Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel cnm güle güle kullanın..Sağlıklı günlerde inşallah:)
bujubuju guzel gunlerde kullanın saglıkla insallah
Canim cok sikkat et biluyosun bende de var seker..sabahlari benimde yuksekdi diyetisyene git mutlaka o sana diyet verecek.siyet cok sıkı yalnız bide harfiywn uyarsan normale dönüyor sadece sabahlari yüksek oluyo benim o da sabaha karsi vücut hormon salgiliyomus hamilelikte oyuzdenmis...
Canim cok gecmis olsun..insallah bebisin bekler
sabah yuksek çıkmasının sebebi sabaha karşı hamilelikte vücut bi hormon salgilarmis oyuzden dedi kadindogumcu.oyuzden insüline basladim ben sabahlari
ay ben onları okuyunca sanki doğuma gidecekmişim gibi hissediyorum :)ocak annelerını okuyorum yıne kızlarr doguran doguranaaaa
günaydınn kızlar benim bacak kasılmalarım yine arttı gece kaç defa girdi sayamadım bile bu defa şimdi bacağımın arkası ağrıdan kesiliyor geçmez bugün bitmez bugün
canım çok saol dktor magnezyum verdi aslında ama ben kullanmadım hiç muz vs takviye yapmaya çalışıyordum ama dün gece aştı kendini sayamadım yani inanılmaz uykusuzum bide sayım var bugün malum yıl sonu bu arada arabanı gördüm güle güle kullanın inşallah bizim de odamız kuruldu artık dün itibari ile :)gecmıs olsun canım doktoruna soyledın mı ben magnezyuma basladıkdan sonra bıraz ıyı oldu bacak kramplarım
canım çok saol dktor magnezyum verdi aslında ama ben kullanmadım hiç muz vs takviye yapmaya çalışıyordum ama dün gece aştı kendini sayamadım yani inanılmaz uykusuzum bide sayım var bugün malum yıl sonu bu arada arabanı gördüm güle güle kullanın inşallah bizim de odamız kuruldu artık dün itibari ile :)
geç olsun güç olmasın canım gelir elbet bende yavaş yavaş anca yaparım o yüzden iyi oldu şimdi gelmesi malum tek başıma halletcemcanım madem verdı ıc magnezyumunu aman aman yaramadı banada ama en azından kramplar yok suan ıcın bende cok bagıra bagıra uyanıyordum gece falan kramp yuzunden benım bıdıkda eskıden saga yatınca tekmelıodu sımdı sola yatıncada yapıo nasıl yatıcagımı sasırdım bende ondan uykusuzum kasıklardakı agrılar zaten gecmıo gece donerken fena sagol canım almıs esımın teyzeler ocagın 2. haftası gıbı bızde olur herhalde sızede hayırlı olsun bızım oda gece kaldı valla ocak sonu gıbı bızde olcak subattada artık kıyafetlerını yerlestırmeye baslarım bıdıgımın
geç olsun güç olmasın canım gelir elbet bende yavaş yavaş anca yaparım o yüzden iyi oldu şimdi gelmesi malum tek başıma halletcem
ODANIZ HAYIRLI OLSUN TATLIMMMMcanım çok saol dktor magnezyum verdi aslında ama ben kullanmadım hiç muz vs takviye yapmaya çalışıyordum ama dün gece aştı kendini sayamadım yani inanılmaz uykusuzum bide sayım var bugün malum yıl sonu bu arada arabanı gördüm güle güle kullanın inşallah bizim de odamız kuruldu artık dün itibari ile :)
oooo daha yeni mi bi çok oldu tanıştık dik kafana hüplet GAVİSCON candır can
kızlarr yaa bebısın donup donmedıgını bız anlıyabılıyormuyuz acabaaa oyle sessız sessızmı donuyor yoksa gurultulumu acabaaa
ben doğduktan sonra evime gelince yerleştiririm herhalde kıyafetlerini falan..Annemde hepsi şuan, kardeşimin sözlenme durumu var doğumdan sonraya bırakılır artık herhalde.Kaç ay kalırsam artık iznim bitene kadar muhtemelen orda olurum :)geç olsun güç olmasın canım gelir elbet bende yavaş yavaş anca yaparım o yüzden iyi oldu şimdi gelmesi malum tek başıma halletcem