Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba yenısın canım buralarda galıbaaa sende mı defne koyucaksın kızcenınn adınıı :)Merhaba arkadaşlar,bugün defnemizi gördük özlemişim kızçemi 1 ayda 39 cm 1300 gr olmuş kızım
napıcaz boyle bılemedımmmm :)oooo kuzucum ne diyorsun dibine dibine vuruyorum valla hatta abartıp nescafe bile içtiğim oluyor ahahaha doğru diyosun kahve gelirse bende şaşırmicam
hadı masallahhh canım benımmmm oglusunaaa. bencede cok zorlama eger kasılmalaerın fazlaysa gercekten gıtmıyorr cunku artıkk. 6 kılomuuuuu ben 16 kılo aldımmmmGünaydın kızlar,
Dün doktora gittim, çalışabilir raporu aldım. Doktor kasılmalarım devam ederse işi bırakmamı söyledi. Şu ayı da bir çıkarsaydım iyi olacak aslında ama bakalım hayırlısı.
Bu arada oğluşum da büyümüş, 2100 gr olmuş. Maşallah deyin teyzeleri.
Doktor bana toplamda 10 kg alman lazım bitirene kadar dedi, 6 kg aldım şu ana kadar. Az almışım sanırım ben kilo , ben seviniyordum oysa ki bu duruma...
canım hiç takma o kilolar gidiyor doğumdan sonra. Bebişler sağlıklı doğsun da. Ben normal değilim bence, ama neden böyle oldu bilmiyorum tabi.hadı masallahhh canım benımmmm oglusunaaa. bencede cok zorlama eger kasılmalaerın fazlaysa gercekten gıtmıyorr cunku artıkk. 6 kılomuuuuu ben 16 kılo aldımmmm
Günaydın kızlar,
Dün doktora gittim, çalışabilir raporu aldım. Doktor kasılmalarım devam ederse işi bırakmamı söyledi. Şu ayı da bir çıkarsaydım iyi olacak aslında ama bakalım hayırlısı.
Doktor bana toplamda 10 kg alman lazım bitirene kadar dedi, 6 kg aldım şu ana kadar. Az almışım sanırım ben kilo , ben seviniyordum oysa ki bu duruma...
yiyorum aslında ama başlarda bulantım çoktu, şimdi de o kadar iştahlı değilim sanırım. eskiden ne yiyorsam onu yiyorum galiba biraz daha arttırmam lazımcanım günaydın koccaman bir maşallah oğluşuna.. bende 16 kilo aldım 6 diyince idrak edemedim bir an :) ye biraz ye :)
günaydın kuzum maşallah bebişine ohh yaramış herşey bizimde yarın bakalım heycanlıyım:) ayy 6 mıııı sanada maşallah bende toplam 9 kiloGünaydın kızlar,
günaydın kuzum maşallah bebişine ohh yaramış herşey bizimde yarın bakalım heycanlıyım:) ayy 6 mıııı sanada maşallah bende toplam 9 kilo
yiyorum aslında ama başlarda bulantım çoktu, şimdi de o kadar iştahlı değilim sanırım. eskiden ne yiyorsam onu yiyorum galiba biraz daha arttırmam lazım
ahahhah nedenmiş o allah allah aldık işte 9 boru muu ömrümde olmadığım kilodayım 54sana ayrıca yorum yapacağım aldığın kilo ile ilgili..
bu bize vurmaz ayrıca biz daha normal izin günlerini düşünürken bu hakları hayatta kullanamayız özellikle ben hiç kullanamam nerdeyse rapor süreme bile itiraz edecekler o derecekızlarr yasa meclıse gıtmıs bakalım onaylanacakmııı
Anneye part-time iş
- Memurların doğum sonrası aylıksız izinde geçirdikleri her yıl için bir kademe ilerlemesi ve her 3 yıl için bir derece yükselmesi verilecek.
- Doğum yapan kadın memur ve işçilere analık izni sonrasında birinci doğumda 2, ikinci doğumda 4, sonraki doğumlarda ise 6 ay süreyle yarım gün çalışma imkânı tanınacak.
- İkiz olursa sürelere birer ay eklenecek. Bebek engelli doğarsa yarım gün çalışma 12 aya çıkartılacak.
- Doğum sonrasında kadın memurların analık izni bitiminde başlayan 24 ay aylıksız izin, istekleri halinde 2, 4 ve 6 aylık yarı zamanlı çalışma süresinin bitiminde de başlatılabilecek. Bu imkan evlat edinenlere de getirilecek.
- 3 yaşını doldurmamış bir çocuğu evlat edinen memurlara 8 hafta izin verilecek.
Yarım çalışma ücreti
- Memur ve işçi anneye, çocuğun mecburi ilköğretim çağının başladığı tarihi takip eden aybaşına kadar normal çalışma süresinin yarısı kadar çalışma imkânı getirilecek. Bu düzenlemeden evlat edinenler de yararlanacak.
- İşsizlik sigortası Kanunu’nda değişiklik yapılarak, doğum sonrası yarım çalışma ödeneği ödemeleri ve prim giderleri, fonun giderleri arasına eklenecek.
- Kadın işçilere doğum sonrası yarım çalışma ödeneği verilecek.
- Doğum nedeniyle mali hakları ile sosyal yardımları yarım ödenen memurların, fiili hizmet süreleri ile prim ödeme gün sayıları yarım olarak hesaplanacak.
olsun en azından haklarımızı bılelım tatlımmmbu bize vurmaz ayrıca biz daha normal izin günlerini düşünürken bu hakları hayatta kullanamayız özellikle ben hiç kullanamam nerdeyse rapor süreme bile itiraz edecekler o derece
kızlarr yasa meclıse gıtmıs bakalım onaylanacakmııı
Anneye part-time iş
- Memurların doğum sonrası aylıksız izinde geçirdikleri her yıl için bir kademe ilerlemesi ve her 3 yıl için bir derece yükselmesi verilecek.
- Doğum yapan kadın memur ve işçilere analık izni sonrasında birinci doğumda 2, ikinci doğumda 4, sonraki doğumlarda ise 6 ay süreyle yarım gün çalışma imkânı tanınacak.
- İkiz olursa sürelere birer ay eklenecek. Bebek engelli doğarsa yarım gün çalışma 12 aya çıkartılacak.
- Doğum sonrasında kadın memurların analık izni bitiminde başlayan 24 ay aylıksız izin, istekleri halinde 2, 4 ve 6 aylık yarı zamanlı çalışma süresinin bitiminde de başlatılabilecek. Bu imkan evlat edinenlere de getirilecek.
- 3 yaşını doldurmamış bir çocuğu evlat edinen memurlara 8 hafta izin verilecek.
Yarım çalışma ücreti
- Memur ve işçi anneye, çocuğun mecburi ilköğretim çağının başladığı tarihi takip eden aybaşına kadar normal çalışma süresinin yarısı kadar çalışma imkânı getirilecek. Bu düzenlemeden evlat edinenler de yararlanacak.
- İşsizlik sigortası Kanunu’nda değişiklik yapılarak, doğum sonrası yarım çalışma ödeneği ödemeleri ve prim giderleri, fonun giderleri arasına eklenecek.
- Kadın işçilere doğum sonrası yarım çalışma ödeneği verilecek.
- Doğum nedeniyle mali hakları ile sosyal yardımları yarım ödenen memurların, fiili hizmet süreleri ile prim ödeme gün sayıları yarım olarak hesaplanacak.