Canim cok gecmis olsun biz hastalansak yine idare ediyoruz ama evlat hastalaninca dunya duruyor maalesef.. Gececek annesi sen kendini koru bari ona bakabilesin..Herkese günaydın, benim de oğlum ateşlendi gece nezle olmuş. 4'ten sonra uyumadım, canım da sıkıldı. Ufak bir hastalık bile olsa çocukların hastalanması can sıkıcı oluyorşimdi de işteyim. Umarım nezlesi bana geçmez.
@HAbibte çok geçmiş olsun. Ben bulantı ilacı alıyorum her gün yoksa dayanılır gibi değil gerçekten, Allah yardımcın olsun.
Gunaydin tatlim usutuyormusun yoksa.. Ayyy lutfen dikkat et kendine iyi beslen hemengünaydın canımmmmcımmm benimde gece ağrılarım vardı şimdi de mide ye vurdu iyimi
Canimcim sanada cok cok gecmis olsun sen yine iyi dayandin bugune kadar bebegin icin.. Simdi iyi olmana sevindim allah sifa versinSelam.kizlarrr az once hastenden geldimm igne vuruldum ve serum taktilarrr suan cok halsizim..kusmaktan gittim..dayanilacak gibi degil
gunaydinlar
günaydın canım valla napıyorum bilmiyorum ama ara ara mide ağrısı öldürüyor beni şuanda olduğu gibi birazda gergindim akşam onun etkisi olabilirGunaydin tatlim usutuyormusun yoksa.. Ayyy lutfen dikkat et kendine iyi beslen hemen
kolay gelsin tatlım çok yorma kendini ve kızçeniKızlaar ben evi toplamayaaa öglene dogru burada olurum
Bak bu olur valla kiz aklina saglik kurtardin beniii.. Hic yorulmadan dogum gunu kutlamasi :)) tam istedigim gibiHahahhaah canım bişi yapmak istemiyo cok güzeldiuyar tabiki neden uymasın dogum gününe göre uyarlarsın yada canın birsey yapmak istemiyorsa ailecek yakın olup görüstügünüz kimse yok mu arkadaslaar falan.. onları ayarla pasta alsınlar, sende marketten pastaneden hazır kurabiye falan al. Zile basmadan pastanın mumlarını yaksınlar kapıyı ona actır süpriiiiiizz oldu bitti :)
Canim aldigin ilaclarada bak derim.. Bende de agri oluyordu anlamiyoduk doktora sordum demir ilacını biraktirdi yan etkisi oluyor Aklinda bulunsun.. Veee lutfen seni strese sokmasin kimse izin vermegünaydın canım valla napıyorum bilmiyorum ama ara ara mide ağrısı öldürüyor beni şuanda olduğu gibi birazda gergindim akşam onun etkisi olabilir
Hadi hayirlisi olsun eliff sende ogreniyorsun cinsiyeti demek :)) ben kendi doktorumu napim bilemiyorum yaaa soylemiyo adam inatci.. Bu arada egitim odenegi yatti bizim haberin olsun sende bi bak istersenGunaydinlarrr:))
Bugun doktora sonuç göstermeye gidicem cinsiyetini de kesin olarak söyler belki :)) aslinda cuma gel demisti ama dayanamiyorum
vee ilk kez arabayla annemlere gidicem kızlar çok heyecanlıyım ya :) araba kullanmaya yeni yeni başladım. Buyukcekmece den bahçelievlere gidicem
Elisita canım mesajını aldım çok teşekkür ederim :)) nedense cevap yazamadım cevap ver butonu yoktu. Dedim bamlamdim mi ne oldu... Şükür banlanmamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?