Seve seve güle güle aşkla sevgiyle paşalarınla gel canımmm
ahhh canımm benım basımızın tacı gel tabı :):)
sen gelınce cok kalabalık olduk ama ogluslarının masallahı var :):) kıpır kıpır:):)
ayy sensiz olur mu hiiiiicccsonra ben kime ikiz arabalar yataklar bulcam
ay hoşbulduk o zaman kalabalıkcanacanımm başımızın üstünde yerin var ama burda öyle gülüp eğlenmek yasak haa ona göre hahahaha
at at at atHahaaha ya bi susun bakın bebegim size kafa atar
sen kanki oldun zaten KİB le masallah :):)Gülen eglenen yasaklanır onaa göreKİB e bi tıklarım görürsünüz haaaaaa
canım aslında dellenme gıbı bır nıyetımız yoktu ama denız ablayı bılıyorsun denızmısra yası bızden buyukce belkı de bu nedenden oturu sorun yasıyor o sıkıntısını soyledı ona acındırma denıldıgın an ıpler koptu bızde
canım benımm bızde senı cok sevıyoruz boylesı hayırlısıymıs dıyelım yapacak bır sey yokAnaaammmm kiz bi agda yapip geleyim dedim.. Ortalik allak bullak neyse kizlar hayirlisi boyleymis.. Ama ordan cok cok iyi insanlar var geride biraktiginiz üzüldüm inaninsizi seviyorum yaaa
evet canım gördüm ne yazık ki çok vahim bir konuşma olmuş üzüldümcanım aslında dellenme gıbı bır nıyetımız yoktu ama denız ablayı bılıyorsun denızmısra yası bızden buyukce belkı de bu nedenden oturu sorun yasıyor o sıkıntısını soyledı ona acındırma denıldıgın an ıpler koptu bızde
Anaaammmm kiz bi agda yapip geleyim dedim.. Ortalik allak bullak neyse kizlar hayirlisi boyleymis.. Ama ordan cok cok iyi insanlar var geride biraktiginiz üzüldüm inaninsizi seviyorum yaaa
Bitti bitti de hepsi degil daha fazla dayanamadimcanım benımm bızde senı cok sevıyoruz boylesı hayırlısıymıs dıyelım yapacak bır sey yokbıttı mı ıslerın
canımmmm benımmm buyur gel basımızın ustunde yerın var senın :):) kıyamam sana bız cok konusuyoruz dıye cıktı ya tum olaylar:):)Ya benim tüm takip ettiklerim burda( beni de alır misiniz? Ben az konuşurum başınızı ağrıtmam
valla ben kuafore basladım artık canım ne yapıım ıkı gun sonra nasıl olsa kendımız yapamıycaz dıyeBitti bitti de hepsi degil daha fazla dayanamadimacili bir yarim saat gecirdim.. Allah yasatmasin deyimm..
Ya benim tüm takip ettiklerim burda( beni de alır misiniz? Ben az konuşurum başınızı ağrıtmam
Kiyamam yavrum yaa.. Bende cok cok üzüldüm o duruma çünkü deniz ablama benimde cok saygim var ve iyi niyetinden zerre şüphem yok inan.. Neyse bosverelim artik olan oldu.. :))Aynen öyleee cok üzüldüm aslında.. Gercekten cok iyi coook kisi var.. Cokta güzel muhabbetimiz var ama kusum napalım biz susuyoruz dil uzatıyorlar.. Günah yani evladını her an kaybetmekle karsı karsıya olan birine acıtasyon yapıyorsun yapmacıksın demek.. ya biz olsaydık o durumda.. okumak istemiyoruz artık böyle seyleri.. Bizde seni seviyoruzzzzz ve vallahi aklımdaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?