sen genede az ıc fıltre kahveyı tatlım yaaa
Ben kahve tiryakisiyim her gün 2 fincan Türk Kahvesi içiyorum biliyorum zararlı
Benim ki ne de yorum yapsa ya vallahi çatlayacağım meraktan.bende her serbetli degil mesela asla pastane baklavası yiyemem.. ama evde acılmısı oofff götürürüm :))) onun dısında sütlü tatlı bende severim
Once_upon_a_time benim kızım fasulyeyken kız dedi :) denizmisra ablada doktoru onayladı
At canım resmi bakalım :)Benim ki ne de yorum yapsa ya vallahi çatlayacağım meraktan.
Canim emin değilim ama erkge benzetim :)
Ahhaha:)) yettim gayri..bende her serbetli degil mesela asla pastane baklavası yiyemem.. ama evde acılmısı oofff götürürüm :))) onun dısında sütlü tatlı bende severim
Once_upon_a_time benim kızım fasulyeyken kız dedi :) denizmisra ablada doktoru onayladı
Benim ki ne de yorum yapsa ya vallahi çatlayacağım meraktan.
Erkek canim bence.
teşekkür ederim :)) bende erkek cok istiyorum eşim de kız istiyor iddiaya girdik umarım erkektirCanim emin değilim ama erkge benzetim :)
Canim başka resm yokmu yine bakayimteşekkür ederim :)) bende erkek cok istiyorum eşim de kız istiyor iddiaya girdik umarım erkektir
Değilmi elifcim şekillenmis iyceTeşekkür ederimOnce_upon_a_time yorum için
Benim bebiş ten daha erkek gibi gorunuyor:))) benimki yüzde 70 erkekse bu bebis yüzde 95 erkek ahah :))Değilmi elifcim şekillenmis iyce
Yerim ben o küçük erkekleri oy oy ❤❤Benim bebiş ten daha erkek gibi gorunuyor:))) benimki yüzde 70 erkekse bu bebis yüzde 95 erkek ahah :))
Elif musaytmisin atimmi benim minigin resmini 15 gün önceki son resmimiz net deil malesef
Bunlar bugün ki LerCanim başka resm yokmu yine bakayim
Vallahi dilinizden bal damlıyorBenim bebiş ten daha erkek gibi gorunuyor:))) benimki yüzde 70 erkekse bu bebis yüzde 95 erkek ahah :))
Erkek canm emin olmamakla birlikte saglikla doğsun insalhh:)Bunlar bugün ki Ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?