- 25 Şubat 2013
- 3.130
- 935
- 123
Bendeeeeee baktimmmmmmmm yarin alirim demistimmm bitmisssss![]()
aynı duyguları yasıyoruz kusum bende alcadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendeeeeee baktimmmmmmmm yarin alirim demistimmm bitmisssss![]()
Aslında çıktıda biraz kötü çıkmş. Yoksa bnm kızım tam bir prensestir kendisi :)masallah kusum ya bu detaylıda nıye cırkın cıkıyorlar bızım yegende yaslı gıbı cıkmısdı sudan dolayı herhalde komık gorunuyorlar nerde yaptırdın canım bırde ne kadara yaptırdın cd verdıler mı
Kesk3eee alsaydik yaaa neysee kismetimiz degilmisssaynı duyguları yasıyoruz kusum bende alcadım
Aslında çıktıda biraz kötü çıkmş. Yoksa bnm kızım tam bir prensestir kendisi :)
Ultrasonu kendi dr um yaptı ek ücret istemedi.
Kesk3eee alsaydik yaaa neysee kismetimiz degilmisss![]()
:) Olurmu ablacım aramızda 6 yaş var deniz demektatlım bunlar cadı cadı... sen istediğin gibi hitap edebilirsin. abla de deniz de sıkıntı yok![]()
Hadi iyi aliaverislerrr ben 7.aya girmeden pek.birsey almayi dusunmuyorummm...ablamizdan kalma beisigimI.bebek.arabamiz var zaten alacagim sadece kiyafetleri extra dolap yaptiriraam oglumaaa cunku kizim kokos elbiseleri ayalbilari ancak.kendine yetiyoraynen kusum aksamda kocama bısıler oldu ben bır bebek odası magazası buldum uygunluk testıde varmıs fıyatlar cok ıyı gıdıp bır kalıtesıne bakıcam cumartesı kocıskom alalım oglusumuzun dolabını doldurmaya baslayalım sonra dedı ay cok sevındırık oldum bayram cocugu gıbı![]()
Hadi iyi aliaverislerrr ben 7.aya girmeden pek.birsey almayi dusunmuyorummm...ablamizdan kalma beisigimI.bebek.arabamiz var zaten alacagim sadece kiyafetleri extra dolap yaptiriraam oglumaaa cunku kizim kokos elbiseleri ayalbilari ancak.kendine yetiyor![]()
canım yarına bırak ürünleri mağazanın kendisi bile satılmış olabilirdi yaniBendeeeeee baktimmmmmmmm yarin alirim demistimmm bitmisssss![]()
ay ne güzel yaa bizimkinden ses çıkmıyo henüz..Piyasadan haberi yok hemen halledilir sanıyor..aynen kusum aksamda kocama bısıler oldu ben bır bebek odası magazası buldum uygunluk testıde varmıs fıyatlar cok ıyı gıdıp bır kalıtesıne bakıcam cumartesı kocıskom alalım oglusumuzun dolabını doldurmaya baslayalım sonra dedı ay cok sevındırık oldum bayram cocugu gıbı![]()
Aynen ya ne qörsem alasım var :)bızım daha ılk kusum heycan yaptım ondan![]()
Tüm organlarını kemiklerini bel çevresi kafa burun Vs hepsini ölçtü. Dr uma sordum bunu yapan uzmanlar var diye o da aynı şeyi yaptığını söyledi. Boşuna o kadar para veriliyor dedi.ya bende bunu anlamıyorum bu ısın uzmanları var ya cok basıte ındırgencek bısı degıl ben hala arastırıyorum sanırım centraldakı uzmana yaptırıcam ablamda uzmana yaptırmısdı ama onlar 800 falan ıstıyor ıstanbulda 2 tanelermıs
Dogru diyosunnn o da indirime girseee birsey birakmiycaklarrrcanım yarına bırak ürünleri mağazanın kendisi bile satılmış olabilirdi yanisabah 9 da baktım yoktu hiç bişi düşün
![]()
aynen vallaDogru diyosunnn o da indirime girseee birsey birakmiycaklarrrbu kadinlaein.nerden haberi oouyor yaaa sayfayi acmasak.bilmeyecegz
![]()
hee uç uç sen uçana kadar mağaza yerinden oynamıştırGünayyyyyydın kızlaaarrrrr... Ben birazdann english home a ucarrrrr Akbatıya :) gel sende@Cutekitty
aynen benim de öyle ama erkendir diye düşünüyorumAynen ya ne qörsem alasım var :)