- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 103
- 44
Canim bu gynoferroyu ac mi tok mu iciyorsun doktor bana sut ve cay ictiginde ayni anda alma demisti bende ayni ana denk gelmesin diye yogurt falan yeyince derken 4 gundur unutuyorum icemedim artik sabah kalkinca ac karna iciyorum kahvalti hazirlayana kadar yarim saate umarim etki eder cunku iki bardak sut sut olmazsa cay iciyorumewdeysen yat wallaa ben ızın gunlerımde sabah 9 da uyanıyorum gyno ferro yu bı ıcıyorum sonra 4e kadar delıksız uyuyorum walla :)
bende optimumdakinden aldım canım pazar günü, ama dediğin gibi yani bende çok denedim her denemede kendimden nefret ettim valla hem zayıf hem kalıplar bir enteresan, sen hele bir de defactodakileri gör aman yaraabbbiiii kaç yani böyle kalıp olmaz olsunayy canım aynen bacaklarım bos kalıyor bogum bogum oluyordu sıyah pantalon. neredeyse magazada olanların hepsnı denedım optımumdakı lcw den ama hepsı hayal kırıklıgı. sonra dedım boswer sen bu kotu al cık :)
Canım vala ben tedaviye başlamadan 75 kiloydum sırf bunun için kilo verdim 70'le hamile kaldım şuan 66'yım ve tekrar 75in üzerine çıkmak istemiyorum.Kizlar kilonuz kac ki 79'u gecmeyelim diyorsunuz ben su an 76 kg yum
Herkese günaydın heyecanla dr Nin telini bekliyorum ikili test sonucu için hayırlısı Allah inş bu sefer Yüzümü güldürür
Bende hiç almadım 1-2 kilo verdim hatta..Bulantı kusma yoksa alman normal canım.Ben iştahsızım zoraki yiyorum yemek..
gunaydın kızlar sabah bulantısı ve kasık agrısı ıle uyandım halada devam edıyor korktum bıraz ama buyuyor dıye dıyorlar herhalde ondandır yıne ama hala kahvaltı yapamadım bulantıdan
canım bende 13 haftalıgım 3.5 kılo aldım doktor normal dedı cok sıkıntı yapacak bır sey yok dedı
Kızlar ben de hala salçalı yemek yiyemiyorum ilaç kullanmasam her gün hastanelik olurum heralde kusmaktan
Günaydın,yalnız olmadığımı bilmek ne güzelmiş :) Ben de salçalı yemek yiyemiyorum. Yapamaz da oldum kokusu rahatsiz ediyor.çorba ,pilav ,makarna ,salata arasında dönüşümlü menu hazırlıyorum. Şükür eşim sorun etmiyor
kızlar ne hayet 08:30 basladıgım gecmıs okumam bıtıı ama benım gozlerde gıttı yanı :) yenı topıgımız hayırlı olsun. dıger topıgıde bırakmayacagım ıkı kısı ıcın koskoca topıgı onlara bırakıcak degılız sonucta :) ama tabıkı faal olarak burda sızlerle goy goy yapma nıyetındeyım :)butun sewdıgım arkadaslarım burda benıde alın aranıza bagrınıza basın olurmuuuuu
kilolu kalınca çok alınmıyor ama bakalım.. 80 leri görmek istemiyorum.. inşallah 70 li kilolarla bitirirm. 79,9 a da razıyım:):)
Anam kilolara bak 45 50 sonlara doğru benim gibileri gördüm de mutlu oldum. Ben çok tobisim ya. 73 le hamile kaldım 77 olmuşum ahaha.. sigarayı bıraktım ve hiç bulantim olmadı.. 4 kilo almamda özellikle sigaranın etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum... 85 ı geçmesem yeter diyorum ben de.... off kiloya bakneyse ben eşime de kilo aldırıyorum o yüzden içim rahat ahahah
İnsallah canım dualarımız seninlee
ben 58le hamile kaldım :)) 61.5 olmusum bu sabah tartıldıımm
bende de oluyor halabüyüyor yer degistiriyor diyorlarr
he sükür biride kilo aldım diyo yaaaaaaaa
ıyy bende kokusuna tahammül edemiyorum salca sogan yag tereyagı
benimki direk aksam yemeklerini kendisi hazırlıyorrr
bujubuju evvveeett aynen öyle yaptım ambiansta cook güzeldi ama gel gör ki masanın ortasında ki patik sahibesi yeter bu kadar geri dönün bebis var hooop hoop hoopp dedi
hosgeeldiiinnnnn :)
ben 58le kaldım 61.5 oldumbu kilolar gideeer de gider daha kacıncı haftadayım ki
baska ne yapabılırım acaba aklıma bırsey gelmıo
Ay evet sussun zayıflar yoksa biz şişkolar gideriz burdan grubu ayırırım baak hea
evde süpriz hazırla halıları kaldır sönmeyen mumla kalp yap bas harflerinizi yap kalbin ortasına bebek patigi koy mis yemek hazırla pasta yap masa kur ucan balonlar al masanın ustunde her birinede ayrı not yazorganizatör mü olsam
Aaaaaaaaa çok gülüyosunuz iyice goygoy bu ne arkadaşHahhahaha 2016 Mart Anneleri SiskoHamisler gelirimm baaaaaaaakkkk hhahaha
Gel.birlilte aglayalimmm
ay bak bu guzelmıs he ama pazara denk gelıo ogun evde kocısım
Aaaaaaaaa çok gülüyosunuz iyice goygoy bu ne arkadaş
45-50 kilo nedir yaa hiç hamile gibi davranmıyorsunuz arkadaşlar hamile dediğin bi 70-80 olmalı bence
O zaman o uyuyoorkeennn erkenden ay tuvalete gidicem diiye pıııt diye kalkıpp miisssss kahvaltı hazırlaa acık büfe kadar cesit olsunsosisten kalp yap ortasına yumurta kır herseyi kalp temalı yap çeçil peynirden kalpler yap salamlarla süslee sen salam yeme kek yap kürdana kagıt yapıstır kalktım ellerimlee sana kek yaptım yaz üstüne koy ucan balonlar aynen yine olsun masanın üstüne süsler at birde hediye al tabagının üstüne koy yerlere kalpli balonlar serpistir süslen git kocanı öpücüklerle uyandır gözlerini kapat sus simdi sadece dediklerimi yap de nerde hazırladysan oraya götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?