kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr vurgun yaptım geldim
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
gittim öğlen yemeğinden sonra dünde gitmiştim ya kadın ay siz gittiniz akşamüstü 6 da indirim geldi keşke telefonunu alsaydım diye düşündüm hatta dedi :) dedim sağolun :) kalmı bişiler bari kalkdı kaldı gel dedi, o battaniyelerden yoktuda triko kalp desenli mavi battaniye aldım 2 tane çooook güzel bayıldım fotosu yoktu atcaktım size burdan eve gidince fotolarını çekeyim aldıklarımın atayım sizlere, 2 battaniye, 4 yasyık kılıfı, 2 lastikli çarşaf, 2 yastık, 2 tane de başını geçirmeli banyo havlusu aldım, banyo havlularını mesai arkadaşım aldı yeğenlerine
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
çok şeker hepsi yaa :) ama aklımda kalanlar oldu tabi daha mesela alt açmalar çok güzeldi altı yataklı gibi 30 tl düşmüş alsam mı almasammı karar veremedim hiç onların fiyatı hakkında bilgim yoktu almadım bende bekleyim biraz dedim