2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ayy benimde göbek cıktı feci hemde yaa banada ic karnın kücüktür ondan böyle oldu diyorlar
bende kilo almadım ama göbek çıktı hatta bugün tuniğim azcık dar oldu karnım çıktı utanıyorum üzerime trençkot giyip dolanıyom ortalıkta kar yağıyo sanki:)

bende kilo almadım ama göbek çıktı hatta bugün tuniğim azcık dar oldu karnım çıktı utanıyorum üzerime trençkot giyip dolanıyom ortalıkta kar yağıyo sanki:)

hahah kız ne utanıyorsun keske büyüsede iyice dar dar giyer cıkarım bebisim o benimm ya canım can parcam :)) ben kiloda aldım birde kız benim popo bacak yayıldıkca yayıldım

hahah kız ne utanıyorsun keske büyüsede iyice dar dar giyer cıkarım bebisim o benimm ya canım can parcam :)) ben kiloda aldım birde kız benim popo bacak yayıldıkca yayıldım
ozaman ıg ye son model resım atda bızde gorelım sısman annıs :)

kız kimse bilmiyo ya sorarlar diye çekiniyorum..Yoksa bebişimden utanmam asla canımm o benimm annesinin kuzusu:)

Abliiiiiiiiiiişşş sende hooosgelldiiinnn yeniden sükürr bittiiiiiiiii
Hb canım bende yemek yaptım bu arda :) şimdi geldim hayırlı olsun gururumuz canım öncelikle sana ve diger burdaki arkdslarimada duyarliklarindan dolayi çok teşekür ederim umarım burda daha güzel vakit geçirecez benim baya bir sorunlu geçiyor hamileyim biliyorsunuz burda benim nazımi çekeceğinize eminm :) bana sonra acıtıtasyon yapıyor demiycenizden eminm hepinizi kokulu kokulu öpüyorum kocamn sarıldım hepinize ❤❤❤

pekııı ırı bebek nasıl dogurcaz kıneeeee :S sezeryan sart oldu bana galıbaaaa

izmir dogal dogum merkezi var, face te onu takip et bak. Normal dogum ile ilgili cok guzel acıklamalar yapıyorlar. Sen kendini boyle sartlama sakin. 4,9kg doguranı da gordum normal. Doganın kanunu anne vucudu ıcındekı bebegi her turlu normal dogurabiliyomus aslında, biz kasıyoruz kendimizi,, en bastan sartlıyoruz. Kimi de 7-8 cm acılana kadar bisey hissetmiyor.

Ooo iyisin masallah yemekler falan aman masallah masallaaaaaaaah biz senin nazınıda bebisin nazınıda basımızın üstünde tasırız ablisiiiiiiiim bizdee seni öpüyoruuuuuuuuzz aslan ablam

Evet canım pırasa
Ooo iyisin masallah yemekler falan aman masallah masallaaaaaaaah biz senin nazınıda bebisin nazınıda basımızın üstünde tasırız ablisiiiiiiiim bizdee seni öpüyoruuuuuuuuzz aslan ablam
canımcım bende seni takipteyim
Bende denizyrdlndrn :) sen kimsin bende herkesi tanımıyorum instada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…