2016 Mart Anneleri Goygoy :)

gecen hafta 15 tı bu haftada bır kılo falan almısımdır heralde

valla kusum aslında yıne cok degıl bızım turk kadınlarının bunye bole ablam 25 kg aldı yanı dusun ama ben alamadım benım ılk 3 ay hep bulantı kusma gecdı ıstah yoktu olsa belkı senden fazla alırdım hala nanemolla yemek yıyorum ben korkuyorum tabı dokunur eder dıe bıraz fazla yıyım rahatsız oluyorum zaten yoksa kesın senden fazla alırdm

canım sen kaç aldın ki toplamda

sen zayıf hamile kalmışsındır ondan hep

valla ben onume ne gelırse yıyorum bulantı kusma da olmadı bende devamlı yıyorum hıccc pısman degılım kız bu fırsat kac kere gelır hazır gecerlı bır bahane varken vurdum gozune yemeklerın

valla ben onume ne gelırse yıyorum bulantı kusma da olmadı bende devamlı yıyorum hıccc pısman degılım kız bu fırsat kac kere gelır hazır gecerlı bır bahane varken vurdum gozune yemeklerın
ohhh bendensin hiç kusmam olmadı benimde ne yediysem yaradı maşallah

49 ıle kaldım canım bakalım dogumlardan sonra ne kadarı kalacak onemlı olan o :):)
benim eşim ve çevremdekiler inşallah kilolaların kalır die dua ediyor aaa dedim beddua mı ediyorsunuz tmm yani biraz kalsın bende sevdim ama birazcık

benim eşim ve çevremdekiler inşallah kilolaların kalır die dua ediyor aaa dedim beddua mı ediyorsunuz tmm yani biraz kalsın bende sevdim ama birazcık
sende harbı cırozmussun ama 3-4 kalsın sende :):) yemegın salcalısı kadının kalcalısı hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…