• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

güzelmiş canım, ben emzirme bölmeli hiç kullanmadım,. düğmeli olanlardan kullandım genelde. hastaneler sıcak olur diye düşünüyorum ama bazıları doğumdan sonra çok üşüyormuş ben üşümemiştim ama Mayıs'ta yaptım doğumu ondandır belki.
Canimmm.bende temmuzda dogum.yapmsitimmm dogumdan sonrs tir tir titredim.resmen ama.sonra gecti uyku durumu oldu ama uyuyamadim kzimi gormeden:KK52:

Hasta bezini bir iki gun kullaniyorsunuzz sonra normal.ped kullaniyoreunuz kizlar..kanamanin durumuna bagli:KK39:

canım ya gorumcem sımdı alcakmısda kararsız kaldım ablamda benım mavılerı sana yedek verırım dedı 2 pıjama 2 gecelık takımı olmus olcak lohusa ıcın de ablamınkı mavı sımdı gorumceme ne renk aldırsam karar veremedım sence hangısı model olarak ıkısınınde gecelık sabahlık ve pıjama takımı var
eğer mavi ise diğerleri mavi alma , değişik olsun canım. iki model de güzel.

Icenlere afiyet olsunnn bende hicbir ilac almiyorumm degerlerim.iyi zaten icemiyorumm bende kusmalar ara ar adevam ediyorrr..yumurta yedigimde bitiyorum..bu cocuk marulla besleniyor sadece:KK70:

Icenlere afiyet olsunnn bende hicbir ilac almiyorumm degerlerim.iyi zaten icemiyorumm bende kusmalar ara ar adevam ediyorrr..yumurta yedigimde bitiyorum..bu cocuk marulla besleniyor sadece:KK70:

ay halamı devam kusum ya senın son aylara kadar devam desene bu cocuk cok cektırcek sana annesı degerlerın ıyıse gerek yok zaten benım doktorda decavıt vermedı dogal yoldan alıyorsun dıe

su emınonunede bakıyımda gorumcemde dedı aklında kalmasın orayada bak olmadı bu beyazı alırız dedı emınonundede gezmek ıskence bana artık hemen yoruluyorum pil bitio
ya sorma ben gidemicem valla oraya, o kadar dolanamam. herşeyimi netten halletmeye çalışıyorum. sen ne tarafta oturuyordun canım?

yaaa eminönüüü.. :( 2 yıldır gidemedim hiç.. eskiden hep giderdim. şimdi de artık na mümkün :( ankaradan ist. a geç ordan eminönünü gez ohoooo...

selam annişlerrr :anneadayı:
günaydınn kızlar benim bacak kasılmalarım yine arttı :KK43: gece kaç defa girdi sayamadım bile bu defa şimdi bacağımın arkası ağrıdan kesiliyor geçmez bugün bitmez bugün :KK43:
canım magnezyum kullanmaya başla bence artık ayrıca gece yatmadan muz falan ye o da iyi geliyor:KK66: bu arada odanız da hayırlı olsun :KK66:

River82 River82 canım bu gecelık sabahlık nasıl sence oburu kısa koldu bu uzun kollu bırde daha kapalı onu hastanede daha rahat olmazmı acaba alttakıde sabahlıgı
http://www.sahinlershop.com/sahinler-zakkum-emzirme-fonksiyonlu-terlik-hediyeli-lohusa-gecelik-mavi
http://www.sahinlershop.com/sahinler-zakkum-logusa-sabahlik-1

canım bu site güvenilir mi fiyatlar uygun görünüyor :KK64:senin de araban hayırlı olsun güle güle kullanın :KK66:
bi de kızlar bu dependin numunesini nasıl istiyoruz ki:KK64:

bu çarşı gezme olaylarındaki en büyük problemlerimden biri de tuvalet sorunsalı yaa :KK70: her yerde her an temiz tuvalet bulunmuyor 2 yer geziyorum sonra yeter hadi eve gideyim diyorum :KK70:depend i şimdiden alıp kullanmaya mı başlasam:KK70:

Back