2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Demekki benide kandırıolarmış E Ekyzdn03 bi açıklama beklıorum

hahaha burdan kk ya sesleniyoruz bize yeni smileler lazım

geçmiş olsun canım bende 9 da oldum aşımı bugün, hemen mi girdi ağrı benim şu an bişi yok daha
Olduktan 10dk sonra başladı canım hemşire kas ağrın olabilir bir iki gün dedi ama kanda aldırdım ben belki ondan ağrıyodur senin ağırmaz inşallah

bak yaaa bu yaptıgın ahlaka sıgar mı haa ayy kızlarrr ıftıra atıyorlar vallahıc hıc bır kıyafetım olmuyor hamıle pantalonuna gecelı aylar yıllar oldu gozlerı bozuk bunların anacım koca gobegı goremedılerrrr goremedılerrrr ındattt komsular ıftıra atıyorlar

kızlar battaniye konuşuluyo sanırım kaçırdım nasıl güzel mi bulutlu şeylere bayılıyorum ben alsam mı iki tane kalitesi nasıl? mrvcece kusummelek

hahahhah güleyimde boşa gitmesin bariii gören gözler nolcak ara ara göbek bulamadım CanSev_Can

ahhh bacım ahhhh bende kandırıldım sorma üstüne birde okadar göbeksiz büş die dalga geçtiler benim göbeği görünce ses kesildi bunlarda ne toto ne göbek
Bundan sonra göbek arkadaşım sensin canım küstüm onlara

Olduktan 10dk sonra başladı canım hemşire kas ağrın olabilir bir iki gün dedi ama kanda aldırdım ben belki ondan ağrıyodur senin ağırmaz inşallah
inşallah canım bende kan aldırdım aynı kol hemde kanı alıp ardından hemen aşı yaptılar

hahahaha yüzyüze mi görüştünüz?

Çok efkarlandım qidiyimde 1 bardak ayran içiyim yoksa bu acı qeçmez kuzum B bsrd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…