- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Demekki benide kandırıolarmış E Ekyzdn03 bi açıklama beklıorumkızlar şimdi size bir açıklama yapcam bubegri ve E Ekyzdn03 varya haniiiiii bunlar hep yemek konuşarak insanları gaza getiriyor can çektiriyor bide yok ben 5 kg yok ben 6 kg aldım diyolar dün akşam bizzat şahit oldum sizinlede paylaşmak istedim ki bacılarım gaza gelmeyin bunlarda ne toto ne göbekkkkk eser yok abooo ben şok yakından incelemkten gözlerim bozuldu ama yok dümdüzler benimle dalga geçenler benim göbeği görünce sustular BİLGİNİZ OLSUN @denissineb göbek kankimde şahit
Olduktan 10dk sonra başladı canım hemşire kas ağrın olabilir bir iki gün dedi ama kanda aldırdım ben belki ondan ağrıyodur senin ağırmaz inşallahhahaha burdan kk ya sesleniyoruz bize yeni smileler lazım
geçmiş olsun canım bende 9 da oldum aşımı bugün, hemen mi girdi ağrı benim şu an bişi yok daha
bak yaaa bu yaptıgın ahlaka sıgar mı haakızlar şimdi size bir açıklama yapcam bubegri ve E Ekyzdn03 varya haniiiiii bunlar hep yemek konuşarak insanları gaza getiriyor can çektiriyor bide yok ben 5 kg yok ben 6 kg aldım diyolar dün akşam bizzat şahit oldum sizinlede paylaşmak istedim ki bacılarım gaza gelmeyin bunlarda ne toto ne göbekkkkk eser yok abooo ben şok yakından incelemkten gözlerim bozuldu ama yok dümdüzler benimle dalga geçenler benim göbeği görünce sustular BİLGİNİZ OLSUN @denissineb göbek kankimde şahit
kandırmakta ne kelime cicim özellikle senin için yazdım zatiii gör dostunu düşmanını
kız yok yaa oyle bor sey gozlerı bozuk bunlarım anacım benım aldıgım 5-6 kılo nerede acaba su anda evde mı bırakıyorum ben onları
enghlshome de kuzum bak istersen 30 tlkızlar battaniye konuşuluyo sanırım kaçırdım nasıl güzel mi bulutlu şeylere bayılıyorum ben alsam mı iki tane kalitesi nasıl?mrvcece kusummelek
kusum goremedıysen lınkı paylasıyorum http://www.englishhome.com.tr/bulut-pamuklu-bebe-battaniye-90x120-mavi.htmlkızlar battaniye konuşuluyo sanırım kaçırdım nasıl güzel mi bulutlu şeylere bayılıyorum ben alsam mı iki tane kalitesi nasıl?mrvcece kusummelek
hahahhah güleyimde boşa gitmesin bariii gören gözler nolcak ara ara göbek bulamadımbak yaaa bu yaptıgın ahlaka sıgar mı haaayy kızlarrr ıftıra atıyorlar vallahıc hıc bır kıyafetım olmuyor hamıle pantalonuna gecelı aylar yıllar oldu gozlerı bozuk bunların anacım koca gobegı goremedılerrrr goremedılerrrr ındattt komsular ıftıra atıyorlar
Duyqularımla oynadınkız yok yaa oyle bor sey gozlerı bozuk bunlarım anacım benım aldıgım 5-6 kılo nerede acaba su anda evde mı bırakıyorum ben onları
Madem göbüş büyükmüşte sen niye qöremedin kuzum kandırıkcı bunlarhahahhah güleyimde boşa gitmesin bariii gören gözler nolcak ara ara göbek bulamadımCanSev_Can
ben sormam yaa ne anlar erkek milletikusum goremedıysen lınkı paylasıyorum http://www.englishhome.com.tr/bulut-pamuklu-bebe-battaniye-90x120-mavi.html
ben de begendım ama onay cıkmadı bana: henuz erkenmıs
Bundan sonra göbek arkadaşım sensin canım küstüm onlaraahhh bacım ahhhh bende kandırıldım sorma üstüne birde okadar göbeksiz büş die dalga geçtiler benim göbeği görünce ses kesildi bunlarda ne toto ne göbek
yok şekerim yok bunların göbekten kastı ufacık bir çıkıntı hattaMadem göbüş büyükmüşte sen niye qöremedin kuzum kandırıkcı bunlar
inşallah canım bende kan aldırdım aynı kol hemde kanı alıp ardından hemen aşı yaptılarOlduktan 10dk sonra başladı canım hemşire kas ağrın olabilir bir iki gün dedi ama kanda aldırdım ben belki ondan ağrıyodur senin ağırmaz inşallah
hahahahakızlar şimdi size bir açıklama yapcam bubegri ve E Ekyzdn03 varya haniiiiii bunlar hep yemek konuşarak insanları gaza getiriyor can çektiriyor bide yok ben 5 kg yok ben 6 kg aldım diyolar dün akşam bizzat şahit oldum sizinlede paylaşmak istedim ki bacılarım gaza gelmeyin bunlarda ne toto ne göbekkkkk eser yok abooo ben şok yakından incelemkten gözlerim bozuldu ama yok dümdüzler benimle dalga geçenler benim göbeği görünce sustular BİLGİNİZ OLSUN @denissineb göbek kankimde şahit
Ahh beqri ahh sana inanmıştım oysaki bu kulakalr bunudamı duycaktı qözler bunudamı qörcekti yıkıldım resmenyok şekerim yok bunların göbekten kastı ufacık bir çıkıntı hattabegri de o bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?