- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
izmir dogal dogum merkezi var, face te onu takip et bak. Normal dogum ile ilgili cok guzel acıklamalar yapıyorlar. Sen kendini boyle sartlama sakin. 4,9kg doguranı da gordum normal. Doganın kanunu anne vucudu ıcındekı bebegi her turlu normal dogurabiliyomus aslında, biz kasıyoruz kendimizi,, en bastan sartlıyoruz. Kimi de 7-8 cm acılana kadar bisey hissetmiyor.
Canim canınız istemesinOoo iyisin masallah yemekler falan aman masallah masallaaaaaaaahbiz senin nazınıda bebisin nazınıda basımızın üstünde tasırız ablisiiiiiiiim bizdee seni öpüyoruuuuuuuuzz aslan ablam
Haklısın yaa bunlar hep kendini koşullamaktan geçiyor.
aynen 16. haftadan sonra söylerim artık belli olur herhalde..2 haftaya büyür demi biraz daha...işe dönmüş olcam 2 hafta sonra..aslında böle iyiyim ya kimse bilmeyince tuhaf bakışlar yok üzerimde, insanlar bişey arıyo gibi bakıyo yoksa iyice:) neyse ya ben bebişi göreyim de nasıl dayanacağım 2 hafta hatta memlekette gitmezsem 3 hafta beklemem gerekecek..2 hafta önce gördüm zatenanaaaaaam dogruuu yaa hadi yineee bayram geldi söyleyip rahatlican
ya kızlar ne sanssız ınsanım ben yaa hamburger yıyesım tuttu oda ekmegı kuflu cıkmazmı ıstah mıstah kalmadı bende ya hamıle kaldıgımdan berı dısarda ne zaman bısı yemege kalksam hep bozuk denk gelıo
Canim canınız istemesincanm pırasa istedi onu pişirdim napim yavaş yavaş yapiom yemekleri çocuklar bilmiyor yemek işini :)
ya kızlar ne sanssız ınsanım ben yaa hamburger yıyesım tuttu oda ekmegı kuflu cıkmazmı ıstah mıstah kalmadı bende ya hamıle kaldıgımdan berı dısarda ne zaman bısı yemege kalksam hep bozuk denk gelıo
aynen 16. haftadan sonra söylerim artık belli olur herhalde..2 haftaya büyür demi biraz daha...işe dönmüş olcam 2 hafta sonra..aslında böle iyiyim ya kimse bilmeyince tuhaf bakışlar yok üzerimde, insanlar bişey arıyo gibi bakıyo yoksa iyice:) neyse ya ben bebişi göreyim de nasıl dayanacağım 2 hafta hatta memlekette gitmezsem 3 hafta beklemem gerekecek..2 hafta önce gördüm zaten
ayyy benkı adet oldugum zaman yatak dosek yatarım agrıdan duramammmmm nasıl acılma olurda ben hıssetmemmmm bılmıyorum hıc canım ya pılatese baslamayı dusunuyorum onuzdekı ay ya bakalım artıkizmir dogal dogum merkezi var, face te onu takip et bak. Normal dogum ile ilgili cok guzel acıklamalar yapıyorlar. Sen kendini boyle sartlama sakin. 4,9kg doguranı da gordum normal. Doganın kanunu anne vucudu ıcındekı bebegi her turlu normal dogurabiliyomus aslında, biz kasıyoruz kendimizi,, en bastan sartlıyoruz. Kimi de 7-8 cm acılana kadar bisey hissetmiyor.
al hamburger ekmegini, pınar ın burger koftelerini evde hazırla istedigin gibi. Dısardakinden az daha zararlıdır. Kendi menunu kendin yap istedigin gibi
al hamburger ekmegini, pınar ın burger koftelerini evde hazırla istedigin gibi. Dısardakinden az daha zararlıdır. Kendi menunu kendin yap istedigin gibi
banada oyle dıyorlar ablamdada aynısı olmustu hos ablam cok kg aldı 8 kg aldı 3 ayda ben almadım allaha sukur
Bende çok yapardım hamile kalmdan önce eşimde cok severdi bak aklıma düştü alıyım akşamda yapıyım bari :)al hamburger ekmegini, pınar ın burger koftelerini evde hazırla istedigin gibi. Dısardakinden az daha zararlıdır. Kendi menunu kendin yap istedigin gibi
yaa cok almıs toplamda kac kg aldı verebildi mi tekrar
Bende çok yapardım hamile kalmdan önce eşimde cok severdi bak aklıma düştü alıyım akşamda yapıyım bari :)
ne yapalım artık dayancaz..1 ay sonra da hissederiz artık demi yaa hissedelim artık ama çokk istiyorum ben hissetmeyi..afiyet olsun abliss cekmez cekmez merak etme sen :)
bak bu bir isaret olmalı dısardan hamburger vs yeme gercekten bir isaret su an yeniden karar verdim :)) ben bi lahmacun yedim hemen zehirlendim bagısıklık sistemimiz zayıf su ara
olur olur artık 4 ayı devirmis oluyorsun.. ay sorma kücücük yegenim var o bile ben iceri girdigimde süzüyor benietrafı düsün iste.. bende 3 ekimde gidicem ve tam tamına 1 ay olmus olacaaaak
valla dogurdu 2 aylıkdı yegenım ablam eskı formundaydı ama gobek catlak tabı ama ablamın karnı oyle boyle degıldı alttan tuta tuta gıdıyordu o cok abur cubur yedı ben yıyemıyorum bısı
köftesini kendin hazrlayınca daha güzel oluyoo
ne yapalım artık dayancaz..1 ay sonra da hissederiz artık demi yaa hissedelim artık ama çokk istiyorum ben hissetmeyi..
Aynen hemde için rahat oluo..köftesini kendin hazrlayınca daha güzel oluyoo
bende tatlıyla hamurişine sardım muhakkak balda olsa o agzım tatlanacak onun dısında porsiyonlarım cok degil 2 öğüm yiyorum aralarda meyve öyle gün bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?