habıbtee canım nedır senın bu kusmuktan cektıgın canım yaaa walla cok uzuluyorum senın ıcın o ıgrenc kusmalar hıc cekılmıyor cunkuben kusarken heralde ıcım cıkıyor sanıyordum kımbılır sen nasılsın tatlım ya
Üzülme şekerim rekor bnde 78kg ka hamike kaldım şuan 79.5um bu sabah tartıldım 1.5kg almşmbeeenn..72,5 kiloyum.. oğlumda da 69 kalmıştım öncve 3 kilo vermiştim.. 75 le de doğurmuştum. bu sefer 72 ile kaldım 72,5 oldum.. inşallah oğlumdaki gibi az kilo alırım ama bu sefer öyle olmayacak gibi duruyo
inşallah canım
can boğazdan gelir şekerimÜzülme şekerim rekor bnde 78kg ka hamike kaldım şuan 79.5um bu sabah tartıldım 1.5kg almşm
Ayy ne güzel canım inşallah yine az kiloyla doğum yaparsın.beeenn..72,5 kiloyum.. oğlumda da 69 kalmıştım öncve 3 kilo vermiştim.. 75 le de doğurmuştum. bu sefer 72 ile kaldım 72,5 oldum.. inşallah oğlumdaki gibi az kilo alırım ama bu sefer öyle olmayacak gibi duruyo
inşallah canım
Üzülme şekerim rekor bnde 78kg ka hamike kaldım şuan 79.5um bu sabah tartıldım 1.5kg almşm
hahaha açeydim kollarımı gitme diyeydimkızlar ne hayet 08:30 basladıgım gecmıs okumam bıtıı ama benım gozlerde gıttı yanı :) yenı topıgımız hayırlı olsun. dıger topıgıde bırakmayacagım ıkı kısı ıcın koskoca topıgı onlara bırakıcak degılız sonucta :) ama tabıkı faal olarak burda sızlerle goy goy yapma nıyetındeyım :)butun sewdıgım arkadaslarım burda benıde alın aranıza bagrınıza basın olurmuuuuu
Hııııı sen 46kilo oldugun için can bogazdan gelir canım benim can maşallah her yerimdecan boğazdan gelir şekerim
yaa cok sukur ben bu aralar ıyıyım sadece bazı besınler mıdemı bulandırıyor o kadarya benımde ogurme var bu ara mıdem bulanıyor ama kusmuyorum cıldırcam ben de tam gecıyor dıyorum bır daha baslıo
Ayy ne güzel canım inşallah yine az kiloyla doğum yaparsın.
Kızz gell gellll istediğin saaat vakit saniye saliseekızlar ne hayet 08:30 basladıgım gecmıs okumam bıtıı ama benım gozlerde gıttı yanı :) yenı topıgımız hayırlı olsun. dıger topıgıde bırakmayacagım ıkı kısı ıcın koskoca topıgı onlara bırakıcak degılız sonucta :) ama tabıkı faal olarak burda sızlerle goy goy yapma nıyetındeyım :)butun sewdıgım arkadaslarım burda benıde alın aranıza bagrınıza basın olurmuuuuu
sagol canım benımmmm walla hamılelık bu sonucta muhabbet edıcez kı zaman gecsın ıste dımııııhahaha açeydim kollarımı gitme diyeydimkuzum senin yerin her zaman hazır burda başımızla birlikte
yaa cok sukur ben bu aralar ıyıyım sadece bazı besınler mıdemı bulandırıyor o kadar
Ay inşallah canım ben de 75'i asla geçmek istemiyorum ama bakalım ne olacağızkilolu kalınca çok alınmıyor ama bakalım.. 80 leri görmek istemiyorum.. inşallah 70 li kilolarla bitirirm. 79,9 a da razıyım:):)
ayy ne güzel hangi kurum canım söyle tayin isticemyok canım bizde pek kimse kalmaz öyle nöbetçi falan..güvenlikler kalır bir..
ewdeysen yat wallaa ben ızın gunlerımde sabah 9 da uyanıyorum gyno ferro yu bı ıcıyorum sonra 4e kadar delıksız uyuyorum walla :)benım vucut sabahdan berı kafayı yedı bulansamı mıdem yansamı karar veremedı yatıp uyuyasım var suursuz valla
Kizlar kilonuz kac ki 79'u gecmeyelim diyorsunuz ben su an 76 kg yumAy inşallah canım ben de 75'i asla geçmek istemiyorum ama bakalım ne olacağız
ewdeysen yat wallaa ben ızın gunlerımde sabah 9 da uyanıyorum gyno ferro yu bı ıcıyorum sonra 4e kadar delıksız uyuyorum walla :)
ayy canım aynen bacaklarım bos kalıyor bogum bogum oluyordu sıyah pantalon. neredeyse magazada olanların hepsnı denedım optımumdakı lcw den ama hepsı hayal kırıklıgı. sonra dedım boswer sen bu kotu al cık :)ttu89 canım hoşgeldin, sana burdan cevap verim bari içimde kaldı ay pant.hepsi bi garip dediğin gibi ama en sonunda dar paça bir kot ve biraz ispanyola kaçan siyah bi pant.buldum kendime göre bacaklar birazcık bol ama dolcak diye düşündüm ondan aldım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?