- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
günaydınn kızlar benim bacak kasılmalarım yine arttı gece kaç defa girdi sayamadım bile bu defa şimdi bacağımın arkası ağrıdan kesiliyor geçmez bugün bitmez bugün
günaydın kızlaar... geçmiş olsun canım yaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn kızlar benim bacak kasılmalarım yine arttı gece kaç defa girdi sayamadım bile bu defa şimdi bacağımın arkası ağrıdan kesiliyor geçmez bugün bitmez bugün
saol kuzucum bi gece şıp diye doğuruvericem o olacak basamıyorum üstüne şimdi ayağımın altında tabure var uzattıım bacaklarımı yerimden kalkmaya niyetim yok tabi inşallah sayımda görevli olmazsamgünaydın kızlaar... geçmiş olsun canım yaa..
saol kuzucum bi gece şıp diye doğuruvericem o olacak basamıyorum üstüne şimdi ayağımın altında tabure var uzattıım bacaklarımı yerimden kalkmaya niyetim yok tabi inşallah sayımda görevli olmazsam
çok güzel cnm güle güle kullanın..Sağlıklı günlerde inşallah:)Pusetimiz gelmis kizlar bayram sonrasi tirla aldiricam almanyadan
kızlarr yaa bebısın donup donmedıgını bız anlıyabılıyormuyuz acabaaa oyle sessız sessızmı donuyor yoksa gurultulumu acabaaa
kucucuk yerde nasıl donuyolar yaa kıyamammmmcanım benimki donmustu son kontrole gittigimde, hiç anlamadım valla. Ama daha ilerleyen zamanlarda donerse anlarız dıye dusunuyorum
hiç bilmiyorum canım..nasıl oluyor acaba anlayamıyorum ben o işleri..kızlarr yaa bebısın donup donmedıgını bız anlıyabılıyormuyuz acabaaa oyle sessız sessızmı donuyor yoksa gurultulumu acabaaa
kucucuk yerde nasıl donuyolar yaa kıyamammmm
amınnn ayyy ınsallahhh yenı yılın annele adaylarıgunaydın guzel yılın son gunlerı guzelce va cabukca gecsin insallah, yeniyıla yenı ve guzel bı baslangıc yapalım artık
ıyyyyy eywahhhh eywahhhhama bi arkadas 33-34 haftalarda sanırım, dondugunu anladım gozumden yas geldi acısından dedi. Buyuduklerınde ve yerlerı daha daraldıgında, hareket olarak daha net anlarız ne yaptıklarını.
en azından haber werse annecım ben donuyorum dıyeehiç bilmiyorum canım..nasıl oluyor acaba anlayamıyorum ben o işleri..
demiien azından haber werse annecım ben donuyorum dıyee
Canim cok sikkat et biluyosun bende de var seker..sabahlari benimde yuksekdi diyetisyene git mutlaka o sana diyet verecek.siyet cok sıkı yalnız bide harfiywn uyarsan normale dönüyor sadece sabahlari yüksek oluyo benim o da sabaha karsi vücut hormon salgiliyomus hamilelikte oyuzdenmis...canım cok asırı tatlı yemıyorum zatende hafta sonu hep bır aradaydık ablamlarla hamur ısı falanda yukseltıyorya buyuk ıhtımal ondan genelde dıkkat ettıgımde duzelıo bakalım doktoruma yazdım ne dıcek benım doktorum seker yuklemesıne karsıyım dedı cok gerek gorulmedıkce yapmıyormus ama bakalım bu durumda ne dıcek
Canim cok gecmis olsun..insallah bebisin beklerYine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim (((
sabah yuksek çıkmasının sebebi sabaha karşı hamilelikte vücut bi hormon salgilarmis oyuzden dedi kadindogumcu.oyuzden insüline basladim ben sabahlariBenmde şeker yüklemesinde yüksek çıkmıştı. Diyetisyene gittim Diet yapıorm şimdi. Ama sabahları tok karnına yüksek çıkıyor hala. Senin aç karnına kaç çıkıyo şekerin