allah yardımcın olsunnn buyuk bır dıkkale beklıyorum dogum hıkayenızııSiz yapın goy goy ben 20 küsür gün sonra yazcam size doğum hikayemibebekler minnak iyisiniz tabi, ben agzı burnumda bun sıcakta nefes alamıyorum doğum korkusu sarmış dört bir yanımı.hepinize hayırlı olsun inşallah zaman hızla geçsin,bebeklerinizi alın kucaklarınıza.birden büyüyecekler bu günlerin tadını çıkarın son günler çok zor.ama heyecan sorukta
aynen canım bende temızlık yapıcam bakalım sımdılık yolculuk planı yok gıbı . sen raporun samsundan mı alacaksın?(( bizde çalışıyors yaaa ( bizde de bi çarşamba tam gün oda evde temizlik ve valiz hazırlamayla geçer artık
oyle valla annem vefat ettıgı gun bıle benle oturdu ben aglayamıyordum benı aglatıcam dıye kac saat ugrastı kadın yalvardı agla hasta olcaksın dıye hakkını yıyemem yanı gercekden ıllakı arada bırseyler oluyor ama okadarda olur artık yanı gercekden benım ıcın bır sans oldu ama annemın yerını tutmaz tabı zaten bu ara annemı cok ozluyorum rabbım yattıgı yerde huzur verır ınsallah
aynen oyle canım benım ılk bebısım hanı cınsıyette farketmez kesınlıkle ama merak işte:):)insallah canım, oglum kızım demek istiyorum artk. Allah hayırlı ve saglıklı evlat versin hepimize ama insan merak edıyor iste.
ya bende devletteyim ama tırsıyorum çağırcaklar kesin yarım günde olsa diye, sizde nöbetçi kalmıyo mu canım9 gün tatil kesinleşti mi yaa ona göre biz de yola çıkacaktık cumartesi sabah..Benim tuzum kuru tabi devlette olunca:) neyse ki sende kendi memleketindesin cnm..
Başın sağolsun canım benim..Ben tahmin bile edemiyorum anne acısı çok zordur..Rabbim mekanını cennet eylesin..oyle valla annem vefat ettıgı gun bıle benle oturdu ben aglayamıyordum benı aglatıcam dıye kac saat ugrastı kadın yalvardı agla hasta olcaksın dıye hakkını yıyemem yanı gercekden ıllakı arada bırseyler oluyor ama okadarda olur artık yanı gercekden benım ıcın bır sans oldu ama annemın yerını tutmaz tabı zaten bu ara annemı cok ozluyorum rabbım yattıgı yerde huzur verır ınsallah
bende DSİ de teknik hizmetlerde mühendisim.evet canım içişlerine bağlıyım kaymakamlık hukuk işlerinde, sen hangi kurumdasın?
yok canım bizde pek kimse kalmaz öyle nöbetçi falan..güvenlikler kalır bir..ya bende devletteyim ama tırsıyorum çağırcaklar kesin yarım günde olsa diye, sizde nöbetçi kalmıyo mu canım
Allah bozmasin canimmm..ne guzel.isteeee helal.olsun kaynanavalla benım annem yenı vefat ettıgı ıcın herseyıme allah razı olsun kayınvalıdem kosuyor annem vefat ettıkden sonra daha bır ustume tıtrer oldu oyuzden ben bırsey dıyemıcem ben gorumceden cekıyorum malesef bır hayırlı olsun bıle demedı kıskanıyor dıyor kayınvalıdemle kayınpederım ınsan yegenını kıskanır mı ya valla kayınvalıdem bana karsı cok ıyı doktor muaynelerıme bıle benle kosuyor kadın canım bırsey ıstıyor bırsey aserıyorum hemen yapabılırse hemen yapar yapamazsa ertesı gunu sans herhalde benımkı esımle sevgılıykende hep cok severdı benı
su laktozsuz sutten bende aldım ama bır turlu denemeye fırsatım olmadı tadı felan nasıl normal sut bende bulantı we mıde agrısı yapıyor cunku. bır haftadır nesguıkın cesıtlı meyvelı sutlerınden ıcıyorum ama normal sut ıyyyyyyylaktozsuz sut ıcıyorum ben canım kalsıyum alıyorum delı gıbı ama gel gor dıslerı ıste yıne sorun cıkıyor bendede et yememe olayı var cok tuketemıyorum tıksıntı geldı
astım yok kuzum ama hamilelikten sonra alrji gibi bir şey başladı gece burun tıkanklığı sabah kadar boğaz yanması sabah bi kalkıyorum ardı ardına öğlene kadar hapşırık deli oluyorum tam rimel sürüyorum hapşııııı hopp sil baştan artık makyaj falan bıraktımşu an bile sesim değişik gören gripmisin diyor
Valla ben de beklerim diyodum ama iki hafta gecince durtmeye basladı. Gorunuyor ama soylemiyim bu sefer demesi aklımdan cıkmıyor. 17 gun gecicek o gunun uzerinden artk soylenir yani o da tabi gosterirse
Allah rahmet eylesin canim, kayınvalidenle de tadınız bozulmasın insallah.
Nur icinde uyusun canimmmm..allah rahmet eylesin..oyle valla annem vefat ettıgı gun bıle benle oturdu ben aglayamıyordum benı aglatıcam dıye kac saat ugrastı kadın yalvardı agla hasta olcaksın dıye hakkını yıyemem yanı gercekden ıllakı arada bırseyler oluyor ama okadarda olur artık yanı gercekden benım ıcın bır sans oldu ama annemın yerını tutmaz tabı zaten bu ara annemı cok ozluyorum rabbım yattıgı yerde huzur verır ınsallah
Başın sağolsun canım benim..Ben tahmin bile edemiyorum anne acısı çok zordur..Rabbim mekanını cennet eylesin..
Kaç kilosun ki sen canım :)
İnşallah ben Cumartesi öğreneceğim
su laktozsuz sutten bende aldım ama bır turlu denemeye fırsatım olmadı tadı felan nasıl normal sut bende bulantı we mıde agrısı yapıyor cunku. bır haftadır nesguıkın cesıtlı meyvelı sutlerınden ıcıyorum ama normal sut ıyyyyyyy
Hic sormaaa.tatlimmmm yaaaa...bogazim yara bere icindeeeee...hicbir yemegi zevkle yiyemiyorumm..sevdigim.herseyden tiksindimmmm..cubuk kraker yiye yiye cubuk olacammm...ahhh nerde o gunler...bebegim.iyi.olsun da cekmeye raziyimmmhabıbtee canım nedır senın bu kusmuktan cektıgın canım yaaa walla cok uzuluyorum senın ıcın o ıgrenc kusmalar hıc cekılmıyor cunkuben kusarken heralde ıcım cıkıyor sanıyordum kımbılır sen nasılsın tatlım ya
evet canım burdan olmadı doktor gelmen lazım gelmeden veremem dedi hoppp samsunda kuzen hemşire ayarladı saolsun bde randevu aldı iyi bir doktordanaynen canım bende temızlık yapıcam bakalım sımdılık yolculuk planı yok gıbı . sen raporun samsundan mı alacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?