• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

:nazar::KK200::KK46: masallah kusum ya bu detaylıda nıye cırkın cıkıyorlar bızım yegende yaslı gıbı cıkmısdı sudan dolayı herhalde komık gorunuyorlar nerde yaptırdın canım bırde ne kadara yaptırdın cd verdıler mı
Aslında çıktıda biraz kötü çıkmş. Yoksa bnm kızım tam bir prensestir kendisi :)
Ultrasonu kendi dr um yaptı ek ücret istemedi.

Aslında çıktıda biraz kötü çıkmş. Yoksa bnm kızım tam bir prensestir kendisi :)
Ultrasonu kendi dr um yaptı ek ücret istemedi.

ya bende bunu anlamıyorum bu ısın uzmanları var ya cok basıte ındırgencek bısı degıl ben hala arastırıyorum sanırım centraldakı uzmana yaptırıcam ablamda uzmana yaptırmısdı ama onlar 800 falan ıstıyor ıstanbulda 2 tanelermıs

Kesk3eee alsaydik yaaa neysee kismetimiz degilmisss:KK43:

aynen kusum aksamda kocama bısıler oldu ben bır bebek odası magazası buldum uygunluk testıde varmıs fıyatlar cok ıyı gıdıp bır kalıtesıne bakıcam cumartesı kocıskom alalım oglusumuzun dolabını doldurmaya baslayalım sonra dedı ay cok sevındırık oldum bayram cocugu gıbı :KK49::KK48::anneadayı::KK46:

aynen kusum aksamda kocama bısıler oldu ben bır bebek odası magazası buldum uygunluk testıde varmıs fıyatlar cok ıyı gıdıp bır kalıtesıne bakıcam cumartesı kocıskom alalım oglusumuzun dolabını doldurmaya baslayalım sonra dedı ay cok sevındırık oldum bayram cocugu gıbı :KK49::KK48::anneadayı::KK46:
Hadi iyi aliaverislerrr ben 7.aya girmeden pek.birsey almayi dusunmuyorummm...ablamizdan kalma beisigimI.bebek.arabamiz var zaten alacagim sadece kiyafetleri extra dolap yaptiriraam oglumaaa cunku kizim kokos elbiseleri ayalbilari ancak.kendine yetiyor:-)

Hadi iyi aliaverislerrr ben 7.aya girmeden pek.birsey almayi dusunmuyorummm...ablamizdan kalma beisigimI.bebek.arabamiz var zaten alacagim sadece kiyafetleri extra dolap yaptiriraam oglumaaa cunku kizim kokos elbiseleri ayalbilari ancak.kendine yetiyor:-)

bızım daha ılk kusum heycan yaptım ondan :KK48:

ay ne güzel yaa bizimkinden ses çıkmıyo henüz..Piyasadan haberi yok hemen halledilir sanıyor..

ya bende bunu anlamıyorum bu ısın uzmanları var ya cok basıte ındırgencek bısı degıl ben hala arastırıyorum sanırım centraldakı uzmana yaptırıcam ablamda uzmana yaptırmısdı ama onlar 800 falan ıstıyor ıstanbulda 2 tanelermıs
Tüm organlarını kemiklerini bel çevresi kafa burun Vs hepsini ölçtü. Dr uma sordum bunu yapan uzmanlar var diye o da aynı şeyi yaptığını söyledi. Boşuna o kadar para veriliyor dedi.

canım yarına bırak ürünleri mağazanın kendisi bile satılmış olabilirdi yani :KK70::KK70: sabah 9 da baktım yoktu hiç bişi düşün :KK57::KK48:
Dogru diyosunnn o da indirime girseee birsey birakmiycaklarrr:KK70: bu kadinlaein.nerden haberi oouyor yaaa sayfayi acmasak.bilmeyecegz:KK69:

Ayrintili ultrasyonaaa.ben sadece 80.lira odededimmm simdide ayniymis kiz kardesim soyledi...neden ucmuss sizin oralarea anlamadim...yaniii tum.vucuduna bakiyor mide kalp cigerler ama.baska.doktor tarafindan..hepsi somurmee yemin.ederim aileller.olarak.evlatlarimiz zayif noktamiz ve iyi kullaniyorlar:KK62:

Günayyyyyydın kızlaaarrrrr... Ben birazdann english home a ucarrrrr Akbatıya :) gel sende :KK70:@Cutekitty

Ben ayrıntılıyı şişlide 325 tlye yaptırıcam 30 dk sürüyormus. 7 kasımda benim randevu

Dogru diyosunnn o da indirime girseee birsey birakmiycaklarrr:KK70: bu kadinlaein.nerden haberi oouyor yaaa sayfayi acmasak.bilmeyecegz:KK69:
aynen valla :KK70:
Günayyyyyydın kızlaaarrrrr... Ben birazdann english home a ucarrrrr Akbatıya :) gel sende :KK70:@Cutekitty
hee uç uç sen uçana kadar mağaza yerinden oynamıştır :KK70::KK70: bizim burda en ücra köşelerdeki english home lere kocamı saldım ama tek bir ürün kalmamış düşün :KK70:

Back