2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar bende 62 yada 61.8 ıle baslaım tam olarak hatırlamıyorum su an 4 aylıgım 62.200 kıloyum karnım az şiş cok degıl bende bı anormallıkmııı warr

canım karın ıcın genısdır benım dar oldugu ıcın hemen fırtladı gobek kg almadıgım halde

kızlar bende 62 yada 61.8 ıle baslaım tam olarak hatırlamıyorum su an 4 aylıgım 62.200 kıloyum karnım az şiş cok degıl bende bı anormallıkmııı warr
Masalh canm bebegin kilo alıyor sukur sen almiyorsun umarım böyle devam eder çünkü bu tarz gebelik lerde bebek baya kilolu doğuyor kilosu iyi olan bebeginde bakımı kolay olur

Amin cnm cümlemizin. Bende polip vardı onu aldık. Sonrada ilaçla tedavi ile oldu. İlk bebeğim ama bir düşük var öncesinde.

Allh bunu bağışlasın sana şu 4 ayı atlatırsan insalhh korkma allhin izniyle bebeğini Güle güle al kucana saglikla insalhh

Masalh canm bebegin kilo alıyor sukur sen almiyorsun umarım böyle devam eder çünkü bu tarz gebelik lerde bebek baya kilolu doğuyor kilosu iyi olan bebeginde bakımı kolay olur
gercektenmı ablacımmm bende korkmaya basladım acaba bebegıme bıseymı oldu dıyee Allah korusunnnn

ilk hamileliklerde göbek daha geç çıkıyor sanki :) yani bende öyleydi. ilk 4 ay kilo almamak da normal almak da. Ama asıl kilo sonraki aylarda alınıyor.. ben ilkinde 55 ile hamile kalıp 66 ile doğuma gittim. Doğumdan çıktım 58 kiloydum. Şimdi 58 kiloyum bakalım bu nasıl olacak? ama hemen saldırmayın minyonum ben kilom az değil

gercektenmı ablacımmm bende korkmaya basladım acaba bebegıme bıseymı oldu dıyee Allah korusunnnn
Olurmu kuzum doktor sorun olsa anlarlar allh korusun 1 mm farkı biliyorlar bebiş iri doğacak bak gör deniz ablam demişti dersin :)benim büyük kizda 2li koltuğa sigmiyorudm düşün okdar şiştim dediler tosucuknluk olacak bi doğdu piliç kadar hep ben almışım ☺

pekııı ırı bebek nasıl dogurcaz kıneeeee :S sezeryan sart oldu bana galıbaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…