How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

memur ve işçi anne diyo ya döner dolaşır memur anne kabul edilir. özel deki işverenler kadın istihdam etmeyiz böle olacaksa derler. gene olan bize olur aahhh ahh..
aynen oyle kadın calıstırmazlar bızde ıse gırmeden bı kagıt ımzalarız valla bu hakları ıstemıycez dıye oldu bıttı ozele uygulatamazlar bunları keske olsa tabı ama hayal resmen

ayyyy cıldırıcıgımmmmmmm cokmu sıkıcı bır gun neeee

kızlarr yasa meclıse gıtmıs bakalım onaylanacakmııı

Anneye part-time iş
- Memurların doğum sonrası aylıksız izinde geçirdikleri her yıl için bir kademe ilerlemesi ve her 3 yıl için bir derece yükselmesi verilecek.
- Doğum yapan kadın memur ve işçilere analık izni sonrasında birinci doğumda 2, ikinci doğumda 4, sonraki doğumlarda ise 6 ay süreyle yarım gün çalışma imkânı tanınacak.
- İkiz olursa sürelere birer ay eklenecek. Bebek engelli doğarsa yarım gün çalışma 12 aya çıkartılacak.
- Doğum sonrasında kadın memurların analık izni bitiminde başlayan 24 ay aylıksız izin, istekleri halinde 2, 4 ve 6 aylık yarı zamanlı çalışma süresinin bitiminde de başlatılabilecek. Bu imkan evlat edinenlere de getirilecek.
- 3 yaşını doldurmamış bir çocuğu evlat edinen memurlara 8 hafta izin verilecek.

Yarım çalışma ücreti
- Memur ve işçi anneye, çocuğun mecburi ilköğretim çağının başladığı tarihi takip eden aybaşına kadar normal çalışma süresinin yarısı kadar çalışma imkânı getirilecek. Bu düzenlemeden evlat edinenler de yararlanacak.
- İşsizlik sigortası Kanunu’nda değişiklik yapılarak, doğum sonrası yarım çalışma ödeneği ödemeleri ve prim giderleri, fonun giderleri arasına eklenecek.
- Kadın işçilere doğum sonrası yarım çalışma ödeneği verilecek.
- Doğum nedeniyle mali hakları ile sosyal yardımları yarım ödenen memurların, fiili hizmet süreleri ile prim ödeme gün sayıları yarım olarak hesaplanacak.

cak.. cek... iktidara geldiklerinden beri doğum iznini 6 aya çıkarıyorlar. bunları bizim çocuklarımız bile görmez..

Son düzenleme:
gunaydın kızlar demır hapı sızede bulantı ve kusma yapıomu bana bazen yapıoda

merhaba yenısın canım buralarda galıbaaa sende mı defne koyucaksın kızcenınn adınıı :):KK46:
evet canım yeni sayılırım :) defne ile öykü arasında kaldım ama defnede karar kıldım sonunda ;) sen de defne koyacaksın demek :KK54:

Günaydın kızlar,
Dün doktora gittim, çalışabilir raporu aldım. Doktor kasılmalarım devam ederse işi bırakmamı söyledi. Şu ayı da bir çıkarsaydım iyi olacak aslında ama bakalım hayırlısı.
Bu arada oğluşum da büyümüş, 2100 gr olmuş. :nazar::nazar::nazar: Maşallah deyin teyzeleri.
Doktor bana toplamda 10 kg alman lazım bitirene kadar dedi, 6 kg aldım şu ana kadar. Az almışım sanırım ben kilo , ben seviniyordum oysa ki bu duruma...:KK45:
az almak daha iyi değil mi aslında :D ben 29.haftadayım 10 kilo aldım doktor 15le bitir bari dedi adam :KK49:

Günaydın kızlar,
Dün doktora gittim, çalışabilir raporu aldım. Doktor kasılmalarım devam ederse işi bırakmamı söyledi. Şu ayı da bir çıkarsaydım iyi olacak aslında ama bakalım hayırlısı.
Bu arada oğluşum da büyümüş, 2100 gr olmuş. :nazar::nazar::nazar: Maşallah deyin teyzeleri.
Doktor bana toplamda 10 kg alman lazım bitirene kadar dedi, 6 kg aldım şu ana kadar. Az almışım sanırım ben kilo , ben seviniyordum oysa ki bu duruma...:KK45:
6 derken duz altı mı o bızım hafıza depomuzda yok kuzum yaa ılk ogrendık 5 kılo aldım cunku ben :D:D:D su an gecen hafta tartılmıstım 15 kılo ıle devam edıyordum kı bu aylarda alınıyor asıl dıyorlar hayırlısı bakalım doguma yuvarlanarak gıdıcem anlasılan bayırdan yuvarlayacak benı :D:D:D

ya banada her zaman yapmıo ama bazen bole ıcım dısıma cıkıo
hımm canım bana ılk baslarda yapıyordu soyle bır cozum bulmustum kalkacagım saat mesela 8 se bır alarmda 7.30 a kuruyordum ılacı ıcıp yarım saat daha uyuyordum boylelıkle alıstırdım mıdemı sımdı hıc bır sorun yok tatlım deneyebılırsın belkı ıse yarar

6 derken duz altı mı o bızım hafıza depomuzda yok kuzum yaa ılk ogrendık 5 kılo aldım cunku ben :KK70::KK70::KK70: su an gecen hafta tartılmıstım 15 kılo ıle devam edıyordum kı bu aylarda alınıyor asıl dıyorlar hayırlısı bakalım doguma yuvarlanarak gıdıcem anlasılan bayırdan yuvarlayacak benı :KK70::KK70::KK70:

kusum 15 kg mu aldın sen suana kadar

6 derken duz altı mı o bızım hafıza depomuzda yok kuzum yaa ılk ogrendık 5 kılo aldım cunku ben :KK70::KK70::KK70: su an gecen hafta tartılmıstım 15 kılo ıle devam edıyordum kı bu aylarda alınıyor asıl dıyorlar hayırlısı bakalım doguma yuvarlanarak gıdıcem anlasılan bayırdan yuvarlayacak benı :KK70::KK70::KK70:
ahahahh ben yuvarlarım seni :D ohhh yarasın tuna paşaya nede olsa hep birlikte vercez o kiloları kuzum boşverr hazır öğle yemeğide geliyor kasma kendini :)

Back