• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günaydın kızlaar... geçmiş olsun canım yaa.. :KK43:
saol kuzucum bi gece şıp diye doğuruvericem o olacak basamıyorum üstüne şimdi ayağımın altında tabure var uzattıım bacaklarımı yerimden kalkmaya niyetim yok tabi inşallah sayımda görevli olmazsam :(

@tirilye Canım qeçmiş olsun korkma Allah büyük en doqrusu hayırlısı neyse o olsun dikkat et haberdar et bizi...

saol kuzucum bi gece şıp diye doğuruvericem o olacak basamıyorum üstüne şimdi ayağımın altında tabure var uzattıım bacaklarımı yerimden kalkmaya niyetim yok tabi inşallah sayımda görevli olmazsam :KK43:

kuzum taburenin üstüne bişiler koy yükselt belkide ondan oluyodur. eve gittiğinde de ayakarını yukarı kaldırıp uzan belki iyi gelir.

kızlarr yaa bebısın donup donmedıgını bız anlıyabılıyormuyuz acabaaa oyle sessız sessızmı donuyor yoksa gurultulumu acabaaa:KK35::KK35::KK75:

kızlarr yaa bebısın donup donmedıgını bız anlıyabılıyormuyuz acabaaa oyle sessız sessızmı donuyor yoksa gurultulumu acabaaa:KK35::KK35::KK75:

canım benimki donmustu son kontrole gittigimde, hiç anlamadım valla. Ama daha ilerleyen zamanlarda donerse anlarız dıye dusunuyorum

ama bi arkadas 33-34 haftalarda sanırım, dondugunu anladım gozumden yas geldi acısından dedi. Buyuduklerınde ve yerlerı daha daraldıgında, hareket olarak daha net anlarız ne yaptıklarını.
ıyyyyy eywahhhh eywahhhh:KK47::KK47:

canım cok asırı tatlı yemıyorum zatende hafta sonu hep bır aradaydık ablamlarla hamur ısı falanda yukseltıyorya buyuk ıhtımal ondan genelde dıkkat ettıgımde duzelıo bakalım doktoruma yazdım ne dıcek benım doktorum seker yuklemesıne karsıyım dedı cok gerek gorulmedıkce yapmıyormus ama bakalım bu durumda ne dıcek
Canim cok sikkat et biluyosun bende de var seker..sabahlari benimde yuksekdi diyetisyene git mutlaka o sana diyet verecek.siyet cok sıkı yalnız bide harfiywn uyarsan normale dönüyor sadece sabahlari yüksek oluyo benim o da sabaha karsi vücut hormon salgiliyomus hamilelikte oyuzdenmis...
Yine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim :KK43:(((
Canim cok gecmis olsun..insallah bebisin bekler
Benmde şeker yüklemesinde yüksek çıkmıştı. Diyetisyene gittim Diet yapıorm şimdi. Ama sabahları tok karnına yüksek çıkıyor hala. Senin aç karnına kaç çıkıyo şekerin
sabah yuksek çıkmasının sebebi sabaha karşı hamilelikte vücut bi hormon salgilarmis oyuzden dedi kadindogumcu.oyuzden insüline basladim ben sabahlari

Back