- 25 Şubat 2013
- 3.130
- 935
- 123
ay ne güzel yaa bizimkinden ses çıkmıyo henüz..Piyasadan haberi yok hemen halledilir sanıyor..
valla bızdede teyze daha durun acelenız ne dıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne güzel yaa bizimkinden ses çıkmıyo henüz..Piyasadan haberi yok hemen halledilir sanıyor..
Aynen ya ne qörsem alasım var :)
Tüm organlarını kemiklerini bel çevresi kafa burun Vs hepsini ölçtü. Dr uma sordum bunu yapan uzmanlar var diye o da aynı şeyi yaptığını söyledi. Boşuna o kadar para veriliyor dedi.
olsun napalım bızde baska yerden alırık canımaynen valla
hee uç uç sen uçana kadar mağaza yerinden oynamıştır bizim burda en ücra köşelerdeki english home lere kocamı saldım ama tek bir ürün kalmamış düşün
oy yaa geçsin zaman da gelelim sağlıkla son aylara çabucak:) çok sabırsızım ben dayanamıyooommvalla bızdede teyze daha durun acelenız ne dıyor
aynen valla
hee uç uç sen uçana kadar mağaza yerinden oynamıştır bizim burda en ücra köşelerdeki english home lere kocamı saldım ama tek bir ürün kalmamış düşün
Bence mantıklı olanını yapıolar yoksa bizim dur duraqımız yok ay :)o bendede var ondan kocam kartları elımden aldı beraber bakarız dıyor
Aynen kuzum ya üzülüorum kıpırdamıo diyeaynen benim de öyle ama erkendir diye düşünüyorum kıpır kıpır olsa karnımda da ben burdayım dese alcam yani
ahh kıyamam sabah sabah bütün her şey seni bulmuş, insan sinir oluyo ama Allah beterinden korusun kuzum boşver bi güncük bişi olmaz
haha kuzum kabul et değişik bi fikir olmuş çiğköfte pastası mumda dikersiniz napak be canım erkekler bazen geç çalışıyo belki idrak eder 20sine kadar
aslında doğru düşünüyo nasılsa evde pasya yenmicek....ama napcaz deyince de sesi çıkmıyo canım ya...ee sımdı adamcagız senı dusunmus canım yaaa pasta alsa demezmısın sen cıgkofte ısterım dıyee
zaten benim eşim hep öyle..galiba öyle yetiştirmiş kendini......(benim ne kayınvalide ne kayınpeder yok da)erkek mantığı işte ne diyeceksin
aynen öyle canımmm...Bence eşin çok akıllı pastanın yenmeyeceğini biliyor bari çiğköfte yensin diye şey ettiyse
ne romantik ne romantik.....adam ne hediye alayım diye soruyo.....Erkeklwrin bu romantikligi beni bitiriyorrr...bende baska birsey demiwtir diyee okudumm gulmekten gozyasim akti..ah bu erkekler ah...yinede dusunmus
gerçi çiğköfteye de bayılıyorum orası ayrı konu daaaaa.....
bende cnm hem de çokkAynen kuzum ya üzülüorum kıpırdamıo diye
alan pişman almayan bin pişman olmuşşşş canımmmmBendeeeeee baktimmmmmmmm yarin alirim demistimmm bitmisssss
Bence mantıklı olanını yapıolar yoksa bizim dur duraqımız yok ay :)
ohhh sefanız olsunnn afiyet olsun şimdiden canımmm bizde işte evde domates peynirkızlar ablam hafta sonu ıcın kocısımle benım ıcın suadada kahvaltı almıs pazar gunu kahvaltıya gıdıyoruz
bi alem bu erkekler yaaa vallaS seduf benimki de öyle canım..evlilik yıldönümünde diyor ki şimdi sana çiçek göndereyim istiyorsan ama ona vercem paraya gider güzel bir yemek yeriz yani ne dicen odun yani bildiğin..Bide arada diyor ki sen bana hiç sürpriz yapmıyorsun özel olduğumu hissettirmiyorsun falan sanki kendisi hissettire hissettire bir hal oldu da çok komikler bunlar ya..oğlan da olunca artık ikisi birden ilgi bekler sanırsam :)
haha aynen öyle oldu valla..Neyse içimde durcana evde dursun gelsin dealan pişman almayan bin pişman olmuşşşş canımmmm
yani resmen komediler :) gıcık şeyler..bi alem bu erkekler yaaa valla
ayyy biz işte hatunn avmlerdeee oh oh oh yaaani bizde öptükBen kaçtım canikolarımmmmmm alısverise insallaaaah birseyler bulurum öptüm öptüm öptüm