• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Herkesin bünyesi farklı tabi, ben de herhalde 1 kg falan aldım ama göbek maşallah top gibi. Tatlı yiyemiyorum ben çok severdim oysa ki. ilk hamileliğimde az kilo almıştım, inşallah bunda da öyle olur, ama bunda göbek çok erken büyüdü. sonlara doğru nasıl olur korkmaya başladım :110:

denizmisra denizmisra hoşgeldin canım. Nasılsın?

O zaman o uyuyoorkeennn erkenden ay tuvalete gidicem diiye pıııt diye kalkıpp miisssss kahvaltı hazırlaa acık büfe kadar cesit olsun :KK70: sosisten kalp yap ortasına yumurta kır herseyi kalp temalı yap çeçil peynirden kalpler yap salamlarla süslee sen salam yeme kek yap kürdana kagıt yapıstır kalktım ellerimlee sana kek yaptım yaz üstüne koy ucan balonlar aynen yine olsun masanın üstüne süsler at birde hediye al tabagının üstüne koy yerlere kalpli balonlar serpistir süslen git kocanı öpücüklerle uyandır:KK15: gözlerini kapat sus simdi sadece dediklerimi yap de nerde hazırladysan oraya götür:KK68::KK68:
vay bee harbi organizatör gibi nasıl da düşündün bütün bunları bravo sana :KK9::KK9:

Ayyy Kilo demeyin kızlarrr. Kimse bnm kadar Kilo almamıştır. 57 ile hamile kaldm tam 7 Kilo aldım 7 Kilo (maşallah deyin :)))... Ben hamileliğimi yatarak geçirdim. En başından beri kanamalarım oluyor. Yata yata şiştim  :KK66: şimdi yine raporluyum evde yatışşşşş. :KK43:((
Geçmiş olsun canm nasılsın şimdi kanama bendede oldu sukur durdu ama şimdi sancim çok oluyor kiloyu dert etme insallh bebegin dünyaya gelsin kilo gidiyor dert etme onu

bende optimumdakinden aldım canım pazar günü, ama dediğin gibi yani bende çok denedim her denemede kendimden nefret ettim valla hem zayıf hem kalıplar bir enteresan, sen hele bir de defactodakileri gör aman yaraabbbiiii kaç yani böyle kalıp olmaz olsun :KK70:
defactoya gıttım ama hamıle bolumu bulamadım optımumdakınde sen hangı magazasına baktım canım.pazar gunude cok kalabalıktır optımum yaa

kızlar su kolay patıkler varya deneyenınız varmı ben bır tane yapmak ıstıyorum bıdıgıma bısı yapmıs oluyım dedım :KK69:
ben hiç anlamam öyle örgüden falan yaa..Gerçi zaman da bulamam eve gidince ancak yatıyorum..ama yap sen hatta buraya nasıl yapıldığını falan da at zamanla yaparız belki bizde..

Ben bir tane lcw'den pantolon aldım ama belimden düşüyor :KK70: Bir de defactodan almıştım. Geçen hamileliğimden de 2 kotum var. idare eder beni bunlar ama üstler çok çirkin. Ben bol bluz giymeye devam ediyorum şimdilik ama yavaş yavaş almam gerek.

Geçmiş olsun canm nasılsın şimdi kanama bendede oldu sukur durdu ama şimdi sancim çok oluyor kiloyu dert etme insallh bebegin dünyaya gelsin kilo gidiyor dert etme onu
Saol cnm bnm bnmde kanamam durdu ama ağrılarım devam ediyor. Ayağa kalkınca düşecekmiş gibi hissediyorum. Sanada çoookk geçmiş olsun. Sağlığımza bir an önce kavuşalm inş. Yoksa bu bayramı da yatarak geçirmek istemiyorum.

Saol cnm bnm bnmde kanamam durdu ama ağrılarım devam ediyor. Ayağa kalkınca düşecekmiş gibi hissediyorum. Sanada çoookk geçmiş olsun. Sağlığımza bir an önce kavuşalm inş. Yoksa bu bayramı da yatarak geçirmek istemiyorum.

canım benım en yakın zamanda duzelır bu durum ınsallah senın durumun daha zor bızden

Canim bu gynoferroyu ac mi tok mu iciyorsun doktor bana sut ve cay ictiginde ayni anda alma demisti bende ayni ana denk gelmesin diye yogurt falan yeyince derken 4 gundur unutuyorum icemedim artik sabah kalkinca ac karna iciyorum kahvalti hazirlayana kadar yarim saate umarim etki eder cunku iki bardak sut sut olmazsa cay iciyorum
canım bu ılacı alınca ıkı saat sut ve sut urunlrı kahve vs ıcmek yasak dedı bana eczacı. ac karnına ıctıgım ıcın bende acayıp mıde bulantısı yapıyor ve uyku yapıyor o yuzden sabah erkenden ıcıyorum ılacı ve tekrar uyuyorum oyle oluncada hıc etkısını felan hıssetmıyorum

Amin canm yaşamayan bilemez her an elin yüreğinde careszlik her kanamdan sonra bebegin kalp atışını duymaya çalışmak çok zor bir süreç gebelik zaten zor olmasına bide bu tarz zorluklar cidden yipratiyor insanı allh kolaylik versin canm hepimize

umarım kısa zamanda geçer ağrıların da, çok geçmiş olsun. ilk hamileliğimde ne leke ne kanama görmemiş biri olarak bu sefer beni çok sarstı. Hala her tuvalete gittiğimde korkuyorum. allah yardımcımız olsun.

kızlar bende 62 yada 61.8 ıle baslaım tam olarak hatırlamıyorum su an 4 aylıgım 62.200 kıloyum karnım az şiş cok degıl bende bı anormallıkmııı warr :KK49::kk77:

Amin canm yaşamayan bilemez her an elin yüreğinde careszlik her kanamdan sonra bebegin kalp atışını duymaya çalışmak çok zor bir süreç gebelik zaten zor olmasına bide bu tarz zorluklar cidden yipratiyor insanı allh kolaylik versin canm hepimize
Evet çok zor bir süreç gerçekten. Rabbim verdi onu bana hiç beklemediğim bir anda. Çok bekledim bu bebişi. Vardır bunda da bir hayır şükretmek lazım. Şu an kanser hastası annem ile kız kardeşim bakıyo bana kıyamıyorum ona bir an önce ayağa kalkmak istiyorum o yüzden . Anne her zaman başkadr. Onlara Ne yapsak az.

Ya kiloyu dert etmıorum ben bulantılarım geçti gayet qüzel yiyorum valla :) Ben 72 le hamile kaldım 4 kilo almışım bilo Allahım sonumu hayır etsin inşallah :) :-):KK35:

Evet çok zor bir süreç gerçekten. Rabbim verdi onu bana hiç beklemediğim bir anda. Çok bekledim bu bebişi. Vardır bunda da bir hayır şükretmek lazım. Şu an kanser hastası annem ile kız kardeşim bakıyo bana kıyamıyorum ona bir an önce ayağa kalkmak istiyorum o yüzden . Anne her zaman başkadr. Onlara Ne yapsak az.
Çok haklisin canm allh başımdan eksik etmesin tedaviyle mi oldu ilk bebegin sanırım umarım bir an önce tehlikeyi atlatırsın benim tehlikem doğuma kadar sürecek çünkü bebegim cok asada erken doğum riskimız yüksek yaşarsa tabi ozaman kadar benim durumum biraz farklı çünkü

Back