2016 Mart Anneleri Goygoy :)

İnge nder diye bir site var binlerce ultrason goruntusu binlerce tahmin var. Uzman nubcular var. Oraya bakındim biraz erkek bebeklerin usg fotoları var genelde tepelj ancak böyle nubu düz gibi görünen ama erkek olan bebis de cok fazla. Hatta bazilarinda herkes kız kız demiş bildiğin paralel ama doktoru erkek demiş erkekmis doğan çocuk da. Ve sitede ne kadsr nub uzmanısin ölç kendini test et gibi bölümler var baya sarmıslar bu olaya... Bazı nub fotoları hiç belli olmuyor gerçekten...
Site bu incelemek isteyenler icin: www.ingender.com

Kızlarr iyi akşamlar yoğun bi gün gecirdim hiç bakamadım dr a gtcktmya bugün gittim ama moralim bozuldu hala cinsiyetimizi netleştiremedik Once_upon_a_time bişey söylemedi canım sen ve denizmisra bi bugünkü resmine bakarmısınız

Eklentiler

• image.jpg
    143,2 KB · Görüntüleme: 67
  • image.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 71
Canim 2 hafta önce erkeğe benziyor dedi geçen hafta benim problemli biliyorsun gebeliğim yani asa indi ni görünce moreli bozuldu çok ilgilenmedi cinsiyetîylemi ama erkeğe çok benziyor yine dedi

Nasılsın canm bebiş nasıl morelin cinsiyeti söylemedi diyemi bozuk sağlıklı olsun daha sonra elbet öğrencen allhim hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin insalh hiç güzel canını sıkma ❤❤❤

İyiyim tatlıcım cok sağol ewet hep belirsiz olmasına sinir oldm biraz onun dısında iyiyim şükür amin canım hepimize inşallah sende iyisin şükür çok daha iyi olacaksın

Canim 2 hafta önce erkeğe benziyor dedi geçen hafta benim problemli biliyorsun gebeliğim yani asa indi ni görünce moreli bozuldu çok ilgilenmedi cinsiyetîylemi ama erkeğe çok benziyor yine dedi
Oy sağlıklı olsun da cinsiyet falan işin magazinsel kısmi:)))

Canım niyeyse ilk basından beri hep böyle bizim görünTüler bnde anlamadımtesekkür ederim canım
Görüntüler bulanık baya canım heralde ultrason cihazi eski.. Veya bebis vok hareketli yakalayamadı belki de.. aslında başka bi doktora da gitsen. Eski ultrason cihaziysa görmesi zor oluyormus doktorların da..

İyiyim tatlıcım cok sağol ewet hep belirsiz olmasına sinir oldm biraz onun dısında iyiyim şükür amin canım hepimize inşallah sende iyisin şükür çok daha iyi olacaksın
Insalh bitanem hep iyi olalım çok teşekür edrim bana duyarlılığında dolayi bu arda samimiyetime inanıpta arkamda duran herkese allhim sizleri sıkmasn üzmesin

Bnde öyle düşünüyorum canımcım doktorumu değiştrcğm sanırım cinsiyeti gectim cocugumu bi net göremedim:)

Insalh bitanem hep iyi olalım çok teşekür edrim bana duyarlılığında dolayi bu arda samimiyetime inanıpta arkamda duran herkese allhim sizleri sıkmasn üzmesin
Ayyy ne demek deniz ablcm ya sende olsan cok eminim bizim arkamızda hep dururdun sağol güzel duaların için rabbim senide hiç üzmesin tüm annişleride

Ayyy ne demek deniz ablcm ya sende olsan cok eminim bizim arkamızda hep dururdun sağol güzel duaların için rabbim senide hiç üzmesin tüm annişleride
Amin amin canm burda acıtıyor olayina inanıpta onaylay
Kesinlikle haksızlığa asla gelemem sonu ne olursa olsun savunur um doğru bildiğimi amin tatlım herkes ne emekler anne oluyor kucana saglikla mutlu mutlu almayi nasip etsin herkese ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…