hehhhh gordum cnm sende zayıf annıslerdensunnn
bende kilo almadım ama göbek çıktı hatta bugün tuniğim azcık dar oldu karnım çıktı utanıyorum üzerime trençkot giyip dolanıyom ortalıkta kar yağıyo sanki:)Ayy benimde göbek cıktı feci hemde yaabanada ic karnın kücüktür ondan böyle oldu diyorlar
bende kilo almadım ama göbek çıktı hatta bugün tuniğim azcık dar oldu karnım çıktı utanıyorum üzerime trençkot giyip dolanıyom ortalıkta kar yağıyo sanki:)
ozaman ıg ye son model resım atda bızde gorelım sısman annıs :)hahah kız ne utanıyorsun keske büyüsede iyice dar dar giyer cıkarım bebisim o benimm ya canım can parcam :)) ben kiloda aldım birde kız benim popo bacak yayıldıkca yayıldım
hahah ben kendimi iyice deşifre etmiştim büşra olarakkızlar ya burda bazılarınızn ısmını bılıyorum bazılarınızın bılmıyorum sormak ıstesem cvb alabılırmıyım acaba :)
senı bılıyorum tatlım esının adını bıle bılıyorum :)hahah ben kendimi iyice deşifre etmiştim büşra olarak
ozaman ıg ye son model resım atda bızde gorelım sısman annıs :)
kızlar ya burda bazılarınızn ısmını bılıyorum bazılarınızın bılmıyorum sormak ıstesem cvb alabılırmıyım acaba :)
hahhaha anamm ne hallere düşmüşümsenı bılıyorum tatlım esının adını bıle bılıyorum :)
yaaaa fanınım senım ben :)hahhaha anamm ne hallere düşmüşüm
bu arada dııger topık gene uyarı aldı kızlar yaaa ne olacak boyle bılmem
kız kimse bilmiyo ya sorarlar diye çekiniyorum..Yoksa bebişimden utanmam asla canımm o benimm annesinin kuzusu:)hahah kız ne utanıyorsun keske büyüsede iyice dar dar giyer cıkarım bebisim o benimm ya canım can parcam :)) ben kiloda aldım birde kız benim popo bacak yayıldıkca yayıldım
Hb canım bende yemek yaptım bu arda :) şimdi geldim hayırlı olsun gururumuz canım öncelikle sana ve diger burdaki arkdslarimada duyarliklarindan dolayi çok teşekür ederim umarım burda daha güzel vakit geçirecez benim baya bir sorunlu geçiyor hamileyim biliyorsunuz burda benim nazımi çekeceğinize eminm :) bana sonra acıtıtasyon yapıyor demiycenizden eminm hepinizi kokulu kokulu öpüyorum kocamn sarıldım hepinize ❤❤❤Abliiiiiiiiiiişşş sende hooosgelldiiinnn yeniden sükürr bittiiiiiiiii
kız kimse bilmiyo ya sorarlar diye çekiniyorum..Yoksa bebişimden utanmam asla canımm o benimm annesinin kuzusu:)
pekııı ırı bebek nasıl dogurcaz kıneeeee :S sezeryan sart oldu bana galıbaaaa
Hb canım bende yemek yaptım bu arda :) şimdi geldim hayırlı olsun gururumuz canım öncelikle sana ve diger burdaki arkdslarimada duyarliklarindan dolayi çok teşekür ederim umarım burda daha güzel vakit geçirecez benim baya bir sorunlu geçiyor hamileyim biliyorsunuz burda benim nazımi çekeceğinize eminm :) bana sonra acıtıtasyon yapıyor demiycenizden eminm hepinizi kokulu kokulu öpüyorum kocamn sarıldım hepinize ❤❤❤
Ooo iyisin masallah yemekler falan aman masallah masallaaaaaaaahbiz senin nazınıda bebisin nazınıda basımızın üstünde tasırız ablisiiiiiiiim bizdee seni öpüyoruuuuuuuuzz aslan ablam
Bende denizyrdlndrn :) sen kimsin bende herkesi tanımıyorum instadacanımcım bende seni takipteyim
Ayy benimde göbek cıktı feci hemde yaabanada ic karnın kücüktür ondan böyle oldu diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?