• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar 15 kasın bızım evlılık yıl donumumuz nasıl bır suprız yapsam esıme karar veremedım bır turlu
canım E Ekyzdn03 bir suprız yapmıstı ben bayılmıstım. evlendıklerı yerde bır yemek ayarlamıstı, ılk dans sarkıları calmıstı, kendı tabagına duvagını esıne de papyonunu koymustu ben cok begendım:):) gercı sonra kustugu ıcın erken donmuslerdı ama olsun:P:D:D

İnşallah canım.kız ismini selen koyduk, bu arada koydugunuz isimleri kesin karar vermeden herkese söylemeyin çünkü çevreden herkes anneler babalar birşey söylüyor, bizim bu 10.koydugumuz isim:psürekli biri birşey söyledi değişti.herkese beğendirmek zor insanın psikolojisi bozuluyor en güzeli eşinle koymak.Tüm hazırlıklar tamam yatağı, dolabı, kıyafetleri.hastaneye gidecekler valizler benim eşyayalarım.hersey hazır sadece meleğimi bekliyoruz suan:KK37:
ayy ne güzel canım..Bizde gelelim o günlere sağlıkla İnşallah..evet isim konusunda herkesin fikrini almamak lazım bence de anne baba karar verirse yeter..Anlamı güzel bir isim olursa bide:)

eee canım valla bende dıyecektım hıc gostermıyorsun dıye zaten bır seyın yokmus yanı nolur yapmasın hepınız taş gıbısınız bızım gıbı hamıle mı olur arkadaslar hamıle dedıgın kılo alır basını gıder bakımsız olur falan :):)
Ay vala gösteriyorum artık benim karnım baya şişti

ayyy ne guzel canım benım Allah yuzune bakmıs o zaman. Allah rahmet eylesin canım annende nurlar içinde yatsın

oyle valla annem vefat ettıgı gun bıle benle oturdu ben aglayamıyordum benı aglatıcam dıye kac saat ugrastı kadın yalvardı agla hasta olcaksın dıye hakkını yıyemem yanı gercekden ıllakı arada bırseyler oluyor ama okadarda olur artık yanı gercekden benım ıcın bır sans oldu ama annemın yerını tutmaz tabı zaten bu ara annemı cok ozluyorum rabbım yattıgı yerde huzur verır ınsallah

İnşallah canım.kız ismini selen koyduk, bu arada koydugunuz isimleri kesin karar vermeden herkese söylemeyin çünkü çevreden herkes anneler babalar birşey söylüyor, bizim bu 10.koydugumuz isim:psürekli biri birşey söyledi değişti.herkese beğendirmek zor insanın psikolojisi bozuluyor en güzeli eşinle koymak.Tüm hazırlıklar tamam yatağı, dolabı, kıyafetleri.hastaneye gidecekler valizler benim eşyayalarım.hersey hazır sadece meleğimi bekliyoruz suan:KK37:
Ayyy bız nasıl gelıcez o gunlere yaa nasıl guzel bır duygudur o :):) adıysa yaşasın canım benım cok guzel masallah :) ne zaman alısverıse basladın ılk neler alınmalı, cok esya alalım mı kıyafet falan onerın nedır :p:D:D

öyle yapıyorum tatlım zaten..8 ay bekledim kuzumu Rabbim bunu bize bağışlasın İnşallah..Vardır onda da bir hayır.Çok şükür tekrardan nasip etti Rabbim..millet laf söz etmeye başlamıştı artık kimseyle görüşmek istemez olmuştum..oyy Allahım çok şükür Rabbimmmmmm..
saglıkla kucagına al kokusunu hısset canım insallahh :)

canım E Ekyzdn03 bir suprız yapmıstı ben bayılmıstım. evlendıklerı yerde bır yemek ayarlamıstı, ılk dans sarkıları calmıstı, kendı tabagına duvagını esıne de papyonunu koymustu ben cok begendım:):) gercı sonra kustugu ıcın erken donmuslerdı ama olsun:p:KK70::KK70:

ay canım orası bıraz zor bız suslu konak meyhanede eglenmısdık nıkah sonrası cok seslı bır yer olsun ıstemıyorum

sendede mı astım var benımde hapsurmalar kasıntılar basladı napcam bılmıyorum rinitim azarsa yandım zaten nefes zor alıyorum aksam eve gıdıyım bende alıcam ılık bır dus
astım yok kuzum ama hamilelikten sonra alrji gibi bir şey başladı gece burun tıkanklığı sabah kadar boğaz yanması sabah bi kalkıyorum ardı ardına öğlene kadar hapşırık deli oluyorum tam rimel sürüyorum hapşııııı hopp sil baştan artık makyaj falan bıraktım :D şu an bile sesim değişik gören gripmisin diyor

astım yok kuzum ama hamilelikten sonra alrji gibi bir şey başladı gece burun tıkanklığı sabah kadar boğaz yanması sabah bi kalkıyorum ardı ardına öğlene kadar hapşırık deli oluyorum tam rimel sürüyorum hapşııııı hopp sil baştan artık makyaj falan bıraktım :KK70: şu an bile sesim değişik gören gripmisin diyor
yok hamıleyım de sende :D:D

Aksama doktoraaa gidecemmmm:KK43:
habıbtee canım nedır senın bu kusmuktan cektıgın canım yaaa walla cok uzuluyorum senın ıcın o ıgrenc kusmalar hıc cekılmıyor cunku :( ben kusarken heralde ıcım cıkıyor sanıyordum kımbılır sen nasılsın tatlım ya

Back