- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
Âmin canım cok tesekkür ederim.Erkek canm emin olmamakla birlikte saglikla doğsun insalhh:)
Rica ederim tatlım allhim gonlumdeki nin hayırlısını nasip etsinÂmin canım cok tesekkür ederim.
Vallahi emin olamadım ama erkeğe daha yakın sanki tam anlaşılmasa da. Kabarık baya o bölgesi.
Aha burda aynı benim bebiş... burda da kıza benziyor.. acaba çekim anında tepe çıkmadığı için mi böyle anlamadım. Diğer fotoda erkeğe burada kıza daha çok benziyor. Sanırım böyle durumlarda doktorun tahmini daha önemli onlar bir çok açıdan bakıyorlar çünkü... doktorun ne dedi ??
Kıza benziyor daha çok ama neden görüntüler bu kadar bulanık... emin değilim..Kızlarr iyi akşamlar yoğun bi gün gecirdim hiç bakamadım dr a gtcktmya bugün gittim ama moralim bozuldu hala cinsiyetimizi netleştiremedikOnce_upon_a_time bişey söylemedi canım sen ve denizmisra bi bugünkü resmine bakarmısınız
Canim 2 hafta önce erkeğe benziyor dedi geçen hafta benim problemli biliyorsun gebeliğim yani asa indi ni görünce moreli bozuldu çok ilgilenmedi cinsiyetîylemi ama erkeğe çok benziyor yine dediAha burda aynı benim bebiş... burda da kıza benziyor.. acaba çekim anında tepe çıkmadığı için mi böyle anlamadım. Diğer fotoda erkeğe burada kıza daha çok benziyor. Sanırım böyle durumlarda doktorun tahmini daha önemli onlar bir çok açıdan bakıyorlar çünkü... doktorun ne dedi ??
Canim net değil resmler ama sanki kıza benzetim benKızlarr iyi akşamlar yoğun bi gün gecirdim hiç bakamadım dr a gtcktmya bugün gittim ama moralim bozuldu hala cinsiyetimizi netleştiremedikOnce_upon_a_time bişey söylemedi canım sen ve denizmisra bi bugünkü resmine bakarmısınız
Nasılsın canm bebiş nasıl morelin cinsiyeti söylemedi diyemi bozuk sağlıklı olsun daha sonra elbet öğrencen allhim hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin insalh hiç güzel canını sıkma ❤❤❤Kızlarr iyi akşamlar yoğun bi gün gecirdim hiç bakamadım dr a gtcktmya bugün gittim ama moralim bozuldu hala cinsiyetimizi netleştiremedikOnce_upon_a_time bişey söylemedi canım sen ve denizmisra bi bugünkü resmine bakarmısınız
Canım niyeyse ilk basından beri hep böyle bizim görünTüler bnde anlamadımKıza benziyor daha çok ama neden görüntüler bu kadar bulanık... emin değilim..
İyiyim tatlıcım cok sağol ewet hep belirsiz olmasına sinir oldm biraz onun dısında iyiyim şükür amin canım hepimize inşallah sende iyisin şükür çok daha iyi olacaksınNasılsın canm bebiş nasıl morelin cinsiyeti söylemedi diyemi bozuk sağlıklı olsun daha sonra elbet öğrencen allhim hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin insalh hiç güzel canını sıkma ❤❤❤
Oy sağlıklı olsun da cinsiyet falan işin magazinsel kısmi:)))Canim 2 hafta önce erkeğe benziyor dedi geçen hafta benim problemli biliyorsun gebeliğim yani asa indi ni görünce moreli bozuldu çok ilgilenmedi cinsiyetîylemi ama erkeğe çok benziyor yine dedi
Görüntüler bulanık baya canım heralde ultrason cihazi eski.. Veya bebis vok hareketli yakalayamadı belki de.. aslında başka bi doktora da gitsen. Eski ultrason cihaziysa görmesi zor oluyormus doktorların da..Canım niyeyse ilk basından beri hep böyle bizim görünTüler bnde anlamadımtesekkür ederim canım
Insalh bitanem hep iyi olalım çok teşekür edrim bana duyarlılığında dolayi bu arda samimiyetime inanıpta arkamda duran herkese allhim sizleri sıkmasn üzmesinİyiyim tatlıcım cok sağol ewet hep belirsiz olmasına sinir oldm biraz onun dısında iyiyim şükür amin canım hepimize inşallah sende iyisin şükür çok daha iyi olacaksın
Bnde öyle düşünüyorum canımcım doktorumu değiştrcğm sanırım cinsiyeti gectim cocugumu bi net göremedimOy sağlıklı olsun da cinsiyet falan işin magazinsel kısmi:)))
Görüntüler bulanık baya canım heralde ultrason cihazi eski.. Veya bebis vok hareketli yakalayamadı belki de.. aslında başka bi doktora da gitsen. Eski ultrason cihaziysa görmesi zor oluyormus doktorların da..
Ayyy ne demek deniz ablcm ya sende olsan cok eminim bizim arkamızda hep dururdun sağol güzel duaların için rabbim senide hiç üzmesin tüm annişlerideInsalh bitanem hep iyi olalım çok teşekür edrim bana duyarlılığında dolayi bu arda samimiyetime inanıpta arkamda duran herkese allhim sizleri sıkmasn üzmesin
Amin amin canm burda acıtıyor olayina inanıpta onaylayAyyy ne demek deniz ablcm ya sende olsan cok eminim bizim arkamızda hep dururdun sağol güzel duaların için rabbim senide hiç üzmesin tüm annişleride
Kesinlikle haksızlığa asla gelemem sonu ne olursa olsun savunur um doğru bildiğimi amin tatlım herkes ne emekler anne oluyor kucana saglikla mutlu mutlu almayi nasip etsin herkese ❤❤❤Ayyy ne demek deniz ablcm ya sende olsan cok eminim bizim arkamızda hep dururdun sağol güzel duaların için rabbim senide hiç üzmesin tüm annişleride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?