 nedir ya???ben 57,5 ile kaldım. ki boyum da kısa.
cık cık cık ne kadarda zararlıııı bende yemegı yedım ustune sıcak sutumu ıctım ıcıne de azıcık bal tarcın koyduydum ohh mısss
Canim coooookkkkk gecmis olsun....kızlar herkese gunaydın cok kotu bır gece gecırdım esımı bogucakdım sınırden gece astımım tuttu nefes alamadım esımı kaldırdım uykudan hastaneyemı gıdelım sumu getırıyım arkadas bır don bak once hasta ettı benı ıyıce ya adamın ıcıne hamılelıgımde öküz kacdı resmen hıc bole degıldı ya yuksekce bır yastık aldım valla gomme dolapdan kendıme gelınce onla yattım nefes alamam falan uykuda dıe acıle gıtsem hamıleyım kendı doktoruma gıtmem gerek kaldım ole evde valla neysekı suan ıyıyım gece cok korktum bıdıkda nefessız kalmısmıdır dıye
ayyy hic sorma bende çatlıyorum isyerinde kısıtlamadan dolayıAyy cok uzak kaldim buralara su eve net baglansada donsem sahalara
ewettt en basından berııı hep defneee :)evet canım yeni sayılırım :) defne ile öykü arasında kaldım ama defnede karar kıldım sonundasen de defne koyacaksın demek
ayyy afıyet olsunnnnn ben sabah hallettım o ısııı
anammm kahvaltıda yapaydın yaa onuuucık cık cık ne kadarda zararlıııı bende yemegı yedım ustune sıcak sutumu ıctım ıcıne de azıcık bal tarcın koyduydum ohh mısss
bu ara salgın var dıye bır sabah sut ıcıyorum bır sabah ıhlamur bugun sabah ıhlamur ıctım oglene kaldı sut:):):anammm kahvaltıda yapaydın yaa onuuu
fotolar nerde kızlar beklemedeyim
ohhh yarasın oglusaaaaabu ara salgın var dıye bır sabah sut ıcıyorum bır sabah ıhlamur bugun sabah ıhlamur ıctım oglene kaldı sut:):):
Canim coooookkkkk gecmis olsun....
ayyy hic sorma bende çatlıyorum isyerinde kısıtlamadan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?