Ay yok canım takılıyorum ben öyle kilo alıyım ama yiyimde ama çokta kilo almıyımben de yıyemıyorum kgda almıyorum pek sınır yapma kusum herkesın bunye aynı degıl verırsın dogumdan sonra
vay bee harbi organizatör gibi nasıl da düşündün bütün bunları bravo sanaO zaman o uyuyoorkeennn erkenden ay tuvalete gidicem diiye pıııt diye kalkıpp miisssss kahvaltı hazırlaa acık büfe kadar cesit olsunsosisten kalp yap ortasına yumurta kır herseyi kalp temalı yap çeçil peynirden kalpler yap salamlarla süslee sen salam yeme kek yap kürdana kagıt yapıstır kalktım ellerimlee sana kek yaptım yaz üstüne koy ucan balonlar aynen yine olsun masanın üstüne süsler at birde hediye al tabagının üstüne koy yerlere kalpli balonlar serpistir süslen git kocanı öpücüklerle uyandır gözlerini kapat sus simdi sadece dediklerimi yap de nerde hazırladysan oraya götür
Geçmiş olsun canm nasılsın şimdi kanama bendede oldu sukur durdu ama şimdi sancim çok oluyor kiloyu dert etme insallh bebegin dünyaya gelsin kilo gidiyor dert etme onuAyyy Kilo demeyin kızlarrr. Kimse bnm kadar Kilo almamıştır. 57 ile hamile kaldm tam 7 Kilo aldım 7 Kilo (maşallah deyin :)))... Ben hamileliğimi yatarak geçirdim. En başından beri kanamalarım oluyor. Yata yata şiştim şimdi yine raporluyum evde yatışşşşş. ((
defactoya gıttım ama hamıle bolumu bulamadım optımumdakınde sen hangı magazasına baktım canım.pazar gunude cok kalabalıktır optımum yaabende optimumdakinden aldım canım pazar günü, ama dediğin gibi yani bende çok denedim her denemede kendimden nefret ettim valla hem zayıf hem kalıplar bir enteresan, sen hele bir de defactodakileri gör aman yaraabbbiiii kaç yani böyle kalıp olmaz olsun
iş yerindeyim, midem fena ama kanamam yok ya şükretmem lazımHb tatlım iyim sukur sizler nasilsiniz
ben hiç anlamam öyle örgüden falan yaa..Gerçi zaman da bulamam eve gidince ancak yatıyorum..ama yap sen hatta buraya nasıl yapıldığını falan da at zamanla yaparız belki bizde..kızlar su kolay patıkler varya deneyenınız varmı ben bır tane yapmak ıstıyorum bıdıgıma bısı yapmıs oluyım dedım
Saol cnm bnm bnmde kanamam durdu ama ağrılarım devam ediyor. Ayağa kalkınca düşecekmiş gibi hissediyorum. Sanada çoookk geçmiş olsun. Sağlığımza bir an önce kavuşalm inş. Yoksa bu bayramı da yatarak geçirmek istemiyorum.Geçmiş olsun canm nasılsın şimdi kanama bendede oldu sukur durdu ama şimdi sancim çok oluyor kiloyu dert etme insallh bebegin dünyaya gelsin kilo gidiyor dert etme onu
Saol cnm bnm bnmde kanamam durdu ama ağrılarım devam ediyor. Ayağa kalkınca düşecekmiş gibi hissediyorum. Sanada çoookk geçmiş olsun. Sağlığımza bir an önce kavuşalm inş. Yoksa bu bayramı da yatarak geçirmek istemiyorum.
canım bu ılacı alınca ıkı saat sut ve sut urunlrı kahve vs ıcmek yasak dedı bana eczacı. ac karnına ıctıgım ıcın bende acayıp mıde bulantısı yapıyor ve uyku yapıyor o yuzden sabah erkenden ıcıyorum ılacı ve tekrar uyuyorum oyle oluncada hıc etkısını felan hıssetmıyorumCanim bu gynoferroyu ac mi tok mu iciyorsun doktor bana sut ve cay ictiginde ayni anda alma demisti bende ayni ana denk gelmesin diye yogurt falan yeyince derken 4 gundur unutuyorum icemedim artik sabah kalkinca ac karna iciyorum kahvalti hazirlayana kadar yarim saate umarim etki eder cunku iki bardak sut sut olmazsa cay iciyorum
Amin canm yaşamayan bilemez her an elin yüreğinde careszlik her kanamdan sonra bebegin kalp atışını duymaya çalışmak çok zor bir süreç gebelik zaten zor olmasına bide bu tarz zorluklar cidden yipratiyor insanı allh kolaylik versin canm hepimizeSaol cnm bnm bnmde kanamam durdu ama ağrılarım devam ediyor. Ayağa kalkınca düşecekmiş gibi hissediyorum. Sanada çoookk geçmiş olsun. Sağlığımza bir an önce kavuşalm inş. Yoksa bu bayramı da yatarak geçirmek istemiyorum.
Amin cnm çok emek verdik bebişlerimize rabbim hepimize bağışlasın onları.canım benım en yakın zamanda duzelır bu durum ınsallah senın durumun daha zor bızden
umarım kısa zamanda geçer ağrıların da, çok geçmiş olsun. ilk hamileliğimde ne leke ne kanama görmemiş biri olarak bu sefer beni çok sarstı. Hala her tuvalete gittiğimde korkuyorum. allah yardımcımız olsun.Saol cnm bnm bnmde kanamam durdu ama ağrılarım devam ediyor. Ayağa kalkınca düşecekmiş gibi hissediyorum. Sanada çoookk geçmiş olsun. Sağlığımza bir an önce kavuşalm inş. Yoksa bu bayramı da yatarak geçirmek istemiyorum.
Evet çok zor bir süreç gerçekten. Rabbim verdi onu bana hiç beklemediğim bir anda. Çok bekledim bu bebişi. Vardır bunda da bir hayır şükretmek lazım. Şu an kanser hastası annem ile kız kardeşim bakıyo bana kıyamıyorum ona bir an önce ayağa kalkmak istiyorum o yüzden . Anne her zaman başkadr. Onlara Ne yapsak az.Amin canm yaşamayan bilemez her an elin yüreğinde careszlik her kanamdan sonra bebegin kalp atışını duymaya çalışmak çok zor bir süreç gebelik zaten zor olmasına bide bu tarz zorluklar cidden yipratiyor insanı allh kolaylik versin canm hepimize
Çok haklisin canm allh başımdan eksik etmesin tedaviyle mi oldu ilk bebegin sanırım umarım bir an önce tehlikeyi atlatırsın benim tehlikem doğuma kadar sürecek çünkü bebegim cok asada erken doğum riskimız yüksek yaşarsa tabi ozaman kadar benim durumum biraz farklı çünküEvet çok zor bir süreç gerçekten. Rabbim verdi onu bana hiç beklemediğim bir anda. Çok bekledim bu bebişi. Vardır bunda da bir hayır şükretmek lazım. Şu an kanser hastası annem ile kız kardeşim bakıyo bana kıyamıyorum ona bir an önce ayağa kalkmak istiyorum o yüzden . Anne her zaman başkadr. Onlara Ne yapsak az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?