• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kaç kilosun canım, üst tarafın fazla kilolu değilse s al derim ben. canlı yardım var sanırım sitesinde danış bakalım ne diyecekler.

suan 76.5 kg yum canım ama gobek var ustum ve altım dogumdan oncekı gıbı goguslerımde kg almadı zaten kucuk degıllerdı ondan buyuk ıhtımal bakıyım canlı yardım varsa ozaman hamılelık oncesı pıjama M gıyordum ama ablamda bıraz daha bekle dıo kg alırsam dıe martta ya bılemedım sımdı gercı onun gobus cok buyukdu ondan dıo nolcagı bellı olmaz dıe

River82 River82 canım gorustum canlı destekden bakırkoyde magazaları varmıs ordan da deneyıp alabılırsınız yada alıp olmazsa 14 gun ıcınde ıade edebılırsınız dedı ozaman ben subat bası gıbı alıyım bu arada beden kalıplarımız bol dedı boy ve kg mu soledım M uygun olcakdır sızın ıcın dedı

ben de bunu çok beğenmiştim, çok şık. Benim bir tane de ekru takımım var bir öncekinden kalan o yüzden bunu farklı aldım. canlı destek iyiymiş, hemen yardımcı olmuşlar süper valla :)

aynen canım ya hemen cevap verdıler subat gıbı alıyımda hem kgda bellı olur artık subatta ablam cok kg almısdı cunkı ne olur ne olmaz

doktorum dondu aclık yuksek cıkmıs dedı tokluk sıkıntı degıl demekkı oncelıkle dıyetısyenın gormesını ıstıcem yazmıs
Benmde şeker yüklemesinde yüksek çıkmıştı. Diyetisyene gittim Diet yapıorm şimdi. Ama sabahları tok karnına yüksek çıkıyor hala. Senin aç karnına kaç çıkıyo şekerin

Benmde şeker yüklemesinde yüksek çıkmıştı. Diyetisyene gittim Diet yapıorm şimdi. Ama sabahları tok karnına yüksek çıkıyor hala. Senin aç karnına kaç çıkıyo şekerin
Benim dun ac karnina 121 cikti bugun aclik 116 doktorum aclik sekerlerimin yuksek oldugunu diyetisyen gorusu almami gerektigibi soledi cts ye randevu aldim gidicem bakalim insallah bir sorun yoktur gecen baktirmisdim 76 di aclik seker yuklemesi yaptirmio benim doktor bakalim dyt deniz safak dan randevu aldim

:KK45:Pusetimiz gelmis kizlar bayram sonrasi tirla aldiricam almanyadan

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    34,3 KB · Görüntüleme: 68
  • image.jpeg
    image.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 71
  • image.jpeg
    image.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 73
  • image.jpeg
    image.jpeg
    36,8 KB · Görüntüleme: 69
Yine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim :KK43:(((
Canim dualarimiz seninle hayirlisiya beklicek insallah bebisin sen moralini yuksek tut zor olsada bunu yapmak zorundayiz.mutlaka haber ver merak ediyorum

Benim dun ac karnina 121 cikti bugun aclik 116 doktorum aclik sekerlerimin yuksek oldugunu diyetisyen gorusu almami gerektigibi soledi cts ye randevu aldim gidicem bakalim insallah bir sorun yoktur gecen baktirmisdim 76 di aclik seker yuklemesi yaptirmio benim doktor bakalim dyt deniz safak dan randevu aldim
Bnmde çok dikkat etmeme rağmen yüksek çıkıyo sonunda insüline başlayacam galiba. :((
Bu arada hayırlı olsun pusetn. Güle güle kullansn bebişin :))

Canim dualarimiz seninle hayirlisiya beklicek insallah bebisin sen moralini yuksek tut zor olsada bunu yapmak zorundayiz.mutlaka haber ver merak ediyorum
Amin canım moralimi yüksek tutuyorum Allah ne yazdıysa o olucak serumlar iyi geldi sancılar düzenliydi düzensizleşti ve azaldı çok şükür ama dönsem bile rahim kasılıyo hiç taşıyamıyo bebeği o yüzden popomun altına yastıkla sol tarafıma yatıyorum inşaalah hepimiz aağlıkla kavuşuruz miniklerimize benimki aceleci çıktı ebe bile vay sıpa hemen gelmek istiyo diyor güliyim diye

Amin canım moralimi yüksek tutuyorum Allah ne yazdıysa o olucak serumlar iyi geldi sancılar düzenliydi düzensizleşti ve azaldı çok şükür ama dönsem bile rahim kasılıyo hiç taşıyamıyo bebeği o yüzden popomun altına yastıkla sol tarafıma yatıyorum inşaalah hepimiz aağlıkla kavuşuruz miniklerimize benimki aceleci çıktı ebe bile vay sıpa hemen gelmek istiyo diyor güliyim diye
Tirilye cim hiç korkma vaktini bilir o. Şimdi biraz ekşın yapmak istiyo bebişin :))) sen dinlenmene bak bişi de düşünme. Ben nerdeyse 22. Haftada doğuruyodum çok şükür dikkat ederek bu zamana kadar gelebldim. Sende atlatırsın bu günleri cnm

canım çok geçmiş olsun...

prensannesiii prensannesiii gecmisss olsunnnn canimm hayirlisiylaaa kucagina almayi nasip etsin rabbimm..insallah kasilmalarin bir an once gecer kuzucugun biraz daha bekler insallaho_O

Gunaydinnn kizlarrr bende bas agrisindan uyuyamadimmm..5 te uyudum saat 9:25 burdaaa nedir bu dengesiz uyku..10 gun kaldi memleketeee gidiyorumm:KK71::KK71:

günaydınn kızlar benim bacak kasılmalarım yine arttı :( gece kaç defa girdi sayamadım bile bu defa şimdi bacağımın arkası ağrıdan kesiliyor geçmez bugün bitmez bugün :(

Back