• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Yine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim :KK43:(((
Geçmiş olsun canım. İnşallah doktorların müdahalesi ile durur. Kasılman mı oluyordu? benim de çok oluyor :(

ay çok yoğunum giremedim. maşallah bebiklere tombikleşsinler :nazar::KK46:
ben kilo almıyorum ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. inşallah bebeğim alıyordur.
bu arada trendyol dan ebru maternity lohusa pijama ve sabahlık setini almıştım, bir de emzirme atleti. bugün geldi ve çok beğendim, s almıştım. kalıpları epey büyük bu arada fikir olsun.

demekki iyi besleniyorsun, alıyordur bebis mutlaka, ne zaman gitceksin kontrole? Ben internetten almaya cesaret edemedim ya insallah bikac hafta icinde tamamlıcam onları da.

ne kontrolüymüş ki..Ben de 2 hafta önce aşıya gitmiştim 2. doz için..Hemşire 1 buçuk ay sonra gelin yada ben ararım bilgi almak için dedi artık hangi tarihe geliyor sanırım 1 ay sonra falan gidemem ben arasınlar lazımsa :)

ben 2.dozuma 26 kasımda gittim. 6 ay sonra 3.doza gel dedi bana. bebek gelınce 6 ayı kım hatırlıcak dedim de, tel e alarm olarak kaydettım ben de :))

Geçmiş olsun canım. İnşallah doktorların müdahalesi ile durur. Kasılman mı oluyordu? benim de çok oluyor :KK43:
Hepiniz çok sağolun tek tek yazamıyorum dualarınızı eksik etmeyin evet canım kasılmam çok oluyor 100lerde oldu yine ihmal etme git nst çektir ben en başından anlasaydım belkide tedavi daha kolay olucaktı 27.haftadan beri böyleyim ama öncesindede vardı sanırım

bızım eve yakında hemsıre sınır edıo benı kg olayından doktorum bebısınde senınde kg alısınız ock ıyı bebege gıdıo dıo saglık ocagındakı sunu yeme bunu yeme sole yapma hasta edıo benı magnezyumuda kullanma erken doguma neden oluo dedı doktorum verdı cok bılıo herseyı valla
sen de ben doktoruma güveniyorum o ne derse onu yapıyorum de bozulsun boşver..doktordan iyi mi biliyormuş sanki.

ben 2.dozuma 26 kasımda gittim. 6 ay sonra 3.doza gel dedi bana. bebek gelınce 6 ayı kım hatırlıcak dedim de, tel e alarm olarak kaydettım ben de :))
bana da 3. doz için haziran ayına gün verdi..bebek doğduktan 3 ay sonraya denk geliyor galiba kartım var unutmazsam giderim artık..

Yine yatırdı doktor beni nst de sancılar çıktı adalatta pek işe yaramıyor artık serumla durdurmaya çalışıcaklar Allah ım nolur en az 35i görelim :KK43:(((

canım cok gecmis olsun, Allah yardımcın olsun. Sakin ol, dua et hep, saglıkla alıcaksın kucagına hiç sıkma canını.

sen de ben doktoruma güveniyorum o ne derse onu yapıyorum de bozulsun boşver..doktordan iyi mi biliyormuş sanki.

oyle vallahı ben de aclık sekerıne takıldım canım ya tokluklar normal aclıklar yuksek cıkmıs randevu aldım tavsıye ettıgı dıyetısyene cts gıtcem bakalım ınsallah kotu bır durum yoktur

sen pıjama almıssın ben gecelık sabahlık takımı alcam ozaman bende M alıyım rahatmı oldu sana S
normalde m giyiyorsan s olur bence, gecelik daha bol oluyor çünkü. olmazsa da değişim yapıyorlarmış diye biliyorum. s'nin üstü tam, altı epey bol oldu. benim altım incedir.

Hepiniz çok sağolun tek tek yazamıyorum dualarınızı eksik etmeyin evet canım kasılmam çok oluyor 100lerde oldu yine ihmal etme git nst çektir ben en başından anlasaydım belkide tedavi daha kolay olucaktı 27.haftadan beri böyleyim ama öncesindede vardı sanırım
anladım canım, benim de oluyor. Magnezyum alıyorum sadece ben. Bakalım doktor gittiğimde ne diyecek :KK17:

normalde m giyiyorsan s olur bence, gecelik daha bol oluyor çünkü. olmazsa da değişim yapıyorlarmış diye biliyorum. s'nin üstü tam, altı epey bol oldu. benim altım incedir.

benımde altım ınce canım M alıyım ozaman degısım yapıolar madem

demekki iyi besleniyorsun, alıyordur bebis mutlaka, ne zaman gitceksin kontrole? Ben internetten almaya cesaret edemedim ya insallah bikac hafta icinde tamamlıcam onları da.
7 Ocak'ta canım, çalışabilir raporu alacağım verirse tabi. ben pek gezemiyorum da netten aldım, olmazsa değiştiririm ya da iade ederim dedim.

Back