- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
Bayildim ben buna gördüm canm :)))Kızlar sağlıklı olsun diyip duruyoruz ya.. onlar da öyle düşünüyorlarmis meger:))
Haa ha hahh:):)süpermiş canımKızlar sağlıklı olsun diyip duruyoruz ya.. onlar da öyle düşünüyorlarmis meger:))
Hala geçmişi okuyorum ne çene yapmissiniz arkadas.. Neyse fikri çok begendim ben yapcam caliyorum iznin olursa..:))evde süpriz hazırla halıları kaldır sönmeyen mumla kalp yap bas harflerinizi yap kalbin ortasına bebek patigi koy mis yemek hazırla pasta yap masa kur ucan balonlar al masanın ustunde her birinede ayrı not yazorganizatör mü olsam
Ahhh canımmm cok üzüldüm cok gecmiş olsun neler yaptı bu yavrucuk sana kus kus mahvoldun neyse iyi yapmışsın gitmekle nasılsın bari iyimisin şimdi birazSelam.kizlarrr az once hastenden geldimm igne vuruldum ve serum taktilarrr suan cok halsizim..kusmaktan gittim..dayanilacak gibi degil
Cok yordu tatlimmmmmm...simdu cok aukur yemek yedimmm zevklee hatta kusacam.korkusu var..ama rahatladi vucudummm cok sukur..haftada bir alacam.serumu..5 gunde 1 igneee keskee onceden gitseydim gecer diye dusunmustum..saglikli olsun daaa cekmeye raziyimm..etrafimdaa ozellikle eltim gurbette ikimiz olmammasina ragmen ne aradilar ne sordular cocuklari yok 6 ay evlilerr dusmesi.ixin dua ediyorlardir..allahim.bana cocugumu bagislasinAhhh canımmm cok üzüldüm cok gecmiş olsun neler yaptı bu yavrucuk sana kus kus mahvoldun neyse iyi yapmışsın gitmekle nasılsın bari iyimisin şimdi biraz
Kızlar sağlıklı olsun diyip duruyoruz ya.. onlar da öyle düşünüyorlarmis meger:))
Hala geçmişi okuyorum ne çene yapmissiniz arkadas.. Neyse fikri çok begendim ben yapcam caliyorum iznin olursa..:))
Selam.kizlarrr az once hastenden geldimm igne vuruldum ve serum taktilarrr suan cok halsizim..kusmaktan gittim..dayanilacak gibi degil
Kıyamam canım yaa senle begeğin iyi olsun da gerisi boş insanlara takılma etrafımızdaki herkes herzaman iyiliğimizi istemeyebilir onları Allaha havale etceksin hiçç takma kafana anlıyorum seni de hamilelikte insan daha bi hassas oluo ilgi alaka bekliyyo ama herkesdeb o ilgiyi göremiyodun zaten eltini hele hiç takma bu artık kesinleşmiş bişey eltiler genellikle kıskanır oda seni kıskanıyodur sen hepsine inat kızına ve karnındakine iyi bak sag salim dünya getir inşallah korkma Allah görüyodur iyiyi de kötüyüdebarn doğru ol kuzum eğri belasını bulur...üzülmee degmez kötü insanları gurbetlerde kafana taktıgınaCok yordu tatlimmmmmm...simdu cok aukur yemek yedimmm zevklee hatta kusacam.korkusu var..ama rahatladi vucudummm cok sukur..haftada bir alacam.serumu..5 gunde 1 igneee keskee onceden gitseydim gecer diye dusunmustum..saglikli olsun daaa cekmeye raziyimm..etrafimdaa ozellikle eltim gurbette ikimiz olmammasina ragmen ne aradilar ne sordular cocuklari yok 6 ay evlilerr dusmesi.ixin dua ediyorlardir..allahim.bana cocugumu bagislasin
Herkese günaydın, benim de oğlum ateşlendi gece nezle olmuş. 4'ten sonra uyumadım, canım da sıkıldı. Ufak bir hastalık bile olsa çocukların hastalanması can sıkıcı oluyorşimdi de işteyim. Umarım nezlesi bana geçmez.
HAbibte çok geçmiş olsun. Ben bulantı ilacı alıyorum her gün yoksa dayanılır gibi değil gerçekten, Allah yardımcın olsun.
çok teşekkür ederim canım.Ahhh cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim.. Malesef o kücücük bedenler hasta olunca insanın canı sıkılıyor hele calısan anne olunca aklıda kalıyor. Bugün içinde enerji dilerim.
Canım günaydınnn zor bi gece gecşrmişsin oğluşuna cook gecmiş olsun...sende bugün c vitamininden yana bol gıdayla beslen cayına limon fln sık iyice aslında içebiliyosan tavuk suyu bi çorbya bol limon sık önlersin inşallah birazda hamilelikten öyle oluyor solunum yolları bi garip benim de öğlene kadar sonra geciyor insalllah nezleye dönüşmesin senin ki deHerkese günaydın, benim de oğlum ateşlendi gece nezle olmuş. 4'ten sonra uyumadım, canım da sıkıldı. Ufak bir hastalık bile olsa çocukların hastalanması can sıkıcı oluyorşimdi de işteyim. Umarım nezlesi bana geçmez.
HAbibte çok geçmiş olsun. Ben bulantı ilacı alıyorum her gün yoksa dayanılır gibi değil gerçekten, Allah yardımcın olsun.
Günaydınnnn kuzuşcumm burdayımm bugün erkenciyiz bebişlerleGüünaydddıııııın sende mi buradaydın :)Elisita
günaydın canımmmmcımmm benimde gece ağrılarım vardı şimdi de mide ye vurdu iyimiGünaaaydın kızlarrrr :) bugun kızımla erkenciyiiizz uyutmuyor ki sıpa neyseki simdi iyiyizz gece agrılarımız gun aydınlanınca geciyor sanki
Günaydınnnn kuzuşcumm burdayımm bugün erkenciyiz bebişlerle
günaydın canımmmmcımmm benimde gece ağrılarım vardı şimdi de mide ye vurdu iyimi
sağol canım, evet benim de burnum hep tıkalı zaten alerjim de var ama idare ediyorum bir şekilde. işyerinde artık yemekte ne çıkarsa yiyorum ama eve söyleyim akşama yapsınlar tavuk suyu çorba :)Canım günaydınnn zor bi gece gecşrmişsin oğluşuna cook gecmiş olsun...sende bugün c vitamininden yana bol gıdayla beslen cayına limon fln sık iyice aslında içebiliyosan tavuk suyu bi çorbya bol limon sık önlersin inşallah birazda hamilelikten öyle oluyor solunum yolları bi garip benim de öğlene kadar sonra geciyor insalllah nezleye dönüşmesin senin ki de
valla dünkü olay beni iyice gerdi gece boyuncada kasıldım amanınnnn çok kötüyüm içecem süt bakalım iyi gelir umarımHahaha hadi onlar calısıyorda biz delirmis olmalıyız
Yaaa kıyamam stress yok diyorum sanaaaaa.. Eymen imizde iyi bak hemen mideni rahatlatacak sıcak seyler ic güzelceeee kahvaltını yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?